18. novembar 2014.11 god. comment_192968 https://www.youtube.com/watch?v=_MQHlXiOMfg Wenger pruzio ruku Joseu. Prijavi
18. novembar 2014.11 god. comment_192969 Pa grena da li je moguće da objavimo isti video u istom trenutku? :D Ja se povlačim, čisto da skinem pritisak sa ekipe. :P Prijavi
18. novembar 2014.11 god. comment_192977 hahhhahahahahah e jbg :D oces da se ja povucem? :D Kad si ga već umočio onda nastavi jebat, nema povlačenja. :D Prijavi
20. novembar 2014.11 god. comment_193092 https://www.youtube.com/watch?v=mVjcMmr9lIs :bio sam najponosniji čovjek kad mi je Đoković pružio ruku Prijavi
22. novembar 2014.11 god. comment_193249 Pohvalio navijače danas. Tako treba. http://www1.skysports.com/watch/video/9575136/mourinho-praises-chelsea-support Prijavi
23. novembar 2014.11 god. comment_193289 Na finjaka ocito lekciju Del Boskeu. Žoze Murinjo od početka sezone vodi pravi verbalni rat sa selektorom Španije Visenteom Del Boskeom. Portugalac je kritikovao Španca zato što je "trošio" Koštu na "nebitne mečeve", znajući da napadač Čelsija nije 100% spreman.Del Boske nije želeo da polemiše sa Murinjom, ali je poštedeo Koštu u prošloj reprezentativnoj akciji, i to se, kao što kaže Murinjo, odmah videlo."Da li ste videli kako Košta igra kada je spreman? Sada može da trči, da uđe jako u duel, da sprinta, uđe iza leđa odbrani. Ovakav Košta nam treba", rekao je Murinjo.Portugalac je dodao da kada se odmori, napadač Čelsija može da bude od koristi i klubu i reprezentaciji."Ja nikada nisam rekao da zabranjujem da on igra za Španiju, ja nemam tu moć, a i da imam, ne bih to radio. Samo sam ukazivao na očigledno - ako nije spreman, ne treba da igra. Spreman je - može da igra dobro i za Čelsi i za reprezentaciju. Da su me poslušali, sada bi i Čelsiju i Španiji bilo još bolje", istakao je Murinjo. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193361 Mourinhov komentar na izjavu Ramosa oko ne igranja Coste i Fabregasa za reprezentaciju.. 'Ramos is a fantastic player but he is not a doctor,' said Mourinho. 'He is not a doctor and I am the same. 'My doctor and the Spanish national team doctor, they had the scans and decided the player was not in a fit condition to play. I don't think Sergio did a medicine masters in the last couple of years to understand it. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193425 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/murinjo-pa-sta-ti-je-di-mateo-kriv-203701.html Nije lepo da omalovazava di Mattea. Naravno ako su ove izjave tacne. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193436 Ono za istoriju jeste, ali ovo prvo nisam nigde drugde našao. Ali divim se objektivnom novinarstvu, pošto je u oktobru Murinjo izbacio iz takta Vengera................... Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193438 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/murinjo-pa-sta-ti-je-di-mateo-kriv-203701.html Nije lepo da omalovazava di Mattea. Naravno ako su ove izjave tacne. Pa malo mu vokri što je Robbie uradio ono što on nije. I ostat će tako zauvijek. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193439 Pa malo mu vokri što je Robbie uradio ono što on nije. I ostat će tako zauvijek. i ja kontam da je to,a ako je tako onda bas,bas volim Chelsea i stalo mu je. Jose je ljubomoran na Mattea :)) Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193442 Di Matteo je legenda kluba i donio je prvu titulu lp koju smo toliko čekali, bilo to na sreću ili ne ostaje zapamčen u povijesti po tome i mou nema pravo bilo šta govorit protiv njega, nadam se da su ovo novinarske izmišljotine ili loš (kriv) prijevod što i ne bi bilo prvi put... Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193533 Tek drugi put u istoriji kluba Čelsi je postigao pet golova na gostovanju u Ligi šampiona. Prvi put se to desilo već davne 1999. kada je u Istanbulu ponižen Galatasaraj. Sada je na red došao Šalke. Žoze Murinjo nije imao milosti prema Robertu Di Mateu, čoveku koji je Plavcima doneo jedinu titulu prvaka Evrope. Murinjo kao da je želeo da pokaže – ja sam najbolji. I zaista – Čelsi izgleda nikad bolje. Ove sezone još ne zna za poraz. Na 19 utakmica nestvarnih 15 pobeda i svega četiri poraza. Protiv Šalkea jasno se videlo da je Murinjova vojska pakleno opasan protivnik. I Portugalac je iznenađen. "Nije normalno da na gostovanju u Ligi šampiona pobediš sa 5:0. Još manje je normalno da sa 5:0 pobediš na utakmici Lige šampiona u Nemačkoj", naizgled skromno će Murinjo, iako baš i nije poznat kao čovek kojem je skromnost najveća karakterna crta. "Igramo dobro i tim ima samopuzdanje. Ovo večeras? Bili su fantastični. Kompletna utakmica i impresivan utisak". Postavlja se dakle samo jedno pitanje... "Da, naravno. I mi možemo da izgubimo. Loši rezultati čekaju i nas", počinje Murinjo, a onda na površinu isplivava njegov nepopravljivi optimizam. "Realnost je ipak da igramo veoma dobro". Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193561 Kako se vidi Murinjov rad.Odmah mi prodje kroz glavu kako je prosle godine govorio kako smo 'mali konj',kako smo jos nezreli za velika dostignuca itd... Ove godine vec se vidi veliki napredak.Trenutno izgledamo predominantno.Bas se vidi da ekipa puca od samopouzdanja i da su svi igraci svjesni svoje snage i mogucnosti. Naravno najveca uloga u svemu tome ide nasem treneru koji im je usadio taj pobjednicki mentalitet(ponovo) i jedva cekam da odmerimo snage sa nekim velikanom iz Evrope. Murinjo je majstor svog posla.Jednostavno,kratko i jasno. Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193568 imali smo mi pobjednički mentalitet već i prošle sezone, pa sjeti se pobjeda protiv city-a i liverpoola, ključan razlog ovakvih igara je dolazak coste i fabregasa Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193574 I prošle sezone smo mi bili onako može se reći vrlo dobru ekipu, ni tada nije pobjednički mentalitet bio baš na slabom nivou, ali falilo nam je ono nešto i ubica u špicu. Diego Costa - ubica u napadu. Cesc Fabregas - ono nešto. Sada smo to dobili, Mourinho je posložio ekipu majstorski.. Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193613 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/murinjo-pa-sta-ti-je-di-mateo-kriv-203701.html Ne vidim šta je ovdje Mourinho pogrešno izjavio niti vidim da je na bilo koji način uvrijedio Di Mattea. Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193616 Novinari kad pocnu izvlaciti iz konteksta I sam pocnem da sumnjam u ono sto sam pročitao. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193815 Ekipa ponovo pokazal nemoc,bezidejnost da probije bunker kao prose sezone protiv fenjerasa. Bojim se da ce se Siti vratitit u igru za Ttitulu kako god,verujem u titulu ukoli se ne osvoji Murinjo mora da leti iz Celzia nema onda vise opravdanja! Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193824 Ekipa ponovo pokazal nemoc,bezidejnost da probije bunker kao prose sezone protiv fenjerasa. Bojim se da ce se Siti vratitit u igru za Ttitulu kako god,verujem u titulu ukoli se ne osvoji Murinjo mora da leti iz Celzia nema onda vise opravdanja i Klop da se dovede, ova ekipa je za TOTALNI fudbal! Vak Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193845 verujem u titulu ukoli se ne osvoji Murinjo mora da leti iz Celzia nema onda vise opravdanja! Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193865 Ekipa ponovo pokazal nemoc,bezidejnost da probije bunker kao prose sezone protiv fenjerasa. Bojim se da ce se Siti vratitit u igru za Ttitulu kako god,verujem u titulu ukoli se ne osvoji Murinjo mora da leti iz Celzia nema onda vise opravdanja! Letit ćeš ti s foruma s takvim ponašanjem... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.