Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354538049' post='92671']
I ja se najvise bojim toga da Mou i Guardiola zavrse u Manchesteru... onda bi bili u totalnom kurcu.
[/quote]

Jedan mora bit glavni, a drugi samo pomoćnik. Nijedan od njih dvojice na to neće pristati. Nisu to ljudi koji su spremni biti "drugi".

PS. još jedan podatak koji Josea čini posebnim: prvi je trener u povijesti madridskog derbija koji je uspio nanizati 7 pobjeda zaredom.
  • Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Mislio sam da Mou ode u FAchester a Pep u City tj. da odu u grad Manchester. :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354534756' post='92667']
Odlazi on u FAchester. Tada ce mi drasticno pasti u ocima...
[/quote]

Ma nigdje to ne piše.. To je SAF reko da bi volio da ga ovaj naslijedi. Volio bih i ja 2 iz njemačkog.
Ma valaa jel mu bolje u chelziju sa jbnim romanom se guziti? Ili u unitedu gdje ce on guzit kako koga zeli :)

Jedino ako ima neke ljubavi prema klubu mogao bi docii al iskreno msm i ja da ce u UNITED

Ma valaa jel mu bolje u chelziju sa jbnim romanom se guziti? Ili u unitedu gdje ce on guzit kako koga zeli :)

Jedino ako ima neke ljubavi prema klubu mogao bi docii al iskreno msm i ja da ce u UNITED
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354534756' post='92667']
Odlazi on u FAchester. Tada ce mi drasticno pasti u ocima...
[/quote]

Neka ode, ja mu zelim srecu... Siguran sam, da dodje u bilo koji klub u Engleskoj, od nasih navijaca nece nikada dobiti zvizduke, pa makar to bili United ili City, pa makar nas i s njim na klupi pobjedjivali. Covjek je ipak ostavio dubok i neizbrisiv trag. Gdje god da ode ja cu ga uvijek isto cijeniti.
Jedan je Mourinho..

Eh sad, da li postoji ikakva prilika da se on kod nas vrati, tesko je reci jer kao sto neko rece prije, ni jedan veliki trener vise ne zeli doci u Chelsea. Niko ne zeli ponizenje da nakon sto forma igraca padne dobije nogu bez prava na drugu sansu. A Mourinho to sigurno ne zeli dozivjeti dva puta. Shvatio bih i situaciju da mu bude ponudjen posao u Chelsea a on da ga odbije. I tada bih u potpunosti bio na njegovoj strani jer naš je šef svidjalo se to nama ili ne presao svaku granicu bezobrazluka... Njegove pare, moze mu se naravno, ali pitanje je ko ce sutra htjeti trenirati Chelsea kad znaju da nece imati vremena ni da sastave ekipu po njihovoj zelji i bez prava na kiks...
Ući u neki posao s Romanom, da budem konkretniji sjesti na klupu našeg voljenog kluba , je ko da postavljate prozore na devetom katu neke zgrade dok stojite na klimavoj skeli a nemate nikakvu zaštitu niti pomoć (podršku). Svaka greška može bit kobna.
Nemojte se ljudi previse zanositi s ovom informacijom kako je Mouov agent vidjen u Londonu kako trazi stan ili sta vec. Mou je rekao da njegova cerka zeli nastaviti skolovanje u Londonu. Mozda ovo nije tacno, ali bolje je da ne ocekujemo previse...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354641387' post='92831']
Nemojte se ljudi previse zanositi s ovom informacijom kako je Mouov agent vidjen u Londonu kako trazi stan ili sta vec. Mou je rekao da njegova cerka zeli nastaviti skolovanje u Londonu. Mozda ovo nije tacno, ali bolje je da ne ocekujemo previse...
[/quote]
De mi reci jel mu slobodna kćerka.. :)]
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354641387' post='92831']
[/quote]

A kako sam ja pročita njegova kćer je upisala neku likovnu akademiju koja se nalazi jako blizu Stamford Bridgea. Pa sad... ;)
[img]http://cadfael.tv/image/src/1354735847037.gif[/img]

Transparent s utakmice protiv Nordsjaellanda. Svaki komentar je suvišan.
[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OlcdxrzA1xo"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OlcdxrzA1xo[/url]

" Ne mo's ti bit' kapiten, jok!"
  • 2 sedmice kasnije...
Jedan je Mourinho :
[img]http://24.media.tumblr.com/50447fbcf06fdec8d2d818b3464ce4ee/tumblr_mf1tx4Mw9M1r9vg1go1_250.gif[/img][img]http://25.media.tumblr.com/5f2b29c6c09978134ee68602efdf3b11/tumblr_mf1tx4Mw9M1r9vg1go2_250.gif[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/d8587a1381bdfb4091016d0b55a1c216/tumblr_mf1tx4Mw9M1r9vg1go3_250.gif[/img][img]http://24.media.tumblr.com/70a81d4b2bffe9d748f2406921f6c336/tumblr_mf1tx4Mw9M1r9vg1go4_250.gif[/img]
Posto mu u Realu sve losije ide,bilo bi sjajno kada bi se na leto vratio.
Nek Roman proguta svoj ponos i da mu odresene ruke,uspeh je zagarantovan.
[i]Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri[/i]
[i]According to El Pais, Mourinho would have said that Real Madrid fans are "worst he ever had,no football culture, worst than at Uniao Leiria"[/i]

Sinoc se na Bernabeu zvizdalo vise nego ikada. Joj ako u ovome ima istine...
Vrati se Mou, mi smo uvijek bili podrska i tako ce i ostati!
Nevjerovatno kako ga realovi navijači ne cijene. Jučer Real izdominira protivnika, nekoliko zicera promaše Ronaldo, Modrić, Morata i navijači opet sav teret na Mourinha prebacuju, zbog kiksa.

Dajdža Mou, vrati se ti nama, zna se da kod nas najveću podršku možeš imat, kao niko drugi.

A i jednostavno trebamo ga...
Kako sam pozelio njegove govore u plavoj trenerci sa grbom lava na srcu, govori od kojih se protivnicki treneri, igraci, navijaci zivi jedu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.