30. novembar 2014.11 god. comment_193868 Ja pomislih kako sam imao los upad na forum i onda vidjeh postove ovog jarana. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193887 Ja pomislih kako sam imao los upad na forum i onda vidjeh postove ovog jarana. <script> //</script> Ti si postao odmah gotivan lik :D ali ovaj..citam i ne verujem sta pise. Ovo je onaj Barselonista garant, taman je mogao da se infiltrira preko Fabregasa i da ovde troluje :D Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193896 Ti si postao odmah gotivan lik :D ali ovaj..citam i ne verujem sta pise. Ovo je onaj Barselonista garant, taman je mogao da se infiltrira preko Fabregasa i da ovde troluje :D Hahaha, moguce je :D Prijavi
2. decembar 2014.11 god. comment_193984 Pise se da mu se sprema novi ugovor, poboljsani naravno. Da zele da odbiju Barselonu i onog ludaka sto hoce da dovede Mourinha i Ronalda u Barselonu. :)) Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194042 https://www.youtube.com/watch?v=SPlcyGiwhDU Kako faca uziva na Viktoria Secretu.. revija donjeg vesa. Prijavi
3. decembar 2014.11 god. Autor comment_194044 http://www.24sata.hr/galerija/sport/jose-mourinho-se-za-spurse-zagrijao-uz-victorijine-anelice-396602/1006738 Prijavi
4. decembar 2014.11 god. comment_194147 Jose Mourinho is unbeaten in all 23 of the Premier League London derbies that he's managed at Stamford Bridge (W17 D6). Prijavi
5. decembar 2014.11 god. comment_194247 čekam fabregasov komentar kako je viljaš boaš tata za moua Prijavi
5. decembar 2014.11 god. comment_194249 [quote name="MASKO" post="194247" timestamp="1417782158"] čekam fabregasov komentar kako je viljaš boaš tata za moua[/quote]Ipak prednost dajem da ce to reci za Scolaria. Prijavi
5. decembar 2014.11 god. comment_194263 pa ovde ja baš našminkana,na ostalim slikama mi ne vuče baš na azijatkinju jebem li ga Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194305 Briga me za Mourinha tu. Više me zanima koji model donjeg rublja je kupila kćerka? :> Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194325 Trener za polu-kontre,nema presinga u igri svaki pas je rezervsan u nazad...Ako ne osvoji titulu treba ga najurit na kraju sezone covke ubija svojim defanzivnim stilom npadacki potencijal ekip... Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194331 JEBALI TE REZERVISANI KLOP I BARSELONA DEFANZIVNIM STILOM KONJU POTENCIJALNI Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194337 Trener za polu-kontre,nema presinga u igri svaki pas je rezervsan u nazad...Ako ne osvoji titulu treba ga najurit na kraju sezone covke ubija svojim defanzivnim stilom npadacki potencijal ekip... Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194361 Iznenadices se ko je ova zenska ? Ako vec nisi pogledao ovu epizodu :D Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194448 Iznenadices se ko je ova zenska ? Ako vec nisi pogledao ovu epizodu :D Igrom slučaja sam otkrio dok sam još bio na drugoj sezoni. :D Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194450 Moram da napisem nesto sto me iz utakmicu u utakmicu pocinje sve vise nervirati, a tice se rotacije igraca.Murinjo pred pocetak sezone insistira u izjavama kako su mu potrebna 23 igraca i da voli da radi sa 23 igraca.Pocinje sezone kod nas sve jedni te isti igraci igraju. Kada neko treba da udje sa klupe, desi se da odigra lose i ponovo bude zakovan na klupu. Ali jebem mu mater ne moze neko ni da odigra odmah dobro. Nekim igracima treba vise utakmica da bi usli u formu. Ne moze neko ko trune na klupi 10 utakmica i dobije sansu protiv tamo nekih jagoda da odigra odmah odlicnu utakmicu. Prvo sto se desi kada igraci ne igraju pada im samopuzdanje.To me pocinje zivcirati kod Murinja i volio bih kada bi se to malo promijenilo, jer mi stvarno imamo dosta igraca koji mogu uskociti i rotirati se sasvim solidno. Cak i igraci koji su trenutno ocajni kada udju sa klupe, nakon par minuta i nakon skoka samopouzdanja bi bilo sigurno dosta bolji. Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194453 Od pocetka sezone rotirao par utakmica i to uglavnom kup. Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194596 Kakve retardirane izjave ima ponekad Murinjo, to je nenormalno. Sad mu smeta sto se ekipe zatvaraju protiv Celsija i sto odugovlace, a ne smeta mu kad mi povedemo protiv bilo kojeg jaceg tima uvedemo jos dva defanzivca i zatvorimo se, jos se vucemo po terenu dok ne istekne vrijeme. Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194605 Čelsi je jedna od najboljih timova Evrope u ovonm trenutku, rekao je to i Alan Pardju nakon pobede njegovog Njukasla nad tom ekipom. Ipak, reklo bi se da su u blagom padu forme.Murinjo je nakon tog meča najviše kritika imao na dečake koji skupljaju lopte koji su usporavali igru.Dva dana nakon meč Murinjo je upitan da li i Čelsi koristi svakakve načine da dođe do rezultata."Ne. Ne koristimo takve načine.", rekao je on."Možete staviti i kravu na sredinu terena, i onda zaustaviti igru jer je krava na terenu. Ne možete raditi bilo šta u fudbalu. Morate se braniti sa deset igrača, staviti deset igrača na gol liniju, parkirati autobus. Ali fudbalu je potrebna lopta. Ne dve ili nijedna. Radite ono što možete da pobedite, ali ne sve. Nekada nema niti jedna lopta, a to samo umanjuje dinamiku utakmice.", rekao je Murinjo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.