Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

S današnje pressice pred utakmicu u Rusiji: "Ja zaista ne mogu vjerovati da ćemo mi sutra igrati na ovom terenu, ako se to uopće može nazvati terenom. Evo, nemam pojma koga da stavim u momčad uz ovakve uvjete. Dok sam analizirao njihove utakmice u Ligi prvaka, travnjak mi se činio sasvim u redu. Ali ovo je prestrašno", žalio se Jose Mourinho na press konferenciji uoči utakmice.

Prvo je doktorirao licemjerstvo, a sad je trenutno na masteru kmečanja.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Chiba, to ne radi zato sto ne zeli da se igraci opuste, nego trebaju da se trude i da sacuvaju svoje mjesto ili da se izbore sa svoje mjesto, nesto kao sto je uradio Fabregas. Sto se mene tice to je sve normala. Siguran sam da ce ih sviju pojedinacno pohvaliti pred kraj sezone, ustvari to je vec uradio na onoj nagradi u Londonu, kada je rekao da bi svaki igrac trebao dobiti POTY nagradu.

po mom mišljenju, prosto je prvo i pre svega veliki radnik i za razliku od Joza ne interesuju ga drugi a još manje šta se piše i šta se priča okolo

pogledajte njegove reakcije na neka pitanja, imam utisak kao da on prvi put čuje za neke priče upravo na konferencijama, što ukazuje na to da je posvećen onome što radi a slaže se sa onime što su drugi pričali za njega, kako je u tom svetu dan i noć

totalna suprotnost od Oca koji je večito kukao zbog toga šta mediji pišu 

ne kažem da ge ne interesuje protivnik, baš naprotiv, videli smo ga na utakmicama u par navrata ove sezone ali ne mlati se sa naslovima u novinama i izjavama "stručnjaka" 

njegovi odgovori na provokacije su prosto proširene rečenice tipa " Moj drug Diablo sedi na kauču. Danas je hladno."   

trudim se ali stvarno ne vidim kako je moguće da se iza toga krije bilo kakva taktika, prosto se ne opterećuje time, što jeste svakako veliki plus zato što znamo koliko mediji imaju uticaja u Engleskoj

verovatno jedna od pozitivnih stvari i neka skromna nada da neće izgubiti razum kao Otac

https://twitter.com/MailSport/status/840691331055931392?ref_src=twsrc%5Etfw

Ono kad imaš neograničen budžet, ispune ti se sve želje oko transfera i žališ se da su očekivanja prevelika.

'Our opponent is not playing in Europe. Our opponent could because when I left the club last season, I left the club in the Champions League, winning the Champions League group, ..., playing the second leg at home. So if they won the Champions League last year, they could be playing in Europe this season. So it is not my fault, it is the fault of those that stayed here and didn't want the Champions League.'

Joj lika :D Kazem ja jos je ogorcen previse jer ipak je Chelsea njegov klub bio i ostao. Ko kad volis curu i ona te sutne a ti onda iz ljutnje pocnes pricati da je kurava i srati po njoj 

So if they won the Champions League last year, they could be playing in Europe this season. So it is not my fault, it is the fault of those that stayed here and didn't want the Champions League.'

Jebote ker, pa ovaj ne zna gde udara više, prso je načisto. :O Ovo je i za njegove standarde jadno.

Jadno je da su mu sinoc pojedini "navijavi" Chelsea skandirali Fuck off Mourinho.
Baz obzira na sva desavanja u posljednjih godinu dana, ovo se ne moze reci covjeku koji Chelsea nosi u srcu, koji je Chelseau donio trofeje i jos uvijek je nas najtrofejniji trener.
Ipak on je pokazao velicinu i pokazao ti nazovi navijacima 3 prsta i teren na Stamford Bridgeu aludirajuci na 3 trofeja lige koja je tu osvojio.
Prije samo dvije godine su mu skandirali Jose Murinjo, Jose Murinjo. Kakva sramota, licemjerje, plastika.
Ovog covjeka treba postovati iako je trener rivala ali to je biznis. Velika je stvar trenirati ManUtd.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

https://twitter.com/WeAre_TheShed/status/841439493613850624

Niko drugi se nije toliko posrao po ovom klubu koliko ovaj klovn, a mediji su njegov cirkus. Nebitno što je United izgubio i imao 15% poseda u drugom poluvremenu, niko ne priča o tome kako su šutirali i gazili naše igrače, bitno da je on "šuknuo" nekom tamo navijaču na tribinama.

Waltere nadam se da se salis.. pa ovo govno od covjeka je toliko pljuvalo po nasem klubu u ovo vremena od kako je u junajtedu da je to nevjerovatno.

Zasluzio je i mnogo gore od tog f.ck off moruinho, smrad jedan obicni.

On Chelsea nosi u srcu?? Hahahahha

Waltere nadam se da se salis.. pa ovo govno od covjeka je toliko pljuvalo po nasem klubu u ovo vremena od kako je u junajtedu da je to nevjerovatno.

Zasluzio je i mnogo gore od tog f.ck off moruinho, smrad jedan obicni.

On Chelsea nosi u srcu?? Hahahahha

Tri naslova prvaka, a ti kmeči koliko hoćeš. Nemoj lagati, molim te, vidjeli bi kurac, a ne trofeje da ga nije bilo u Chelseaju. 

https://twitter.com/WeAre_TheShed/status/841439493613850624

Niko drugi se nije toliko posrao po ovom klubu koliko ovaj klovn, a mediji su njegov cirkus. Nebitno što je United izgubio i imao 15% poseda u drugom poluvremenu, niko ne priča o tome kako su šutirali i gazili naše igrače, bitno da je on "šuknuo" nekom tamo navijaču na tribinama.

Opet ti o posjedu.........Vaši igrači su padali protiv PSG-a

Tri naslova prvaka, a ti kmeči koliko hoćeš. Nemoj lagati, molim te, vidjeli bi kurac, a ne trofeje da ga nije bilo u Chelseaju. 

O čemu ti? Očito ne znaš čitat, jer koliko ja vidim kolega njuso21 uopće ne govori o trofejima, nego izjavama Mou otkada je otišao u United gdje konstantno sere po Chelseu zbog čega je itekako zaslužio negostoprinstvo navijača. I što je to on lagao? Rekao je da pljuvao po klubu što je istina. Kakve veze sad njegovi trofeji imaju s time što se ponaša kao govno prema Chelseau?

Nauči čitat s razumjevanjem pa onda komentiraj...

Murinju je u srcu samo Murinjo.
Pevalo se njemu u cast od otkaza pa do kraja sezone, i to vecinski deo navijaca, a on, licemer i egocentrik kakav jeste, cim je seo na klupu Junajteda zasuo je bivsi klub omalovazavajucim izjavama i kobajagi psiholoskim igricama.
Nije zasluzio ni jednu mrvicu postovanja vise. Dzaba svi trofeji koje je doneo, njegovo pravo lice se manifestuje sada, kad vodi rivalski klub.

Murinju je u srcu samo Murinjo.
Pevalo se njemu u cast od otkaza pa do kraja sezone, i to vecinski deo navijaca, a on, licemer i egocentrik kakav jeste, cim je seo na klupu Junajteda zasuo je bivsi klub omalovazavajucim izjavama i kobajagi psiholoskim igricama.
Nije zasluzio ni jednu mrvicu postovanja vise. Dzaba svi trofeji koje je doneo, njegovo pravo lice se manifestuje sada, kad vodi rivalski klub.

A Conte je osumnjičen za namještanje utakmica kao trener i on je kao primjer uzornog trenera? Ili Guardiola koji je zbog pada na doping testu zbrisao u Katar. Imate dvostruka mjerila. Mourinho je samo lukavi trol, ova dvojica su sramota za sport ako ćemo gledati karaktere. 

Champione nije ovo blic, kurir i express magazin, ovo je Chelsea Balkan Forum. Te tračeve ostavi za posjetu frizeru.

Jesi ti lud ili šta?

Conte je popušio 10 mjeseci zabrane vođenja Juventusa zbog istraga oko namještanja u Sieni 2012. godine. Ja ne izmišljam ništa, 10 ljudi je bilo kažnjeno. Informiraj se malo. 

Oko Guardiole je opće poznata stvar da je u Italiji pao na doping testu kao igrač i da su ga tek nakon one pljačke sa Ovreboom osliobodili svih optužbi.

Napadajte njih malo. 

De relo ukloni ovog iznad majke ti, stvarno je ko dijareja dosadan.

A sto se tice bivseg nam trenera, pa on je toliko bezobrazan i jadan da nece da kaze Chelsea vec govori our oponent, j.bo pleme svoje

Najveci dan u historiji kluba je dan kad ga je Abramovic po drugi put sutnuo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.