Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

znati ću po tome što će mo počet igrat s mudima, znat ću po tome što se nečemu u svakoj iole jačoj utakmici postavljat kao da smo slabija ekipa, znat ću po tome što će mo kad imamo igrača više ćemo ić po još jedan gol rješit utakmicu a ne se zatvarat, znat ću kad nam nebude trebao gol zaostatka da počmemo igrat, znat ću kad ne budemo već u 60-oj išli zatvarat utakmicu protiv zadnjeg na tebeli...

Inace ne ispravljam nikoga ali jebiga pa cemo se pise zajedno

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Nije konkurencija bila smesna nego smo mi maksimalno profesionalno odradili posao. Zato nam se cini da su protivnici slabi, jer im nismo dozvolili ni jedan sekund da ugroze nase 1. mesto. (ono u januaru kad smo se izjednacili sa Sitijem je za neke bila frka, meni ne)

Tiha voda breg roni. Tako nekako.

Nije konkurencija bila smesna nego smo mi maksimalno profesionalno odradili posao. Zato nam se cini da su protivnici slabi, jer im nismo dozvolili ni jedan sekund da ugroze nase 1. mesto. (ono u januaru kad smo se izjednacili sa Sitijem je za neke bila frka, meni ne)

da konkurencija nam je bila tako jaka da su se liverpool i united prvih 10-ak kola borili ko će imat manje bodova, arsenal nije puno bolji a i city-i se nakiksava, strašna konkurencija nema šta...

http://www.youtube.com/watch?v=0XSxNLVvMxI

Gary Meets José Mourinho || On The Road To FA Cup Glory

Dobar intervju,malo Murinjo preteruje na početku al ajde,posle je fino izneo ceo taj cirkus koji prati ovaj kup i zapravo baš zbog njegovog iskustva u drugim državama možda pravi čovek da predstavi značaj ovog kupa za navijače na ostrvu

ps:zanimljiva anegdota na kraju klipa 

Dozvolili smo mi, ali nisu Hull, CP, Burnley...

Slovenački podrum napravio šampanjac koji će nositi ime po slavnom portugalskom treneru - "The Special One".

Za tri godine na slavljima će se piti šampanjac posvećen Žozeu Murinju.

Slovenački podrum "Istenič" odlučio je da jednu vestu penušavog vina nazove po treneru Čelsija. Flaše će nositi etiketu "The Special One", prenosi ljubljansko "Delo".

Nije slučajno vlasnik podruma Janez Istenič odlučio da tako nazove svoj šampanjac. On prati i dobro poznaje fudbal. Istenič, koji je enolog po profesiji, u mlađim danima igrao je sa uspehom fudbal. Ponikao je u klubu Odred iz Ljubljane, koji je kasnije preimenovan u Olimpiju.

On je čak branio i za omladinsku selekciju Jugoslavije na meču protiv Engleske u februaru 1958. godine, pa će šampanjcem koji pravi upravo nazdraviti kao podsećanje na šest decenija od tog meča, koji je završen rezultatom 2:2 baš na Stamford Bridžu, stadionu na kojem Murinjov Čelsi sada igra utakmice.

"Želim da tada pozovem Murinja da kumuje mom novom šampanjcu", poručio je Istenič i dodao da će vino rashlađeno na 11 stepeni Celzijusa biti spremno za dolazak "Specijalnog".

Istenič je dodao da su flaše sa šampanjcem "The Special One" potopljene u bunar dubok 15 metara još 2013. godine, gde će odležati punih pet godina.

Šokirala me poruka koju sam dobio od Josea Mourinha. Demba Ba mi je javio da ga je Mourinho tražio moj broj. Osjećao sam se, vau. U poruci mi je Mourinho poslao: "Drago mi je da si ovdje. Dobrodošao" - Slaven Bilić

Mourinho poslao: "Drago mi je da si ovdje. Dobrodošao" - Slaven Bilić

Sigurno mu Bane il Matic napisali pa on samo stisno send jer ne vjerujem da Mou zna naški jezik..al ajd

Sta mislis Bane bas na srpsko-hrvatskom sastavio : Podudlaj mi ga Slavene u potpisu Jose Murinjo :D 

• Autor

Neka je on bog u klubu koji je sve osvojio, nije me briga. Ja ću otvoreno reći da mi se nikako ne sviđa njegov odnos prema našim mladim igračima i akademcima. Nije trebao onako popljuvati Rubena Loftusa-Cheeka. To je teenager koji se još uvijek gradi, ovo što mu je uradio je surovo i nikako mu neće pomoći. Mislim da bi bilo najpoštenije da Mourinho zatraži od Abramoviča da raspusti Akademiju. Nikakve koristi od nje. Čak i kad kažete "zaradili smo na ovom - na onom igraču." ja vam kažem nismo. Benfica i Porto su klubovi koji zarađuju na igračima, mi sigurno ne. Samo smo poslali 500.000 igrača na posudbe po raznim klubovima i to je to. Raspustiti Akademiju ako se već dugoročno računa na Mourinha i Mikelu dati kapetansku vrpcu.

Iduća sezona će nam s Mourinhom biti ili totalni uspjeh (osvanje Lige prvaka) ili totalno flop (sezona bez trofeja). Vidjet ćemo.

Screen-Shot-2015-06-14-at-9.54.41-AM.png

Ukratko:

,- Mourinho će potpisati novi ugovor na 4 godine po kojem će biti najplaćeniji manager na svijetu - 7,25 miliona funti neto

- Rui Faria isto tako potpisuje novi poboljšani ugovor

- Radamel Falcao dolazi 100%, Mourinho mu obećao da će mu vratiti samopouzdanje

- Loic Remyu nije dopušteno da razgovara sa drugim klubovima, niti je igrač tražio transfer kako se piše u drugim medijima

Nije trebao onako popljuvati Rubena Loftusa-Cheeka. To je teenager koji se još uvijek gradi, ovo što mu je uradio je surovo i nikako mu neće pomoći.

Rekao mu da treba više raditi.

Jes, psihički ga je uništio tom izjavom, RLC više nikad neće moći da pogleda fudbalsku loptu.

• Autor

Rekao mu da treba više raditi.

Jes, psihički ga je uništio tom izjavom, RLC više nikad neće moći da pogleda fudbalsku loptu.

I neće moći. Bar ne u prvom timu Chelseaja. Onda će otići u neki klub kao Wolfsburg i prekucat ligu ko De Bruyne.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Kakva je ovo šprdačina, novi ugovor sa istom platom, a kao da mu je to mala plata pa sad neki big deal sto je zadrzao istu?

i šta kaže iz ljubavi prema chelsiu, odi mu u kancelariju i vidjećeš na stolici dres intera xexexe

Treba Roman da mu zatvori slavinu za ovaj prelazni rok,jede opasno govna Murinjo izbio je 20 miliona za Filipe Lusa pa mu sad nije dovoljno dobar,doveo je Kvadrada za 33 miliona ni one ne valja..treba Traore i Loftus Cik da se isforsiraju maksimalno ove sezone STOP njegovom bahacenju i bacanju novca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.