Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1334177769' post='40803']

Koliko sam ja informisan, Genk je kao uslov da De Bruyne predje u Chelsea stavio to da mora ostati u klubu do leta.
[/quote]
ah nikad se ne zna s nasom upravom
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1334177923' post='40806']
ah nikad se ne zna s nasom upravom
[/quote]

Sve u svemu, decko ce biti odlican igrac, i drago mi je, da je nas.... Moglo je da se desi da i njega propustimo, kao i mnoge pre...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334178469' post='40808']

Sve u svemu, decko ce biti odlican igrac, i drago mi je, da je nas.... Moglo je da se desi da i njega propustimo, kao i mnoge pre...
[/quote]
istina i nadam se da ce pruzat prilike nasim belgijancima
Kako me bre nerviraju neki ljudi...

Juce bilo na Twitteru da su rekli na Belgijskoj televiziji da KDB moze da zameni Lamparda - a onda neko drugi rekao, e pa ne bas jos.

AAAAAAAALO BREEEE!!!!

PA nije ni Lamps bio to sto jeste kad je tek dosao u ekipu. Ljudi pricaju kao da je od prvog dana bio klasa iznad svih. Batali te price.

/rant

PS: Morao sam negde da ispolim nervozu, na Twitteru moram biti fin :)
Svaka njemu cast , pruza sjajne partije i sve to... ali ne zaboravite ipak da su belgijska jupiler i engleska premier dva razlicita svijeta -_-
I Lukaku je razvaljivo u Anderlechtu, pa evo u Chelsea-u igra za mlade i rezerve, i to igra solidno <_<
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1334366561' post='41031']
Svaka njemu cast , pruza sjajne partije i sve to... ali ne zaboravite ipak da su belgijska jupiler i engleska premier dva razlicita svijeta -_-
I Lukaku je razvaljivo u Anderlechtu, pa evo u Chelsea-u igra za mlade i rezerve, i to igra solidno <_<
[/quote]

Igra vise nego solidno. Sa tim performansama je vec prevazisao reserve. Jedini razlog sto nije u drugom klubu je zbog toga sto je igrao za Anderlecht pa nas i mora da se ceka kraj sezone. A nista ne bi falilo da je dobio koju minutazu vise obzirom da je izgledao sve bolji i bolji.

Sto se tice KDB-a, to je vrlo prosta logika - koristi se kao zamena ili u manjim utakmicama da se uigra. Kraj price.
Mora biti uz prvi tim sljedeće sezone. Normalnon ne može nam biti još glavni igrač u vezi, ali da uskače po potrebi, da se uigrava da se upoznaje lagano, to treba.

Kvalitet ima i za više, ali za početak je i to dovoljno. Uglavnom, ništa posudba.

edit: Večeras jedna asistencija za prvi gol Genka na gostovanju kod Andrlechta. I naravno, ponovno glavni u ekipi.

Svaki napad preko njega, ubacuje se naprijed poput Lamparda, odlični pasovi, iz prve. Iz utakmice u utakmicu kako ga gledam, sve sam više zadivljen u njegovo umijeće.

Leži mu ova nova pozicija, smao tako. Da je na krilu ostao, nebi došao do izražaja kao što je sada slučaj.
Highlights utakmice vs Kortrjik. I ovdje je bio glavni akter !
[url="http://www.youtube.com/watch?v=WejLlC9L854"]http://www.youtube.com/watch?v=WejLlC9L854[/url]

I u vecerasnoj utakmici je bio asistent, kako je igrao neznam :D
Trebalo je Kakutu zadrzati u klubu a De Bruynea dovesti odmah, u januaru.
Njih dvojica + Piazon nista manje ne bi pokazali od Meirelesa, Maloude i Kaloua, cak mislim da bi bili bolji.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334488685' post='41174']
Trebalo je Kakutu zadrzati u klubu a De Bruynea dovesti odmah, u januaru.
Njih dvojica + Piazon nista manje ne bi pokazali od Meirelesa, Maloude i Kaloua, cak mislim da bi bili bolji.
[/quote]
Ako nista barem bi se vishe trudili i usput kalili ;)
[quote name='zulu' timestamp='1334397963' post='41044']

Igra vise nego solidno. Sa tim performansama je vec prevazisao reserve. Jedini razlog sto nije u drugom klubu je zbog toga sto je igrao za Anderlecht pa nas i mora da se ceka kraj sezone. A nista ne bi falilo da je dobio koju minutazu vise obzirom da je izgledao sve bolji i bolji.

Sto se tice KDB-a, to je vrlo prosta logika - koristi se kao zamena ili u manjim utakmicama da se uigra. Kraj price.
[/quote]

Ja sam i napisao negdje da jedina stvar sto dosad zamjeram Di Mateu odkako je "chefcoach je to sto Lukaku nije dobio ni minutu da zaigra. Mislim razumio bih to da Torres i Drogba konstantno zabijaju golove i dobre partije pruzaju, ali budimo realni vise su partija odigrali lose nego dobro <_< i zato mi je zao sto Lukaku nije dobio ponekad sansu!
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1334520746' post='41320']

Ja sam i napisao negdje da jedina stvar sto dosad zamjeram Di Mateu odkako je "chefcoach je to sto Lukaku nije dobio ni minutu da zaigra. Mislim razumio bih to da Torres i Drogba konstantno zabijaju golove i dobre partije pruzaju, ali budimo realni vise su partija odigrali lose nego dobro <_< i zato mi je zao sto Lukaku nije dobio ponekad sansu!
[/quote]
Treba da znas da se sada lomi sezona i nema se vremena za experimentisanja !
  • 2 sedmice kasnije...
[url="http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/120424/chelsea-winger-wanted-lille-170576?"]http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/120424/chelsea-winger-wanted-lille-170576?[/url] želi ga Lille na posudbu sljedeću sezonu posto vjerojatno pustaju Hazarda
  • Autor
[quote name='bbj26' timestamp='1335278038' post='42838']
[url="http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/120424/chelsea-winger-wanted-lille-170576?"]http://www.talksport...d-lille-170576?[/url] želi ga Lille na posudbu sljedeću sezonu posto vjerojatno pustaju Hazarda
[/quote]
Prilika da ubacimo još nekog od ekipe na vjerovatnoj transfer listi (Malouda, Kalou, Bosingwa...) i dobijemo Edena povoljnije. A Kevinu bi godila dobra pozajmica u jačoj ligi. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1335278436' post='42840']
Prilika da ubacimo još nekog od ekipe na vjerovatnoj transfer listi (Malouda, Kalou, Bosingwa...) i dobijemo Edena povoljnije. A Kevinu bi godila dobra pozajmica u jačoj ligi. :)
[/quote]

Slazem se sa Wajzom.... Iako smatram da je Kevin zreo za sansu u prvom timu, ovo moze biti dvostruka korist za Chelsea.
Ako bismo dobili Hazarda u fazonu da Kevin tamo ode na pozajmicu, moze. Itekako moze! :)
Bez razmišljanja to uradit. Na Kevina se može čekati još jedno ljeto, a bgm na Hazarda neće moći, tako da, ako je ikako moguće, ovo treba uradit.
Evo gledam sad snimak tekme med Genkom i Anderlchtom, Kevin napustio igru u 9. minuti zaradi povrede. Il je prst stradao il onako stopalo, nisam siguran, uglavnom, nije mogao nastavit tekmu.
  • Autor
Slučajno u kafiću bacio oko na tekmu kad ono naš pomličiti igra. I odmah se povrijedi. :( Nažalost, čuo sam da je izgleda za njega sezona završena.
Nema ga do kraja sezone!

''Slomio sam nožni prst. Osjetio sam velike bolove, kasnije su mi ga morali ispravljati.'' - Kevinova izjava.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Kako je samo timski igrač, kakav pregled, pas igra, šut i centaršut. Frajer se jednostavno igra na terenu.

U Ameriku ga s ostalim, a tamo će on pokazati da itekako može igrati u Chelseaju. Bit će veliki igrač, definitivno.
Definitivno bolji od Kaloua i Maloude, a bolje bi odigrao drugi dio sezone i od Sturridgea. Jednostavno nije trebao ostavat u Genku već je trebao odmah u vatru umjesto već spomenutog dvojca (trojca).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.