Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Nemam ništa protiv Murinja, dapače meni nikad ništa nažao nije uradio i ne mogu ništa zato da komentarišem, reći ću samo da ima potporu cijelog sela, svi smo uz njegaa da njegov klub prezimi u Europi, njegova tetka je od naših kuća i naši ljudi se moraju da drže zajedno, jel.

ušao skrpljo Oskar 25 minuta do kraja i nije mogo meda ?

E jebem ti klub u kojem Oskar ulazi da izvuce situaciju aaa :D

‘In my opinion we made two mistakes; one was to not make a foul when they recovered the ball. The other was the fact I told my players 20 times [Julian] Draxler likes to come inside on his right foot and [Sidney] Sam wanted to come inside on his left foot, we had to close inside.

‘After that situation, only one team tried to win; in the last 15 minutes Remy could have scored,Terry could have scored, Hazard could have scored, but that’s football. It’s not a fantastic point for us but it’s a point. In a short competition of six matches, one point is a point you get and two points that your opponent doesn’t get.’

‘It was frustrating because of the early goal but also because we had chances to make it 2-0 and we didn’t,’ said Mourinho. â€˜After it was 1-1 we had a fantastic reaction and chances to win the game, but that’s football, that’s the Champions League.

Kako je majstor trcao za loptom da se sto pre vrati u igru, umro sam od smeha,ali to je dokaz koliko mu znaci klub,pobeda i sve ostalo.

Mislim da je pogresio sa Drogbom od pocetka, sto ga je kasno zamenio i sa Oscarom. Ali sta je tu je. Idemo dalje.

http://chelseabalkan.com/201409163796/vijesti/izjave-i-intervjui/chelsea-zeli-zadrzati-mourinha-jos-barem-deset-godina.html

Ja bih njega drzao u klubu sve dok ne odluci ici u penziju, jer cak i ove sezone da ne osvojimo nista znam da ce kad tad poceti da dominira kao sto je Ferguson dominirao. Osim sto je fantastican trener, zna sa medijima kao sto kaze Gourlay i jos je navijac kluba.  :sal1:  :sal1:  :sal1:

Znamo da ide kad odradi ugovor. Ako bi ostao i 5 godina to bi bio fenomen. Jednostavno je takav da zeli napraviti dosad nevidjenu karijeru i Jose ce otici. Evo danas rekao da bi se vratio u Real bez razmisljanja. Samo neka odradi ugovor za pocetak.

He told TVI: "If I could go back today, would I go to Real Madrid? Yes. Clearly, yes.

"It was an experience as a coach and as a man, I would again repeat, without thinking twice.

"I left Real Madrid with a fantastic relationship with the president, the executive director and the entire club after making a decision which was best for my career.

"You won't hear me talk about what happened in the past, whether it be positive or negative.

"I am a happy man [at Chelsea], I am going to matches and training with great joy and I am not a person who likes to be talking about the past.

"This is the only time that I'm not thinking about the next stage of my career. Before I always thought about what would come next.

"I prefer it as a place to work and for my family and social life. I returned here because the club has a different project."

išao je taktikom od prošle godine, bunker pa šta bude, s obzirom na snagu našeg napada ove godine mislim da je to bila greška, makar i bod je odličan u gostima protiv aktualnog prvaka, i dalje imamo ljepu prednost i prvi smo favoriti za titulu

• Autor

Da ste samo vidjeli njegovu facu kad je Lamps zabio. Bio je totalno sasran, nikakav. Ja mislim prošlo mu je kroz glavu ona misao ''Što smo sebi dozvolili da nam Frankie ode''.

Realno kad se pogleda bod sa Etihada je odličan . Sačuvali smo bodovnu prednost što je i najvažnije . Dobra izmjena , pogodio sa Schurrleom samo zamjerka što je Drogbu ubacio ne znam zašto ne Remy ? Možda je išao na to zabila jedna legenda pa bio bi red da i druga zabije .

više mi on pada u očima sa ovakvim izjavama nego gol Lamparda.

Zar može jedan gol da zamijeni njegovih 211, zar može da zamijeni 13 sjajnih godina u plavom dresu, meni ne može ne znam za vas, krivim Lampsa što je otišao u City ali još više cigane iz uprave što takvoj legendi ne mogu dati ugovor na pola godine, ravno onom sramnom potezu Real Madrida kada se nisu udostojili da naprave oproštajnu utakmicu Raulu već je to uradio Schalke.

A i to dosta grubo zvuči tako napisano za razliku od onoga što on zapravo kaže i način na koji to kaže, nije da on sad njega mrzi ili nešto i ne osporava da je najveća legenda kluba... Meni stvarno još uvijek nije jasno zašto je otišao u City i na taj način pljunio nama u lice, siguran sam da je to mogao izbjeći.. Za mene je Terry najveća legenda klub, ne samo zbog ovog poteza Lampsa nego i općenito...

Mislim da previše bukvalno shvatate ovo, ali dobro. 

Otkrio sam iz komentara nekih neutralaca da Murinjo mrzi legende kluba, prvo Kasiljasa pa sada Lamparda (kog omaložava(?)) i Čeha (???). Pa dobro. Svaki put ista priča, ne znam šta očekuju, da krenemo ofanzivno protiv direktnog konkurenta za titulu u petom kolu? :D

Mourinho o Lampardu: Nema tu ljubavi prema Chelseaju

Osobno mislim da Posebni zbilja ponekad jede govna. Bolje mu je da radi svoj posao i da se pokrije ušima. A i amnezija mu očito nije stran pojam. Neobično lako je zaboravio da je on izbacio Chelsea iz LP sa Interom... Što se tiče Lampsa kapa do poda i za profesionalizam i za sve reakcije iza toga. Jednako kao i svim navijačima Chelsea prisutnima na Etihadu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.