Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Gledaj ovog medjeda Roya Keanea, gledaj seljacina kundak ti poljubim. 

• Autor

Gledaj ovog medjeda Roya Keanea, gledaj seljacina kundak ti poljubim. 

Realno Mourinho nije ništa bolji od Roya Keana. Sjeti se samo ono kad je htio čovjeku oko izbiti prstom haha. Ali Mourinho je naš pa mi to ne vidimo kao loše i podržavamo ga naravno. Legenda je Chelseaja.

Oni njega ignorirali na početku tekme, pogotovo Kean. A onda ga on njima spustio na kraju - REZULTATOM. Ostalo je sve manje bitno.

Ovaj Keane glumi neko ludilo kao on je neki važan faktor..

Inače Cae ne znam kako možeš poredit Keanea i Mourinha kada su u pitanju neki postupci i ponašanje, Mourinho to sve radi ipak sa nekim stilom prosto takav mu je temperament, dok ovaj Keane je klasična seljačina, mislim da ga kod kuće žena mlati i gazi pa onda jadnik mora pokazivat neki svoj autoritet tamo gdje mu se može.

Čuj oni neće da se pozdrave, eto sad ćemo mi plakat zbog toga, popili su tri komada i mogu se pušit.

Mislio sam da je posle guranja narucio da Arsenal bude pregazen,ali jbg :D uvek je kod njega vazniji rezultat. 

Mourinho u svom elementu..

Ali koliko se samo ovaj Wenger bruka, pa to je strašno, on bi se još tukao počeo neko guranje, daj je krenuo ozbiljnije na šefa Zouma bi ga nosio u zubima :D  

"Za mene je to gotovo. Ali tehnički deo je veoma jasan - ja imam moj, on ima svoj i ne može dolaziti u moj, posebno da vrši pritisak na sudiju da da crveni karton mom igraču. Tako da sam mu samo rekao: 'izađi iz mog tehničkog dela i molim te ne vraćaj se. Ne mislim da je ovo imidž zaštitnika fer pleja", rekao je Murinjo.

"Da budem pošten, radim toliko mnogo pogrešnih stvari u fudbalu... ali ne ovog puta, pošto sam ovog puta bio samo u mom tehničkom delu i to nije moj problem. Kraj igre. Kraj priče", rekao je Murinjo.

10672360_791096560943051_284138971440484

Uvek će izabrati Žozea Murinja pre Pepa Gvardiole. 

"Murinjo je veoma inteligentan, ne tretira svakoga na isti način. On tačno zna kako da ti priđe da bi izvukao 100 odsto tvojih mogućnostI", kaže Ibrahimović. 

"Da, on je najinteligentniji trener s kojim sam radio, zbog načina na koji pristupa igračima. Manipulacija bi bila pogrešna reč, pre bih rekao da te svojim pristupom 'napumpa' do krajnjih granica".

Čelsi je apsolutni hit Premijer lige, pošto Plavci igraju impresivno, najviše zbog dužine klupe na Stamford Bridžu.

To priznaje i Žoze Murinjo i tvrdi da nijedna ekipa u Evropi ne može da priušti sebi da izgubi prvog golmana Tiba Kurtou i da ne paniči, ali u londonskom timu mogu jer je njegova rezerva Petr Čeh.
„Samo mi možemo da izgubimo golmana i da ne paničimo. Izgubili smo čuvara mreže, a jedina panika je bila zbog toga šta je klinac preživeo. Ali što se tiče fudbalske panike i priče ’o moj bože, šta će se desiti?’...Onaj drugi samo uđe i niko na klupi ne oseća nikakav strah jer znamo da je i veliki momak tu za nas. Petr je toliko čvrst, toliko pun samopouzdanja, toliko pod kontrolom da smo dobro“, rekao je Specijalni.

Portugalac tvrdi da je njegov tim sposoban da igra na dosta različitih načina.
„Srećan sam svim. Ovog momenta naš tim je spreman da se prilagodi bilo čemu. Šta god da nam utakmica uradi – možemo da se nosimo sa tim. Mi nismo tim koji igra samo na isti način i razmišlja na iste stvari. Možemo da igramo na drugačiji način i da se prilagodima različitim situacijama. Kada protivnici imaju loptu, nama je lagodno, kada mi imamo priliku da se dodajemo i dodirujemo loptu, nama je lagodno. Tim je zreo i ima samopouzdanja i ja sam veoma srećan“, rekao je Murinjo.

Sad smo big jebeni horse, prepared horse, ready to fuck horse, potkovan takticki tehnicki mentalno...jeben HORSE. Fantastican HORSE !!  :sal:

Nemoj opet o konjima, da se ne potegne opet pitanja pegaza, sta je pravi konj, sta je rasni konj, da li je muski konj roze boje :D

Na zvaničnom sajtu Premijer lige jedan od članaka detaljno je posvećen načinu igre Čelsija čiji je zaključak da "Posebni" ove sezone u popunosti preslikava ono što se već pokazalo uspešnim u sezoni 2004/05 kada su londonski "Plavci" osvojili tiulu šampiona.

Žoze Murinjo sada forsira identičnu formaciju kao tada, zanimljivo iz te garnituje od pre jedne decenije jedino je kapiten Džon Teri u startnoj postavi.

Tu je i Petr Čeh, koga je sa gola potisnuo Tibo Kurtoa, kao i Didije Drogba čije mesto u špicu napada sada pripada Dijegu Košti.

Interesantno, kao i pre deset godina Murinjo se "zahvalio" Marselu Desaiju i Džimiju Flojdu Haslebanku, igračima koji su dugo bili nosioci igre, identično kao Frenku Lampardu ovog leta.

Uostalom, ovaj komparativni prikaz najbolje svedoči da se istorija na "Stamford Bridžu" ponavlja.

celsikomparacija318537020141012185634.pn

Čelsi je nakon sedam odigranih kola u Premijer ligi lider na tabeli i na osnovu do sada prikazanog slovi za prvog favorita za titulu.

Ako se po jutru dan poznaje scenario će biti isti kao pre 10 godina.

The Portuguese tactician told Telefoot: “I was on holiday and in Madrid. Zinedine Zidane arrived with a DVD and I thought, ‘That player, with two years’ work with us, would be fantastic’.”

He added: “Varane had one foot at Manchester United but Real Madrid are very strong and Rapha came to us.”

Varane has been linked with a move to Chelsea since Mourinho returned to Stamford Bridge last summer, but the Blues boss insists they have no chance of signing him.

“I like Varane, but everybody knows that he will stay at Real Madrid,” he said.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.