Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Kakav je to lik! Volim ga. Ovo je licemerno i subjektivno od mene, ali ga obozavam. Nije lepo sto vredja coveka na taj nacin, ali ko zna sta je njemu Pep rekao iza kamera. Mi ne znamo celu pricu.

Lepsi je direktan i brz fudbal, nego kontrola poseda i dodavanje do besvesti.

Svako ko tvrdi suprotno je ili fan Barcelone, ili Guardiola licno.

José Mourinho, 31.January, 2014.

"We did other things this month, not the striker. I've said that for a couple of months. Nothing in January [for a forward]. Many people don't understand why we didn't do anything but, in the summer, you will understand why we didn't do anything [with the striker in January]". ^:)^

http://chelseabalkan.com/201409163796/vijesti/izjave-i-intervjui/chelsea-zeli-zadrzati-mourinha-jos-barem-deset-godina.html

Ja bih njega drzao u klubu sve dok ne odluci ici u penziju, jer cak i ove sezone da ne osvojimo nista znam da ce kad tad poceti da dominira kao sto je Ferguson dominirao. Osim sto je fantastican trener, zna sa medijima kao sto kaze Gourlay i jos je navijac kluba.  :sal1:  :sal1:  :sal1:

- Takmičenje je deo moje istorije i ja sam deo istorije takmičenja. Ako uspem da osvojim titulu sa tri različita kluba, biće to jedinstveno. Međutim, ako ne uspem, koliko najboljih menadžera nije nikada ni osvojilo Ligu šampiona - rekao je portugalski stručnjak, a prenosi portal Gol. 

Murinjo je dodao da se ponosi time što je do sada osvojio dva puta trofej u najelitnijem takmičenju, ali i da sada razmišlja samo o ovoj sezoni.

- Naravno da želim da osovjim trofej opet. Imam mnogo godina pred sobom. U ovom trenutku razmišljam samo o ovogodišnjem takmičenju. Moramo da damo sve od sebe - rekao je Murinjo.

2. Drogba ne moze da pocinje utakmice

Nije mi jasno zasto Drogba veteran pocinje mec pored zahuktalog Remija koji jedva ceka da se dokaze

ja krivim ivanovica

zato sto je srbin..

inace drogba je poceo jer kad ce drugo pocet? U ligi nece bit ni na klupi.  nije da je neka grupa smrti pa da nas jebe ovaj kiks

Ja ne znam zasto se vi uopce ljutite na njega ili na igru, ja zadovoljan, igraci se odmorili (cak i ovi koji su igrali jer su igrali preko kurca), posebno Costa i Azpi, bod je ok, ionako prolazimo skupinu, uostalom bitnija je PL, jebe mi se za LP samo da mi gazimo u PL :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.