8. juni 2012.14 god. comment_57573 [quote name='chelseathebest' timestamp='1339082166' post='57384'] to je razlika izmeÄ‘u pametnih i glupih... mi samo odbacujemo odgovornost i posao od sebe i dajemo mladiće nekom drugom da ih razvija za nas, umjesto da uzmemo stvari u svoje ruke, jer na kraju krajeva mali KDB (a i ostali) bi se 500 % bolje razvili kod nas nego u tamo nekom Swanseau... [/quote] Å¡to me nisi podržavao kad sam ja to pisao i svaÄ‘ao se s Wajzije, samo Å¡to se tad o McEachranu radilo...... ovo mi je malo debilno Å¡to uprava radi, dovode svakog igraÄa za kojeg se napiÅ¡e da je talentiran, dovedu svakoga tko ima odliÄnu sezonu, ma dovode i žele dovest svakoga, eto Kakuta je sad izjavio da iz Chelsija ide samo za stalno, da mu se neda viÅ¡e na posudbe, i on je gotov, nema Å¡anse da dobije priliku u prvoj, i ako dobije neće bit kolko bi on htio i otići će, a koplja su se trgala da bi se taj deÄko doveo i Å¡ta na kraju ? zvrÅ¡i ovako, tako nekako bi mogao i KDB zavrÅ¡it.... I ono kj kaže Wh da Wenger ima ovakve talente ili toÄnije ove igraÄe pa on bi nas peglao ko baba hlaÄe Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57685 nadam se da ce ova uprava poginut negdje u avionskoj nesreci... pa da konacno dobimo prave sposobne ljude... Prijavi
8. juni 2012.14 god. Autor comment_57794 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1339174257' post='57685'] nadam se da ce ova uprava poginut negdje u avionskoj nesreci... pa da konacno dobimo prave sposobne ljude... [/quote] Ajd sad nazad u bunar. Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57813 Polahko ljudi pa jos se ni ne zna hoce li covjek ici na posudbu a vi odmah usuli paljbu na upravu... De Bruyne je mlad i ima ispred sebe jos 10+ godina vrhunskog fudbala. Mi ove godine pravimo rekonstrukciju, pravimo tim za buducnost za narednih 5 godina najmanje. Dovodimo kvalitetne provjerene igrace a za mladice kao sto su Josh, De Bruyne ce sigurno biti mjesta u timu narednih godina. To su kvalitetni talentirani igraci koje cemo sigurno iskoristiti.. De Bruynu je bolje da igra nego da sjedi na klupi. Ako ce kod nas igrati Malouda a De Bruyne biti treci igrac onda je bolje da ode na posudbu. Isto vrijedi i za Josha... Ne znamo jos buducnost Maloude, ako uprava odluci da Maloudu ostavi onda bi najbolje bilo da De Bruyne ode na posudbu... Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57815 [quote name='Wisey' timestamp='1339191157' post='57794'] Ajd sad nazad u bunar. [/quote] priznajem... pretjerao sam u cinizmu... i da sad nastavim.... abramovic je najbolje sto se chelseau dogodilo u njegovoj povijesti... bez njega chelsea sada nebi bio to sto je... ali uprava koja vodi s njim ovaj klub je vise nego ocajna... jer nije sam on odgovoran s takvim odnosom prema mladim nadama i juniorima...imamo tolko potencija a on se uopce ne iskoristava... naprotiv... unistava se... a ovakav tvoj odnos prema meni pokazuje da ti vali malo bontona u komunikaciji izmedju ljudi... postoje pristojniji i puno kulturniji nacini da se pokaze na pogresku... ali za to covjek treba bit velicina i imat karaktera... Prijavi
8. juni 2012.14 god. Autor comment_57819 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1339194049' post='57815'] a ovakav tvoj odnos prema meni pokazuje da ti vali malo bontona u komunikaciji izmedju ljudi... postoje pristojniji i puno kulturniji nacini da se pokaze na pogresku... ali za to covjek treba bit velicina i imat karaktera... [/quote] O Äemu priÄaÅ¡, ÄovjeÄe Božiji ? Karakter, veliÄina, komunikacija ? Pa bolan ne bio, de pogledaj ponovo Å¡ta si maloÄas rekao/napisao. To nije cinizam, već debilizam. Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57822 [quote name='Wisey' timestamp='1339194826' post='57819'] O Äemu priÄaÅ¡, ÄovjeÄe Božiji ? Karakter, veliÄina, komunikacija ? Pa bolan ne bio, de pogledaj ponovo Å¡ta si maloÄas rekao/napisao. To nije cinizam, već debilizam. [/quote] i tvoj istup je debilizam... Prijavi
10. juni 2012.14 god. Autor comment_58191 Navodno izjava njegovog agenta za belgijske medije: [color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]"Southampton? Nonsense! There has been no contact with any other club than Chelsea. I just got a phone call from Chelsea and they expect Kevin to be present at the club on July the 4th. I hear a lot of rumours about possible transerfs. French press recently announced the interest of Lyon. But I can assure you that all this is nonsense. Certainly also the story about Southampton. When Chelsea decides to loan him out, only then we will sit together around the table to look for a decent team for Kevin. But I can tell you that at the moment, a loan is not at order!"[/background][/size][/font][/color] Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58541 Ma da, ništa posudba. Ima da igra u našem klubu, gledao sam 15 utakmica Genka, ove sezone, samo zbog njega. Lik zna igrati i može igrati to je sigurno. Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58567 [quote name='Kalouda' timestamp='1339483583' post='58541'] Ma da, ništa posudba. Ima da igra u našem klubu, gledao sam 15 utakmica Genka, ove sezone, samo zbog njega. Lik zna igrati i može igrati to je sigurno. [/quote] S tobom covek nikad ne zna da l si sarkastican ili ozbiljan.... Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58579 [quote name='Whisper#2' timestamp='1339499240' post='58567'] S tobom covek nikad ne zna da l si sarkastican ili ozbiljan.... [/quote] Cini mi se da je ovdje bio ozbiljan . Ima i pravo. Treba dobit priliku. Startat ce nakon Eura s ostatokom momcadi na pripremama i ako se pokaze dobar ostat ce i vjerujem da ce dobit pravu priliku u narednoj sezoni. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59125 Vjerujem u Di Mattea i vjerujem da ce donijeti pravu odluku nakon priprema! Prijavi
23. juni 2012.14 god. Autor comment_60722 http://www.youtube.com/watch?v=JaMjOFpnJWc&feature=player_embedded OdliÄan igraÄ, ali pitanje je može li se probiti kod nas s obzirom da na njegovoj poziciji 10-ke caruje Mata. Jedino ako bi se rotirao sa njim (ujedno manja minutaža) ili prilagodio na box-to-box veznog gdje bi morao puno popraviti igru u defanzivi, disciplinu i odluÄnost. Biće zanimljivo pratiti ovo. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60771 [quote name='Wisey' timestamp='1340464060' post='60722'] OdliÄan igraÄ, ali pitanje je može li se probiti kod nas s obzirom da na njegovoj poziciji 10-ke caruje Mata. Jedino ako bi se rotirao sa njim (ujedno manja minutaža) ili prilagodio na box-to-box veznog gdje bi morao puno popraviti igru u defanzivi, disciplinu i odluÄnost. Biće zanimljivo pratiti ovo. [/quote] Mata je u zadnjem dijelu sezonu igrao do 60 minute tada bi bio izmjenjen . Mislim da je Mata na kraju i pao u formi zbog umora . Zato bit' ce sanse sa Kevina i od njega ocekujem mnogo . Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60772 Ja sam saznao za njega preko menadzera,prvo sam bio malo skeptiÄan ali kad sam video onaj Å¡ut,brate,kao top,straÅ¡an igraÄ,neznam ko ga je preporuÄio ÄŒelziju al "svaka mu dala",nadam se da će se pokazati u najboljem svetlu.Ako sve bude dobro i ÄŒelzi napokon dobije trenera na duže staze,verujem da će svi ovi mladi igraÄi dobiti svoju Å¡ansu. Da se nadovežem na post iznad (Wisey)...Siguran sam da može da se uklopi u naÅ¡u ekipu i da njegov dolazak može samo pozitivno da utiÄe na Matinu igru,on i Mata mogu da se rotiraju,KDB moze da igra i centralnog veznog,videlo se pogotovo pri kraju sezone da je Mata umoran,[b]da nema[/b] [b]Äovek lavlje srce[/b] ne bi izdržao,plus je kolega iz reprezentacija sa Lukakuom i Edanom tako da to može samo neÅ¡to dobro da donese timu. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60798 Jest da sam ovo 20x rekao, ali ja njega vidim kraj Mikela ili Romeua, dakle na samom centru. O njegovom pasu i pregledu igre, nema se Å¡ta puno priÄati, odliÄan je. Å ut i centarÅ¡ut, fantastiÄan. Brzina je tu, naroÄito kada igra kao centralni vezni Jest da će proći neko vrijeme dok se ne uÅ¡teli u timu, u samoj ligi. Na kraju krajeva, od njega se i ne oÄekuje puno na poÄetku. Tako da, lagano ga ostaviti u timu, davati mu Å¡ansu, lagano to povećavat i eto ti igraÄa. Ovo takoÄ‘er se može i mora s Joshom odraditi. Ako RDM to fino odradi, u budućnosti, imali bi dva fantastiÄna vezna igraÄa u vidu njega i Josha. Kao centralni vezni igraÄi.. Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60816 [quote name='how yes no' timestamp='1340490299' post='60798'] Jest da sam ovo 20x rekao, ali ja njega vidim kraj Mikela ili Romeua, dakle na samom centru. O njegovom pasu i pregledu igre, nema se Å¡ta puno priÄati, odliÄan je. Å ut i centarÅ¡ut, fantastiÄan. Brzina je tu, naroÄito kada igra kao centralni vezni Jest da će proći neko vrijeme dok se ne uÅ¡teli u timu, u samoj ligi. Na kraju krajeva, od njega se i ne oÄekuje puno na poÄetku. Tako da, lagano ga ostaviti u timu, davati mu Å¡ansu, lagano to povećavat i eto ti igraÄa. Ovo takoÄ‘er se može i mora s Joshom odraditi. Ako RDM to fino odradi, u budućnosti, imali bi dva fantastiÄna vezna igraÄa u vidu njega i Josha. Kao centralni vezni igraÄi.. [/quote] +1 Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60947 [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1633-de-bruyne-ne-zelim-zavrsiti-kao-lukaku.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1633-de-bruyne-ne-zelim-zavrsiti-kao-lukaku.html[/url] Potpuno je upravu momak . Ako nece igrati posaljite ga na pozajmicu , jer momak je odmah naglasio da jedino zeli da igra , ako ne za Chelsea onda za neki losiji klub . Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60959 [quote name='Blues_95' timestamp='1340562202' post='60947'] [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1633-de-bruyne-ne-zelim-zavrsiti-kao-lukaku.html"]http://chelseabalkan...kao-lukaku.html[/url] Potpuno je upravu momak . Ako nece igrati posaljite ga na pozajmicu , jer momak je odmah naglasio da jedino zeli da igra , ako ne za Chelsea onda za neki losiji klub . [/quote] E moj De Bruyne doÅ¡ao si u pogreÅ¡an klub, doÅ¡ao si u klub u kojem mladi igraÄi ne dobijajo Å¡ansu, klub u kojem će Malouda ordinirati sledece sezone a ti ces zavrsiti na posudbi. Ako Malouda ostne a Bruyne zavrÅ¡i na posudbi popizdiću ko nikad u životu. Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61063 [quote name='chelseafan97' timestamp='1340566771' post='60959'] E moj De Bruyne doÅ¡ao si u pogreÅ¡an klub, doÅ¡ao si u klub u kojem mladi igraÄi ne dobijajo Å¡ansu, klub u kojem će Malouda ordinirati sledece sezone a ti ces zavrsiti na posudbi. Ako Malouda ostne a Bruyne zavrÅ¡i na posudbi popizdiću ko nikad u životu. [/quote] Živa isitna,jbg Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61360 Ovo će biti igraÄina, i treba igrati ovu sezonu. Nema posudbe. Mata, on, Hazard i Mikel. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61420 kakva pozajmica,treba igrati kod nas,raduje me Å¡to se ÄŒelzi ponovo okreće stvaranju tima sa brzim igraÄima,nadam se zanimljivoj sezoni Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61453 On je po meni za klasu jaci od Josh-a i mozda Marina, momak ima predobar pregled igre, pas , duge lopte, brzina mu je jaca strana, šut razoran... sta jos treba reci da bi ovaj momak postao igrac prvog tima ? svaku utakmicu nek dobije po 10-15 minuta igre, odlicno. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61457 [quote name='chelseafan97' timestamp='1340566771' post='60959'] E moj De Bruyne doÅ¡ao si u pogreÅ¡an klub, doÅ¡ao si u klub u kojem mladi igraÄi ne dobijajo Å¡ansu, klub u kojem će Malouda ordinirati sledece sezone a ti ces zavrsiti na posudbi. Ako Malouda ostne a Bruyne zavrÅ¡i na posudbi popizdiću ko nikad u životu. [/quote] Svi koji su pokazu u pred sezonskim tekmama, a svi ce dobiti priliku da se pokazu sigurno, ce da dobijaju prilike i u pravim tekmama. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61458 de bruyne je zvijer od igraca sto se tice njegovih godina i belgijske lige, tko god ga je gledao moze se sloziti s time. iskreno se nadam da ce dobiti priliku naredne sezone, s obzirom da cemo igrati na mnogo frontova, ne vidim zasto ga ne bismo mogli vidjeti par utakmicu u pocetnih IX u liga kupu recimo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.