Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovaj video je pokazao kakav pregled igre ima.Dodavanja u prazno radi sa savrsenim osecajem,dribling mu je odlican,brzina na nivou,a tek centarsut,nemam reci.Bice pravo pojacanje za Chelsea.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Samo ga ne treba na krilu držat već ga na centar. Za krilo nema baš veliku brzinu, nije prodoran toliko, ali kao vezni igrač da igra, itekako da....

Ući će takoreći na mala vrata, ali ja vjerujem da imamo velikog igrača. Samo naravno šansu mu dati i to je to.
Zna znanje momak.
[quote name='chibabachi' timestamp='1337283388' post='49465']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=zEeKIGNlakw[/media]
[/quote]

po ovakvim potezima se razlikuju prosjecni igraci od igracina... ;)
[quote name='ADiS' timestamp='1337333035' post='49576']Dobar potez ali pogresan pas...[/quote]

nebi se bas slozio s tobom... kome god da je odigrao dobro bi postupio... tako da i ovo je bio dobar pas... samo sta nije on kriv da ovaj panj nezna upotrebljivu loptu u sesnesterac gurnut... ;)
Ja mislim da ako dobije priliku sljedece sezone , da ce se pokazavi u veoma dobrom svjetlu .
Ocekujem mnogo od njega , ne znam ni sam zasto .
Očekujem da će Chelsea poslati na posudbu negdje, nadam se da će otići nekamo u engelski klub uz klauzulu da će odigrati barem 50% utakmica. Sve u svemu čini se kao jedna od budućih uzdanica Chelseaja.
[quote name='razbijach' timestamp='1337508077' post='50292']
Očekujem da će Chelsea poslati na posudbu negdje, nadam se da će otići nekamo u engelski klub uz klauzulu da će odigrati barem 50% utakmica. Sve u svemu čini se kao jedna od budućih uzdanica Chelseaja.
[/quote]

Očekujem ja da će se vratit u Chelsea !
[quote name='razbijach' timestamp='1337508077' post='50292']
[/quote]
lako moguce, ovakve talente ne treba rasipati
  • 3 sedmice kasnije...
  • Autor
Čuo sam jutros od jednog kolege da ga Southampton već želi na posudbu i da bi to trebalo biti odrađeno. Dobar klub, nadam se da će se ostvariti kad već nema toliko mjesta kod nas.
[quote name='Wisey' timestamp='1338987601' post='56801']
Čuo sam jutros od jednog kolege da ga Southampton već želi na posudbu i da bi to trebalo biti odrađeno. Dobar klub, nadam se da će se ostvariti [b]kad već nema toliko mjesta kod nas.[/b]
[/quote]

Ima mjesta, samo uprava nema muda.

Umjesto da se momak gurne kao centralni veznjak (i da se na baca €30-40m na Modrice i ostale) jer je pola sezone odlicno igrao u Genku i pokazao da se tu odlicno snalazi, ovi nasi ce ga gurnuti na posudbu. Ne znam sta ovi nasi ocekuju od mladih igraca. Da mozda na posudbi igrac postane najbolji igrac na planeti pa da onda dobije sansu kod nas? Da ne ispadne da ja nesto serem i da sve znam, ali ovo vise nema smisla. Kod nas mlad igrac moze dobiti sansu jedino ako ga neki drugi klub napravi i ucini najboljim igracem te lige, kao npr. Hazard. Ne daj Boze da se ovim nasim momcima da sansa u nasem klubu, ma jok. Nisu "zreli". Da mi je samo prisustvovati jednom sastanku ove nase uprave, da vidim o cemu pricaju nase napacene glavesine. Nek prodaju nekom drugom pricu o akademiji i nasim mladim momcima, meni nece.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338988183' post='56811']
Ima mjesta, samo uprava nema muda.

Umjesto da se momak gurne kao centralni veznjak (i da se na baca €30-40m na Modrice i ostale) jer je pola sezone odlicno igrao u Genku i pokazao da se tu odlicno snalazi, ovi nasi ce ga gurnuti na posudbu. Ne znam sta ovi nasi ocekuju od mladih igraca. Da mozda na posudbi igrac postane najbolji igrac na planeti pa da onda dobije sansu kod nas? Da ne ispadne da ja nesto serem i da sve znam, ali ovo vise nema smisla. Kod nas mlad igrac moze dobiti sansu jedino ako ga neki drugi klub napravi i ucini najboljim igracem te lige, kao npr. Hazard. Ne daj Boze da se ovim nasim momcima da sansa u nasem klubu, ma jok. Nisu "zreli". Da mi je samo prisustvovati jednom sastanku ove nase uprave, da vidim o cemu pricaju nase napacene glavesine. Nek prodaju nekom drugom pricu o akademiji i nasim mladim momcima, meni nece.

[/quote]

Potpis od rijeci do rijeci. Ista stvar vrijedi i za Josha.
Ja jednostavno ne shvacam određene poteze nase uprave kad je rijec o našim mladim igračima.
  • Autor
To smo sažvakali jedno 50 puta dosad. Treba sad uživati u Euru, a onda dolazi pre-season i tu će se dosta znati o ovim igračima sa posudbe.
[quote name='Wisey' timestamp='1338992215' post='56860']
[b]To smo sažvakali jedno 50 puta dosad. [/b]Treba sad uživati u Euru, a onda dolazi pre-season i tu će se dosta znati o ovim igračima sa posudbe.
[/quote]

Nek bude 150, al' ja se nacuditi ne mogu. To mi je najveca enigma trenutno.

Jasta, EURO ide sada. Prostitucija skocila za 100%. Eh, ta Istocna Evropa... =D>
[url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1549-chelsea-spreman-poslati-de-bruynea-na-posudbu-u-southampton.html"]http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1549-chelsea-spreman-poslati-de-bruynea-na-posudbu-u-southampton.html[/url]

ako su oni normalno onda stvarno ne znam sta da velim...

ovo je potvrda da malouda ostaje... i ovo je dokaz da ce nam faljet veznjak... :/ jer ne znam tko me je uvjerio da bruyne moze igrat cm-a i zato sam mislio da mozemo bez pojacanja u vezi... a sada vise nisam siguran u to ako nam bruyne ode...

ja ne vjerujem koje debilne poteze ima ova nasa uprava... :/
Tek sad vidim dase mladima gracima u nasem timu ne daje nimalo prostora.
Nece nas ovo nigdje dovesti, taman sam bio sretak zbog dovodjenja Hazarda kad odjednom ovo.
Bojim se to izgovoriti al sve mi se cini da ce Malamuda ostati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.