Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Osim sto bi znacilo da je Roman priznao gresku, to bi moglo znaciti jos nesto. Da je Roman spreman Moua prikucati nekoliko godina kao trenera.

Mou vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe.
Kako mi fale one njegove lude proslave golova,provociranje protivnika,arogancija,jednostavno meni ce biti uvijek najdrazi trener gdje god da ode.

Siguran sam da ce se vratiti na SB,medju svoje.No,da li ce to biti na ljeto ili za 10 godina vidjet' cemo.
Sinoc na Eurosportu objavljeno da je Ferguson bio u Americi i da se sastao sa Guardiolom. Mislim da je to to sto se Pepa tice. Samo se ceka da Mou zapadne nama.
Iako se zna i ako Mou redovno izjavljiva da je 'navijač Chelsea', mislim da su ipak veće i realnije šanse da će on na klupu Shitya! Neće rus bojim se nikad priznati grešku i vratiti Mourinha :( u ovom scenariju bi tek najebali, kad je već sad Shity bolji (bolje plasiran na tabeli) sa retardiranim Mančinijem kako bi tek onda bili jaki pod Mourinhom !
Real ponovo izgubio,Murinjo izgleda gubi itekako konce u Realu i vjerovatno ako i u LP ispadnu tj ako ne osvoje LP on ce dobiti sigurno otkaz,vise bih volio da Abramovic njemu daje 20 miliona po sezoni nego onom ciganu Guardioli,uostalom sa Murinjom bi bili mnogo uspjesniji.
Mou je zavrsio s Chelsejem za sva vremena, Roman ga nece nikad vratiti i mislim da nam nije potreban! Jose je dio historije Chelsea FC i tako treba da ostane. Igraci Reala izgledaju potroseno, vec trecu sezonu pod vodstvom Josea, nakon osvajanja lige prosle godine, nedostaje motivacije da se to ponovi.
[quote name='trebevic' timestamp='1356210093' post='96120']
Mou je zavrsio s Chelsejem za sva vremena, Roman ga nece nikad vratiti i mislim da nam nije potreban! Jose je dio historije Chelsea FC i tako treba da ostane. Igraci Reala izgledaju potroseno, vec trecu sezonu pod vodstvom Josea, nakon osvajanja lige prosle godine, nedostaje motivacije da se to ponovi.
[/quote]

Ja se ne bih složio s tobom, i to iz prostog razloga što sad na klupi imamo Rumenka.
Da se razglabati o tome da li će ga Roman vratiti, ali da nam je potreban - svakako da jeste.
On je duša i srce Chelseaja, jednostavno čovjek koji voli klub. Kao Di Matteo, ali jedno, usudiću se reći, pet puta bolji.
Da li je Jose bolji od Beniteza, naravno da jeste, ali Benitez ce ostati do kraja sezone u to nema sumnje. Chelsea je osvajao dosta trofeja pod vodstvom Mourinha, ali je osvojio vise kad je on otisao.
Chelsea je mnogo trosio u vrijeme Josea, kupovali su se provjereni i iskusni igraci, danas to vise nije tako, kupuju se mladji igraci koji ce ciniti okosnicu tima u narednim godinama.
Chelsea je promjenio ili bolje receno Roman je promjenio stil igre koji je Mourinho forsirao, da li bi Jose uspio da se prilagodi trenutnoj taktici, naravno da ne, relevantna cinjenica je Real Madrid i igraci poput Kake i Luke Modrica koji sjede na klupi, a igraci poput Khedire i Alonsa imaju prednost!
[quote name='trebevic' timestamp='1356210995' post='96128']
Da li je Jose bolji od Beniteza, naravno da jeste, ali Benitez ce ostati do kraja sezone u to nema sumnje. Chelsea je osvajao dosta trofeja pod vodstvom Mourinha, ali je osvojio vise kad je on otisao.
Chelsea je mnogo trosio u vrijeme Josea, kupovali su se provjereni i iskusni igraci, danas to vise nije tako, kupuju se mladji igraci koji ce ciniti okosnicu tima u narednim godinama.
Chelsea je promjenio ili bolje receno Roman je promjenio stil igre koji je Mourinho forsirao, da li bi Jose uspio da se prilagodi trenutnoj taktici, naravno da ne, relevantna cinjenica je Real Madrid i igraci poput Kake i Luke Modrica koji sjede na klupi, a igraci poput Khedire i Alonsa imaju prednost!
[/quote] Zahvaljujući toj promjeni stila igre smo trenutno bruka najveća u svijetu nogometa!
da ostaviš Casillasa na klupi moraš ili biti idiot ili željeti otkaz
Mou sigurno nije idiot

[quote name='EdvinTB' timestamp='1356230739' post='96192']
Zahvaljujući toj promjeni stila igre smo trenutno bruka najveća u svijetu nogometa!
[/quote]

istina, i to je dokaz kolko nesposobnu upravu (naravno, i Romana ubrajam pod upravu) imamo, oni su krivci za sve
oni misle da su sposobni ako dovedu Hazarda ili Oscara...e pa nisu, to može svatko ko ima para, a ono što pokazuje sposobnost je kad ti planski kupuješ čega kod nas nema

EDIT:
evo što je Mou rekao

[i][b]Mislim da je Adan bolji od Casillasa i bila je to moja odluka.[/b][/i]
sinoc ostavljanje Casiljasa na klupi je najveca greska Mourinha u Real Madridu,Ronaldo je bio previse sebican sinoc sve je pokusavao sam jedino ko je dobro odigro je Benzema.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1356254504' post='96200']
EDIT:
evo što je Mou rekao

[i][b]Mislim da je Adan bolji od Casillasa i bila je to moja odluka.[/b][/i]
[/quote]
"Po mom miščjenju, te po mišljenju stručnog štaba, Adan je trenutno u boljoj formi od Ikera. Izostavljanje Casillasa je čisto tehnička odluka", zaključio je Mourinho.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=23&nav_id=671518
[b] 82% navijača za odlazak Murinja[/b]

#MourinhoOUT
Nije glup i tko zna koja je pozadina onoga sinoć, ali da je Adan bolji od Casillasa priče su za malu djecu. Ne može on Casillasu ni kopačke čistiti.
Casillas je IMHO definitivno najbolji vratar na svijetu.
dabogda otisao u paris sta ce nama -_- on po meni i nije neki strucnjak rafa ga moze nauciti nekim taktikama, :D et da je pitao rafu kako dati osam golova ,mozda i nebi izgubio sinoc od malage :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.