Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseathebest' timestamp='1339082166' post='57384']
to je razlika između pametnih i glupih...

mi samo odbacujemo odgovornost i posao od sebe i dajemo mladiće nekom drugom da ih razvija za nas, umjesto da uzmemo stvari u svoje ruke, jer na kraju krajeva mali KDB (a i ostali) bi se 500 % bolje razvili kod nas nego u tamo nekom Swanseau...
[/quote]

što me nisi podržavao kad sam ja to pisao :P i svađao se s Wajzije, samo što se tad o McEachranu radilo......

ovo mi je malo debilno što uprava radi, dovode svakog igrača za kojeg se napiše da je talentiran, dovedu svakoga tko ima odličnu sezonu, ma dovode i žele dovest svakoga, eto Kakuta je sad izjavio da iz Chelsija ide samo za stalno, da mu se neda više na posudbe, i on je gotov, nema šanse da dobije priliku u prvoj, i ako dobije neće bit kolko bi on htio i otići će, a koplja su se trgala da bi se taj dečko doveo i šta na kraju ? zvrši ovako, tako nekako bi mogao i KDB završit....
I ono kj kaže Wh da Wenger ima ovakve talente ili točnije ove igrače pa on bi nas peglao ko baba hlače
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

• Autor
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339174257' post='57685']
nadam se da ce ova uprava poginut negdje u avionskoj nesreci... pa da konacno dobimo prave sposobne ljude...
[/quote]
Ajd sad nazad u bunar.
Polahko ljudi pa jos se ni ne zna hoce li covjek ici na posudbu a vi odmah usuli paljbu na upravu...

De Bruyne je mlad i ima ispred sebe jos 10+ godina vrhunskog fudbala. Mi ove godine pravimo rekonstrukciju, pravimo tim za buducnost za narednih 5 godina najmanje. Dovodimo kvalitetne provjerene igrace a za mladice kao sto su Josh, De Bruyne ce sigurno biti mjesta u timu narednih godina. To su kvalitetni talentirani igraci koje cemo sigurno iskoristiti..

De Bruynu je bolje da igra nego da sjedi na klupi. Ako ce kod nas igrati Malouda a De Bruyne biti treci igrac onda je bolje da ode na posudbu. Isto vrijedi i za Josha...

Ne znamo jos buducnost Maloude, ako uprava odluci da Maloudu ostavi onda bi najbolje bilo da De Bruyne ode na posudbu...
[quote name='Wisey' timestamp='1339191157' post='57794']
Ajd sad nazad u bunar.
[/quote]

priznajem... pretjerao sam u cinizmu...

i da sad nastavim....

abramovic je najbolje sto se chelseau dogodilo u njegovoj povijesti... bez njega chelsea sada nebi bio to sto je... ali uprava koja vodi s njim ovaj klub je vise nego ocajna... jer nije sam on odgovoran s takvim odnosom prema mladim nadama i juniorima...imamo tolko potencija a on se uopce ne iskoristava... naprotiv... unistava se...

a ovakav tvoj odnos prema meni pokazuje da ti vali malo bontona u komunikaciji izmedju ljudi... postoje pristojniji i puno kulturniji nacini da se pokaze na pogresku... ali za to covjek treba bit velicina i imat karaktera... ;)
  • Autor
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339194049' post='57815']
a ovakav tvoj odnos prema meni pokazuje da ti vali malo bontona u komunikaciji izmedju ljudi... postoje pristojniji i puno kulturniji nacini da se pokaze na pogresku... ali za to covjek treba bit velicina i imat karaktera... ;)
[/quote]
O čemu pričaš, čovječe Božiji ?
Karakter, veličina, komunikacija ?
Pa bolan ne bio, de pogledaj ponovo šta si maločas rekao/napisao. To nije cinizam, već debilizam.
[quote name='Wisey' timestamp='1339194826' post='57819']
O čemu pričaš, čovječe Božiji ?
Karakter, veličina, komunikacija ?
Pa bolan ne bio, de pogledaj ponovo šta si maločas rekao/napisao. To nije cinizam, već debilizam.
[/quote]

i tvoj istup je debilizam... ;)
  • Autor
Navodno izjava njegovog agenta za belgijske medije:

[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]"Southampton? Nonsense! There has been no contact with any other club than Chelsea. I just got a phone call from Chelsea and they expect Kevin to be present at the club on July the 4th. I hear a lot of rumours about possible transerfs. French press recently announced the interest of Lyon. But I can assure you that all this is nonsense. Certainly also the story about Southampton. When Chelsea decides to loan him out, only then we will sit together around the table to look for a decent team for Kevin. But I can tell you that at the moment, a loan is not at order!"[/background][/size][/font][/color]
Ma da, ništa posudba. Ima da igra u našem klubu, gledao sam 15 utakmica Genka, ove sezone, samo zbog njega. Lik zna igrati i može igrati to je sigurno.
[quote name='Kalouda' timestamp='1339483583' post='58541']
Ma da, ništa posudba. Ima da igra u našem klubu, gledao sam 15 utakmica Genka, ove sezone, samo zbog njega. Lik zna igrati i može igrati to je sigurno.
[/quote]

S tobom covek nikad ne zna da l si sarkastican ili ozbiljan....
:D
[quote name='Whisper#2' timestamp='1339499240' post='58567']
S tobom covek nikad ne zna da l si sarkastican ili ozbiljan....
:D
[/quote]

Cini mi se da je ovdje bio ozbiljan :D . Ima i pravo. Treba dobit priliku. Startat ce nakon Eura s ostatokom momcadi na pripremama i ako se pokaze dobar ostat ce i vjerujem da ce dobit pravu priliku u narednoj sezoni.
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
http://www.youtube.com/watch?v=JaMjOFpnJWc&feature=player_embedded

Odličan igrač, ali pitanje je može li se probiti kod nas s obzirom da na njegovoj poziciji 10-ke caruje Mata. :-S Jedino ako bi se rotirao sa njim (ujedno manja minutaža) ili prilagodio na box-to-box veznog gdje bi morao puno popraviti igru u defanzivi, disciplinu i odlučnost. Biće zanimljivo pratiti ovo.
[quote name='Wisey' timestamp='1340464060' post='60722']

Odličan igrač, ali pitanje je može li se probiti kod nas s obzirom da na njegovoj poziciji 10-ke caruje Mata. :-S Jedino ako bi se rotirao sa njim (ujedno manja minutaža) ili prilagodio na box-to-box veznog gdje bi morao puno popraviti igru u defanzivi, disciplinu i odlučnost. Biće zanimljivo pratiti ovo.
[/quote]
Mata je u zadnjem dijelu sezonu igrao do 60 minute tada bi bio izmjenjen . Mislim da je Mata na kraju i pao u formi zbog umora . Zato bit' ce sanse sa Kevina i od njega ocekujem mnogo .
Ja sam saznao za njega preko menadzera,prvo sam bio malo skeptičan ali kad sam video onaj šut,brate,kao top,strašan igrač,neznam ko ga je preporučio Čelziju al "svaka mu dala",nadam se da će se pokazati u najboljem svetlu.Ako sve bude dobro i Čelzi napokon dobije trenera na duže staze,verujem da će svi ovi mladi igrači dobiti svoju šansu.

Da se nadovežem na post iznad (Wisey)...Siguran sam da može da se uklopi u našu ekipu i da njegov dolazak može samo pozitivno da utiče na Matinu igru,on i Mata mogu da se rotiraju,KDB moze da igra i centralnog veznog,videlo se pogotovo pri kraju sezone da je Mata umoran,[b]da nema[/b] [b]čovek lavlje srce[/b] ne bi izdržao,plus je kolega iz reprezentacija sa Lukakuom i Edanom tako da to može samo nešto dobro da donese timu.
Jest da sam ovo 20x rekao, ali ja njega vidim kraj Mikela ili Romeua, dakle na samom centru.

O njegovom pasu i pregledu igre, nema se šta puno pričati, odličan je. Šut i centaršut, fantastičan. Brzina je tu, naročito kada igra kao centralni vezni ;)

Jest da će proći neko vrijeme dok se ne ušteli u timu, u samoj ligi. Na kraju krajeva, od njega se i ne očekuje puno na početku.

Tako da, lagano ga ostaviti u timu, davati mu šansu, lagano to povećavat i eto ti igrača. Ovo također se može i mora s Joshom odraditi.

Ako RDM to fino odradi, u budućnosti, imali bi dva fantastična vezna igrača u vidu njega i Josha. Kao centralni vezni igrači..
[quote name='how yes no' timestamp='1340490299' post='60798']
Jest da sam ovo 20x rekao, ali ja njega vidim kraj Mikela ili Romeua, dakle na samom centru.

O njegovom pasu i pregledu igre, nema se šta puno pričati, odličan je. Šut i centaršut, fantastičan. Brzina je tu, naročito kada igra kao centralni vezni ;)

Jest da će proći neko vrijeme dok se ne ušteli u timu, u samoj ligi. Na kraju krajeva, od njega se i ne očekuje puno na početku.

Tako da, lagano ga ostaviti u timu, davati mu šansu, lagano to povećavat i eto ti igrača. Ovo također se može i mora s Joshom odraditi.

Ako RDM to fino odradi, u budućnosti, imali bi dva fantastična vezna igrača u vidu njega i Josha. Kao centralni vezni igrači..
[/quote]
+1 B-)
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1633-de-bruyne-ne-zelim-zavrsiti-kao-lukaku.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1633-de-bruyne-ne-zelim-zavrsiti-kao-lukaku.html[/url]
Potpuno je upravu momak . Ako nece igrati posaljite ga na pozajmicu , jer momak je odmah naglasio da jedino zeli da igra , ako ne za Chelsea onda za neki losiji klub .
[quote name='Blues_95' timestamp='1340562202' post='60947']
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1633-de-bruyne-ne-zelim-zavrsiti-kao-lukaku.html"]http://chelseabalkan...kao-lukaku.html[/url]
Potpuno je upravu momak . Ako nece igrati posaljite ga na pozajmicu , jer momak je odmah naglasio da jedino zeli da igra , ako ne za Chelsea onda za neki losiji klub .
[/quote]
E moj De Bruyne došao si u pogrešan klub, došao si u klub u kojem mladi igrači ne dobijajo šansu, klub u kojem će Malouda ordinirati sledece sezone a ti ces zavrsiti na posudbi.
Ako Malouda ostne a Bruyne završi na posudbi popizdiću ko nikad u životu.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1340566771' post='60959']
E moj De Bruyne došao si u pogrešan klub, došao si u klub u kojem mladi igrači ne dobijajo šansu, klub u kojem će Malouda ordinirati sledece sezone a ti ces zavrsiti na posudbi.
[/quote]

Živa isitna,jbg
On je po meni za klasu jaci od Josh-a i mozda Marina, momak ima predobar pregled igre, pas , duge lopte, brzina mu je jaca strana, šut razoran... sta jos treba reci da bi ovaj momak postao igrac prvog tima ? svaku utakmicu nek dobije po 10-15 minuta igre, odlicno.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1340566771' post='60959']
[/quote]
Svi koji su pokazu u pred sezonskim tekmama, a svi ce dobiti priliku da se pokazu sigurno, ce da dobijaju prilike i u pravim tekmama.
de bruyne je zvijer od igraca sto se tice njegovih godina i belgijske lige, tko god ga je gledao moze se sloziti s time. iskreno se nadam da ce dobiti priliku naredne sezone, s obzirom da cemo igrati na mnogo frontova, ne vidim zasto ga ne bismo mogli vidjeti par utakmicu u pocetnih IX u liga kupu recimo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.