30. juli 2014.12 god. comment_182553 "U klubu sam u kojem želim biti. Da mogu birati između svih klubva na svijetu, izabra bih Chelsea!" Reče on i stavi naočale. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182763 Izvinjavam se,ali prosto sam morao da podelim ovo ne znam zasto mi je jako smesno: http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/a5NpPLE_460sa_v1.gif Prijavi
14. august 2014.12 god. Autor comment_183756 šta Ramires radi u prvih 11 sunce ti kalajsano Taman to htjedoh napisati. Ali jbg teže ćemo se njega riješiti nego Torresa men se čini. Prijavi
18. august 2014.12 god. comment_184140 **bo ti sebe Mou,kako pogodi sa transferima :D Svaka cast. Ovo je tvoja sezona. Prijavi
18. august 2014.12 god. comment_184162 **bo ti sebe Mou,kako pogodi sa transferima :D Svaka cast. Ovo je tvoja sezona. zna on pogodit dovodjenje al mu prodaja ide lose :D Prijavi
18. august 2014.12 god. comment_184199 Koliki su čmarsenalovci paćenici, ne bih se čudio da počnu da pričaju kako je Venger stvorio Ozila. Prijavi
19. august 2014.12 god. comment_184216 Goonersi bjesne :D Daš 50m funti za jednog igrača, tada najjaču 10-ku, provedeš najviše vremena na 1. mjestu i ne osvojiš titulu. U 8 godina postaviš takve standarde da je osvajanje 4. mjesta povod za slavlje a 1/4 finale LŠ fantastičan rezultat dok je osvajanje FA Kupa istorijski rezultat i povod za paradu kroz grad. Postaviš takve standarde da se u martu iznova i iznova opraštaš od titule bez obzira na kvalitet ekipe, a Profa je imao paklenih igrača u svojoj ekipi, ali ga je vrijeme pregazilo na svim poljima. Dovedeš klub do toga da bude filijala grada Mančestera i klub koji im razigrava igrače. Svojim metodama treninga postigeš to da ti se igrači povređuju iz godine u godinu na isti fazon. Pritom im uništavaš karijeru jer ne mogu da vežu 2 mjeseca fudbala (Chamberlain, Wheelchair, Vermaelen, Diaby... ) i na sve to usadiš luzerski mentalitet u svim porama kluba. Profini Topovi nisu osvojili nijedan trofej u vrijeme njegove vladavine u Evropi a pretrpili su istorijske poraze od Uniteda 8:2, L'poola 5:1 i od nedostižnog rivala koji je zadužio grad London za narednih 700 godina - 6:0. Sada je već potrošio preko 70 miliona. Morao sam prosto da podsjetim javnost na trend u Arsenalu iako je činjenica da nam odavno nisu rivali na mnogim poljima baš kao ni nakot iz Liverpoola. Prijavi
19. august 2014.12 god. Autor comment_184256 Goonersi bjesne :D Ma admini na toj stranici su totalno smješni. Zamisli kakve su to pičke kada se unaprijed spremaju na poraz kao ''dobar rezultat'', a još dva sata do tekme. Prijavi
19. august 2014.12 god. comment_184274 Kod mene je jedan od boljih prijatelja navijac Arsenala.Kud ces dalje kad neki dan procitah komentar,bas na ovoj grupi,nesto u fazonu:Jao eto vraca se Drogba u Chelsea,sad smo najebali.Ja mu samo lajkam komentar kao znak da sam procitao :) Volio bih da im BA veceras 'ucera' 2 komada vise nego da mi neko da 100 maraka :D Prijavi
21. august 2014.12 god. comment_184443 [media]https://www.youtube.com/watch?v=zuQU9Rk1Z4M[/media] I on se "zalio" Prijavi
21. august 2014.12 god. comment_184466 ko objavi video od njegove cerke kako se zalila dobie moda :D Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185466 Kad god mislim da ovaj covek nema kako da iznenadi ovaj klub svojim doprinosom on me podseti zasto mi je ustvari najbolji trener na svetu: http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/08/torres-loan-agreed.html Niko do sada nije smeo ni da pomisli da Torres ne igra prvu postavu,a kamoli da ne bude ni na klupi,ali ti si zato POSEBAN i zato se tebi neke stvari ovde vuku po podu. Prijavi
30. august 2014.12 god. Autor comment_185651 Prvi čovjek koji je imao muda da Torresa ne stavi ni na klupu. Torres vidio koliko je sati i pokupio prnje. Bravo Mou. Učinio si ono što su već davno trebali Ancelotti, Villas-Boas, Di Matteo i Benitez. Oni to nisu učinili, sebi napravili medvjeđu uslugu, dobili otkaz. Ti si to učinio. I sebi napravio zlatnu uslugu te nas još više približio mogućnosti da napokon osvojimo Prem nakon 2010-te godine. Bravo još jednom! A uz to si i sjajno posložio tim. Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185744 Izjava povodom 3 primljena gola jučer: ‘We made defensive mistakes. I don’t want to speak for Everton and Roberto [Martinez] but my team made defensive mistakes. I just said on Chelsea TV before I came down that it’s difficult to believe on Wednesday afternoon we trained for one-and-a-half hours and we did only two things: defensive corners and defensive lateral free-kicks. ‘Imagine how happy I am with the result of our work! It would have been better to give them Wednesday off and stay at home with my wife and kids! ‘When the opponent scores against us I want it to be because they were brilliant or because they did something that was difficult to control. We made four defensive mistakes: for the three goals, despite them being great finishes, and when Courtois made a fantastic save with the result at 4-3.’ Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_185929 Procitao sam izjavu Mourinha za 3 gola primljena protiv Evertona. Citiram " U sredu smo sat i po vremena vezbali odbranu i koncentisali se na taj segment igre i onda primimo 3 gola, bolje da sam im dao slobodan dan i ja bio sa porodicom,nego sto sam gubio vreme taj dan na treningu" :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.