17. maj 2012.14 god. comment_49354 Ovaj video je pokazao kakav pregled igre ima.Dodavanja u prazno radi sa savrsenim osecajem,dribling mu je odlican,brzina na nivou,a tek centarsut,nemam reci.Bice pravo pojacanje za Chelsea. Prijavi
17. maj 2012.14 god. comment_49368 Samo ga ne treba na krilu držat već ga na centar. Za krilo nema baš veliku brzinu, nije prodoran toliko, ali kao vezni igraÄ da igra, itekako da.... Ući će takoreći na mala vrata, ali ja vjerujem da imamo velikog igraÄa. Samo naravno šansu mu dati i to je to. Prijavi
18. maj 2012.14 god. comment_49564 [quote name='chibabachi' timestamp='1337283388' post='49465'] [media]http://www.youtube.com/watch?v=zEeKIGNlakw[/media] [/quote] po ovakvim potezima se razlikuju prosjecni igraci od igracina... Prijavi
18. maj 2012.14 god. comment_49579 [quote name='ADiS' timestamp='1337333035' post='49576']Dobar potez ali pogresan pas...[/quote] nebi se bas slozio s tobom... kome god da je odigrao dobro bi postupio... tako da i ovo je bio dobar pas... samo sta nije on kriv da ovaj panj nezna upotrebljivu loptu u sesnesterac gurnut... Prijavi
18. maj 2012.14 god. comment_49585 [quote name='ADiS' timestamp='1337333035' post='49576'] Dobar potez ali pogresan pas... [/quote] dobar je pas bio...samo što taj lik nezna pa je sjebo... Prijavi
18. maj 2012.14 god. comment_49592 Vidim da nije on kriv ali bolje da je loptu gurnuo jednom od dva igraca na desnoj strani.. Prijavi
18. maj 2012.14 god. comment_49640 Ja mislim da ako dobije priliku sljedece sezone , da ce se pokazavi u veoma dobrom svjetlu . Ocekujem mnogo od njega , ne znam ni sam zasto . Prijavi
18. maj 2012.14 god. comment_49726 Sljedece sezone MORA igrati u prvoj. Sa njim mozemo biti samo na dobitku. Ocekujem da bude jedan od glavnih igraca Prijavi
19. maj 2012.14 god. comment_49798 Mora da je dobar, ko je to potpisao za vrijeme AVB-a da nije dobar bio Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50292 OÄekujem da će Chelsea poslati na posudbu negdje, nadam se da će otići nekamo u engelski klub uz klauzulu da će odigrati barem 50% utakmica. Sve u svemu Äini se kao jedna od budućih uzdanica Chelseaja. Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50364 [quote name='razbijach' timestamp='1337508077' post='50292'] OÄekujem da će Chelsea poslati na posudbu negdje, nadam se da će otići nekamo u engelski klub uz klauzulu da će odigrati barem 50% utakmica. Sve u svemu Äini se kao jedna od budućih uzdanica Chelseaja. [/quote] OÄekujem ja da će se vratit u Chelsea ! Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50368 Kakva pozajmica ovaj momak moze da konkurise za prvi tim ! Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50370 Kakva crva pozajmnica, lik od sljedece sezone da se bori za prvi 11 ! Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50371 [quote name='razbijach' timestamp='1337508077' post='50292'] OÄekujem da će Chelsea poslati na posudbu negdje, nadam se da će otići nekamo u engelski klub uz klauzulu da će odigrati barem 50% utakmica. Sve u svemu Äini se kao jedna od budućih uzdanica Chelseaja. [/quote] lako moguce, ovakve talente ne treba rasipati Prijavi
6. juni 2012.14 god. Autor comment_56801 Čuo sam jutros od jednog kolege da ga Southampton već želi na posudbu i da bi to trebalo biti odrađeno. Dobar klub, nadam se da će se ostvariti kad već nema toliko mjesta kod nas. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56811 [quote name='Wisey' timestamp='1338987601' post='56801'] Čuo sam jutros od jednog kolege da ga Southampton već želi na posudbu i da bi to trebalo biti odrađeno. Dobar klub, nadam se da će se ostvariti [b]kad već nema toliko mjesta kod nas.[/b] [/quote] Ima mjesta, samo uprava nema muda. Umjesto da se momak gurne kao centralni veznjak (i da se na baca €30-40m na Modrice i ostale) jer je pola sezone odlicno igrao u Genku i pokazao da se tu odlicno snalazi, ovi nasi ce ga gurnuti na posudbu. Ne znam sta ovi nasi ocekuju od mladih igraca. Da mozda na posudbi igrac postane najbolji igrac na planeti pa da onda dobije sansu kod nas? Da ne ispadne da ja nesto serem i da sve znam, ali ovo vise nema smisla. Kod nas mlad igrac moze dobiti sansu jedino ako ga neki drugi klub napravi i ucini najboljim igracem te lige, kao npr. Hazard. Ne daj Boze da se ovim nasim momcima da sansa u nasem klubu, ma jok. Nisu "zreli". Da mi je samo prisustvovati jednom sastanku ove nase uprave, da vidim o cemu pricaju nase napacene glavesine. Nek prodaju nekom drugom pricu o akademiji i nasim mladim momcima, meni nece. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56859 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1338988183' post='56811'] Ima mjesta, samo uprava nema muda. Umjesto da se momak gurne kao centralni veznjak (i da se na baca €30-40m na Modrice i ostale) jer je pola sezone odlicno igrao u Genku i pokazao da se tu odlicno snalazi, ovi nasi ce ga gurnuti na posudbu. Ne znam sta ovi nasi ocekuju od mladih igraca. Da mozda na posudbi igrac postane najbolji igrac na planeti pa da onda dobije sansu kod nas? Da ne ispadne da ja nesto serem i da sve znam, ali ovo vise nema smisla. Kod nas mlad igrac moze dobiti sansu jedino ako ga neki drugi klub napravi i ucini najboljim igracem te lige, kao npr. Hazard. Ne daj Boze da se ovim nasim momcima da sansa u nasem klubu, ma jok. Nisu "zreli". Da mi je samo prisustvovati jednom sastanku ove nase uprave, da vidim o cemu pricaju nase napacene glavesine. Nek prodaju nekom drugom pricu o akademiji i nasim mladim momcima, meni nece. [/quote] Potpis od rijeci do rijeci. Ista stvar vrijedi i za Josha. Ja jednostavno ne shvacam odreÄ‘ene poteze nase uprave kad je rijec o naÅ¡im mladim igraÄima. Prijavi
6. juni 2012.14 god. Autor comment_56860 To smo sažvakali jedno 50 puta dosad. Treba sad uživati u Euru, a onda dolazi pre-season i tu će se dosta znati o ovim igraÄima sa posudbe. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56868 [quote name='Wisey' timestamp='1338992215' post='56860'] [b]To smo sažvakali jedno 50 puta dosad. [/b]Treba sad uživati u Euru, a onda dolazi pre-season i tu će se dosta znati o ovim igraÄima sa posudbe. [/quote] Nek bude 150, al' ja se nacuditi ne mogu. To mi je najveca enigma trenutno. Jasta, EURO ide sada. Prostitucija skocila za 100%. Eh, ta Istocna Evropa... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56888 Kao sto je Wisey rekao mnogo toga ce se znati na pre-seasonu :) Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56990 [url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1549-chelsea-spreman-poslati-de-bruynea-na-posudbu-u-southampton.html"]http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1549-chelsea-spreman-poslati-de-bruynea-na-posudbu-u-southampton.html[/url] ako su oni normalno onda stvarno ne znam sta da velim... ovo je potvrda da malouda ostaje... i ovo je dokaz da ce nam faljet veznjak... :/ jer ne znam tko me je uvjerio da bruyne moze igrat cm-a i zato sam mislio da mozemo bez pojacanja u vezi... a sada vise nisam siguran u to ako nam bruyne ode... ja ne vjerujem koje debilne poteze ima ova nasa uprava... :/ Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56993 Tek sad vidim dase mladima gracima u nasem timu ne daje nimalo prostora. Nece nas ovo nigdje dovesti, taman sam bio sretak zbog dovodjenja Hazarda kad odjednom ovo. Bojim se to izgovoriti al sve mi se cini da ce Malamuda ostati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.