Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Pa 16 puta sam se vise bojao sta ce biti sa sezonom kad nas je FSW preuzeo, pa evo nas opet, sve je ok. 

Nemam ni promil sumnje kako ce Mou sve to posloziti. Igraci ga jedva cekaju vidjeti i mnogo vece strahopostovanje izaziva kod igraca njegova pojava negoli dolazak Debelog onomad. Nismo mi Real, nemamo mi na svakoj poziciji superstara i hvala Bogu pa je tako. Mnogo mladih igraca je kod nas, zeljnih da uce, zeljnih da rade pod Joseom. Nema mjesta strahu i sumnji. 

kako se samo nasmijao kad je Esien postigao gol,izgleda da Mourinho postuje Esiena najvise od svih igraca i nesumnjam uopste ako dodje kod nas da Esien nece igrati.

"I think Chelsea's boys were heroes [against Barcelona], absolute heroes. Some people think they are the masters of the game and they will criticise Chelsea in the same way that they criticised Inter two years ago, but they know nothing. Nothing."

E veceras valja lijepo leci,odmoriti se i sutra kad se ustane lagano uz kakvo picence otvoriti cfc off i nazdraviti....nadam se da je ovo ta noc.....braco plava jos veceraaaaaaaas  :sal:

Jose is back :D.Bas me interesuje sta ce uraditi u prvu sezonu,bice li isti onaj dobri Chelsea sa Murinjom!

Ide li Essien zajedno sa njega?

Vjerovatno su pogrijesili. Tj htjeli tek sutra (03/06) objaviti clanak. Kad vidim ovo XX contract. Stavili X dok ne cuju pravu vijest pa da stave broj godina :P

Ne znam kako je moguće da se netko na službenoj stranici tako zajebe,nije to mala stvar.
Ja čisto sumnjam da je to netko slučajno pogriješio.

Dešava se i to. Neko će dobiti otkaz :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.