29. oktobar 2015.10 god. comment_239475 Former West Ham youth-team player Stuart Slater witnessed the events and told the Knees Up Mother Brown podcast: Before the game Mourinho was talking to the ball boys and mascots. One of the mascots said to him ‘we’re going to beat you!’ When he returned from the warm-up he came back into the tunnel and asked which one of the mascots said West Ham were going to beat Chelsea. One of the boys put his hand up and said ‘it was me!’ Mourinho told the boy he was going to have a bet with him. He said, ‘If we win I’ll have your shirt – and if you win, I’ll get you a signed Chelsea shirt’. Whether it happened or not, I don’t know – but it was brilliant that he could have a little bit of banter before the game! Istina ili ne, zanimljiva priča u svakom slučaju :) Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239531 Joj da hoće doći Brendan Rodger umjesto ovog bunkerinja. Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239533 Čovjek će u 3 sezone imati osvojena samo 2 trofeja, neće završit u top4 i mislite da će ostat na klupi? Onda ste stvarno budale. Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239576 Kako vam ga meće iz dana u dan pa vas boli guza :D. Ostat će ko I Ferguson, dok mu ne dojadi, a govno Abramovič mu neće dati otkaz zbog FFP I tih stvari. Jednostavno je rješenje za budućnost pod Mourinhom. Prodati Hazarda za rekordne pare Dovesti Lacazettea, Griezmanna I mozda Pogbu Prica se o dovodjenju Teixeire i Pata na zimu. Razmisliti o stoperu Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239589 a govno Abramovič mu neće dati otkaz zbog FFP I tih stvari. Cuj govno Abramovič?? Čovjek u istoj rečenici brani Mourinha i Abramoviča naziva govnom. Navijač Chelseaja? Da se razumijemo, Abramovič je za Chelsea nešto daleko iznad Mourinha. Samo zadrti Mourinhovac može drugačije razmišljati. Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239593 Ja verujem da od sledecg leta imamo novog trenera,u vidi tri imena Gvardiola,Konte i Simeone. Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239603 a govno Abramovič Zabraniti pristup internetu zauvek. Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239641 Evo ga, počeo je sa traženjem alibija. U prvom dijelu izjave kaže da je Chelsea klub koji je on 'choose to come'... Dakle Chelsea treba da bude počastvovan što je on izabrao upravo nas. U drugom dijelu izjave prdi da ćemo ostati veliki klub i ako se ne plasiramo u LP, što je i istina ali je to degutantno koristiti u svrhe da se skine sva krivica sa sebe. Ni u jednom trenutku nije rekao: Ja snosim svu krivicu ako se to desi. Nadam se sutra akobogda porazu da napokon dobije nogu. 'Ne mogu obećati da ćemo se plasirati u Ligu prvaka', rekao je Mourinho. 'Chelsea je veliki klub u koji sam izabrao da dođem. Ovaj klub živi na veoma poseban način, sa poštovanjem. I Liverpool je veliki klub. Man United je super veliki klub. 'Prošle sezone Liverpool nije osvojio ništa i nisu se plasirali u Ligu prvaka, ali i dalje su veliki klub. 'Prije dvije godine ni United se nije plasirao u Ligu prvaka, čak ni u Europsku ligu. Istovremeno te sezone nisu ništa osvojili, ali su i dalje super veliki klub. To je fudbal.'Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201510305548/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-promijenio-pricu-ne-mogu-obecati-plasman-u-ligu-prvaka.html Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239644 U drugom dijelu izjave prdi da ćemo ostati veliki klub i ako se ne plasiramo u LP, što je i istina ali je to degutantno koristiti u svrhe da se skine sva krivica sa sebe. Ni u jednom trenutku nije rekao: Ja snosim svu krivicu ako se to desi. To ne bi nista promenilo. Nebitna stvar. Nije nijednom rekao ni "ja sam zasluzan za sve ako osvojimo EPL", ako cemo vec da mu gledamo reci kroz mikroskop. Kao tim osvajamo trofeje, kao tim je Celsi PROPO. Nema tu "ja". There is no 'I' in "team". Ovo sam delimicno i posprdno napisao jer je nebitna izjava, da ne dobijem odmah po usima od pola foruma :D Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239654 Dominira čovjek iz sedmice u sedmicu ipak je on Mourinho a Chelsea je nivo ispod po važnosti. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239665 http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2015/10/31/9649828/damien-duff-mourinho-mr-chelsea-no-1-forever-and-ever?_ga=1.37301984.1983825573.1432878579 Duff se ne bi slozio sa vama anti-Murinjovcima Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239669 https://www.youtube.com/watch?v=_V0Xfeqmq0M you hate him, no you don´t, the truth is you fear him Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239676 Najedi se kurčine Murinjo,upravo ono što je Kuman pričao,damo gol i odma se branimo,mi nikad ne pomišljamo da i dalje napadamo nego se odma branimo mrš,govno jedno pičkarsko od trenera Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239686 Ovaj kurac sad jednostavno mora dobit otkaz... Mislim da je nemoguće da ga ne dobije. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239690 Dobit će ga da ga jebeš. Kakav klošar od trenera je postao, za ne povjerovati. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239693 Hajde Romane učini ono što najbolje znaš. Da ne gledam više ovu tugu i žalost. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239694 Sta sam prekao pre 15-20 dana gubimo od Sauteptona i Liverpula i to je Murinjov kraj... Ovo je cisti mazohizam drzati coveka na Klupi,pritom imas navijace kojima je ispran mozak sa Murinjom,uostalom izgubio je poverenje glavnog igraca Azara sto se vidi po njegovim pratijama,da je frustriran. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239697 Boli me kita hoće li dobiti otkaz. Samo znam da će se svaki trener napatiti sa Cahillom i Terryem u odbrani, Ramiresom i Mikelom u vezi, izgubiti živce sa Amazoncem i strpljenje sa mrtvim Falcaom. Šta je radila uprava cijelo ljeto, mame im naguzim, pa su ostavili da klocevi i dalje igraju za klub jos im se i ugovori produzuju. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239698 Waltere pa pitaj Mourinha sta je radio letos.. navlacio se sa Evertonom oko Stonesa, eto sta se radilo. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239699 Neću da ga pljujem, samo ću reći - Sramota nad sramotama. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239701 Sta sam prekao pre 15-20 dana gubimo od Sauteptona i Liverpula i to je Murinjov kraj... Ovo je cisti mazohizam drzati coveka na Klupi,pritom imas navijace kojima je ispran mozak sa Murinjom,uostalom izgubio je poverenje glavnog igraca Azara sto se vidi po njegovim pratijama,da je frustriran. Zaista se vidi da imaš nogomet u malom prstu kao što si to još davno tvrdio. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239702 Boli me kita hoće li dobiti otkaz. Samo znam da će se svaki trener napatiti sa Cahillom i Terryem u odbrani, Ramiresom i Mikelom u vezi, izgubiti živce sa Amazoncem i strpljenje sa mrtvim Falcaom. Šta je radila uprava cijelo ljeto, mame im naguzim, pa su ostavili da klocevi i dalje igraju za klub jos im se i ugovori produzuju. Pa idiot je tražio da mu se dovede Falkao i nije pustio Mikelu da ode. I kad imamo ovako lošu odbranu, ne povlačiš se u petom minutu utakmice. GENIUS. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.