23. maj 2014.12 god. comment_175489 Kome je to još UN pomogo´ ? Bilo je i takvih slučajeva. :P Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
24. maj 2014.12 god. Autor comment_175565 Mourinho radi čistku i ja to podržavam. Još da počisti Ramiresa, Oscara, Mikela, Torresa. Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175622 Fuck off David Moyes Wenger touches boys We've got Mourinho We've got Mourinho cesto se ovo moglo cuti sirom Stamford Bridge-a ove sezone. odlicno zvuci :D Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175655 E moj Mou, gledaj Carla i uči... GLEDAJ I PUŠI JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO JOSE MOURINHO Prijavi
2. juni 2014.12 god. Autor comment_176329 Podržavam Mourinha u potpunosti u ovoj reformi kluba kada veliki broj važnih igrača odlazi. Očito Mourinho radi na velikoj transformaciji igre i igračkog sastava, jer je vidio da ovako ne ide. Mata, Luiz, LAMPARD. Jeste bolno, ali ako on misli da je neophodno, neka mu bude. Malo se ne slažem s odlaskom Mate, ali ako uz ove odlaske dobro pazarimo ovog ljeta i ostvarimo dobre rezultate iduće sezone uz trofeje, znat ću da je Mou zna svaku sekundu šta radi. Još da šutne Torresa i Oscara - ma nitko sretniji od mene. Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176333 Podržavam Mourinha u potpunosti u ovoj reformi kluba kada veliki broj važnih igrača odlazi. Očito Mourinho radi na velikoj transformaciji igre i igračkog sastava, jer je vidio da ovako ne ide. Mata, Luiz, LAMPARD. Jeste bolno, ali ako on misli da je neophodno, neka mu bude. Malo se ne slažem s odlaskom Mate, ali ako uz ove odlaske dobro pazarimo ovog ljeta i ostvarimo dobre rezultate iduće sezone uz trofeje, znat ću da je Mou zna svaku sekundu šta radi. Još da šutne Torresa i Oscara - ma nitko sretniji od mene. Pitanje je koliko je sve to Jose htio. Sigurno nije želio da Mata ode, ovaj otišao znamo zbog čega. Vjerovatno nije želio ni Luiz da napusti klub, opet ogromna ponuda koja je prihvaćena. Također sam uvjeren da je htio zadržati Lampsa, međutim i tu je Uprava prelomila. Stvarno se pitam ko je taj koji prelomi kad su u pitanju neke odluke kluba, jer očito da na moju veliku žalost to nije samo manager. Prijavi
2. juni 2014.12 god. Autor comment_176334 Vjeruj mi ništa se ovo ne dešava bez Mourinhovog amenovanja. Već je jednom bio u klubu, dobio otkaz, opekao se. Ne vjerujem da više stvari prepušta slučaju. Uz put toliki je to autoritet i karizmatik od čovjeka, da kad on odluči zadržati nekoga u klubu taj će ostati pod cijenu smaka svijetu. Da je on istinski računao na nabrojane igrače iduće sezone svi bi oni i dalje bili u klubu. To ti je činjenica. A to da Mou ''nije želio'' da Mata ode, druže moj dragi ne bi to pričao da ti je 14-15 godina, a ne 19 ili koliko već. Mata nije bio u njegovim planovima i otišao je. Pod Boasom, Di Matteom i Benitezom bio najvažnija karika kluba, pod Mou pao u zaborav. I više nego očito da je ovo sve Mourinhovo maslo. Ali nemam ništa protiv uopće, ako se na kraju krajeva sve isplati. Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176337 Pita se njega puno, samo opet kažem da ne vjerujem da je on taj koji prelomi. Neko vuče konce u Upravi, čak ne vjerujem ni da je Roman lično uključen u sve, njegovi su pojedini transferi samo. Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176339 Ne radi Jose to sve sam moj Cae kao što wajz kaže ima još ljudi iza njega u u pravi koji se pitaju za neke stvari. Prijavi
3. juni 2014.12 god. Autor comment_176375 http://www.klix.ba/sport/nogomet/mourinho-prognozirao-da-bih-nece-proci-grupnu-fazu-u-brazilu/140602088 Prijavi
4. juni 2014.12 god. comment_176580 Pita se njega puno, samo opet kažem da ne vjerujem da je on taj koji prelomi. Neko vuče konce u Upravi, čak ne vjerujem ni da je Roman lično uključen u sve, njegovi su pojedini transferi samo. falji ramadani Prijavi
8. juni 2014.12 god. comment_177039 Ovo je neka revijalna utakmica,a ovaj koga je Jose faulirao je neki pevac :D Prijavi
10. juni 2014.12 god. Autor comment_177152 http://www.mozzartsport.com/vesti/na-terenu-faca-a-u-kuci-maca-zena-zabranila-murinju-da-preuzme-englesku/78162 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.