Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Biti ce odlican play za koju godinu,mda nije ni sada los.
Ako ga sada ne ugrabimo oce netko drugi :)
I ja stvarno ne znam sta se toliko ceka jbt...

Pa zar moramo uvijek dovoditi igrace u 5 do 12? Strasno! Svakako bi ga trebalo dovesti do 21. januara recimo, i da smo onda mirni... A do kraja prelaznog ako se ukaze prilika za jos nekoga, onda nek ga dovode posljednjeg dana. A ovako moramo strepiti ko ce, i da li ce doci... <_<
Dobro bi nam dosao...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327423847' post='20130']
Može link?
[/quote]
Evo ovde, jos sam citao negdje al nest nez gdje :D

[url="http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/8384093/Chelsea-owner-Roman-Abramovich-in-talks-to-sign-Belgian-teenagers-Romelu-Lukaku-and-Kevin-de-Bruyne.html"]http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/8384093/Chelsea-owner-Roman-Abramovich-in-talks-to-sign-Belgian-teenagers-Romelu-Lukaku-and-Kevin-de-Bruyne.html[/url]
http://bleacherreport.com/articles/1038255-chelsea-transfer-target-who-is-kevin-de-bruyne?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Evo jedan opširniji članak o Kevinu de Bruyne-u.
Cuj kupit ga pa ga ostaviti na posudbi. Ja idiotluka majko moja!

Momak ima talenat, zeli igrati za nas. Ginuo bi na terenu siguran sam. Ionako nam je veza depresivna totalno. Treba ga pustiti da igra, a evo sta ovi balvani u upravi rade...

On nama treba odmah!!!
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1327494060' post='20249']
Cuj kupit ga pa ga ostaviti na posudbi. Ja idiotluka majko moja!

Momak ima talenat, zeli igrati za nas. Ginuo bi na terenu siguran sam. Ionako nam je veza depresivna totalno. Treba ga pustiti da igra, a evo sta ovi balvani u upravi rade...

On nama treba odmah!!!
[/quote]

Upravo suprotno, bice isti slucaj ko sa Lukakuom. :unsure:

Nece ga AVB imat muda stavjat u prvu nego ce igrat veoma malo, a sad mu trebaju utakmice. Za 6 mjeseci bi mogao biti spreman za prvi tim, mozda je i sad ali znamo kakav je AVB po pitanju mladih igracica...

Gledao sam ga par puta zaista me pozitivno iznenadio. Ima savrsen centarsut i veoma je brz. [b]Za kaloua je on tata[/b]. :D
Tako da bi bio jako sretan da dodje.

I ja bi volio da odma dodje i da ne ostaje na posudbi ali mislm da klub nece ponoviti gresku ko sa Lukakom koji nikako ne iga a ne moze na posudbu!
Mada ako dodje on bi trebao imati bar malo vecu minutazu od Lukakua, s obzirom da na krilu imamo dosta problema.( kalou i malouda, ne zna se ko je gori).

Vidjecemo ne treba biti tuzan ako ostane na posudbi.
[b]@chelseafan97[/b]

Sve to ima veze sto si ti naveo, ali veca konkurencija je na poziciji Lukakua. Jbg, pored Drogbe i Torresa (prije je bio i Anelka) on nije mogao dobiti sansu. U timu ti je covjek od 50m funti, jasno je da Lukaku ne moze dobiti sansu... Ali na poziciji De Bruynea igraju propaliteti kao sto su Malouda ili Kalou (povremeno, pogotovo ovaj prvi). Tako da bi De Bruyne mogao ili u sredinu ili na krilo a Mata u sredinu - mogao bi on igrati! Sticao bi iskustvo u 10 puta jacoj ligi, u jacem klubu, sa boljim igracima...

Ali dzaba ja to pricam kad ce on ostati u Genku i ko zna da li ce uopste i dobiti sansu naredne sezone ako recimo na ljeto dovedemo world-class igrace...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1327498128' post='20264']
[b]@chelseafan97[/b]

Sve to ima veze sto si ti naveo, ali veca konkurencija je na poziciji Lukakua. Jbg, pored Drogbe i Torresa (prije je bio i Anelka) on nije mogao dobiti sansu. U timu ti je covjek od 50m funti, jasno je da Lukaku ne moze dobiti sansu... Ali na poziciji De Bruynea igraju propaliteti kao sto su Malouda ili Kalou (povremeno, pogotovo ovaj prvi). Tako da bi De Bruyne mogao ili u sredinu ili na krilo a Mata u sredinu - mogao bi on igrati! Sticao bi iskustvo u 10 puta jacoj ligi, u jacem klubu, sa boljim igracima...

[/quote]
Hajd ti to objasni AVB-u
Nepotreban je. Takva je situacija, samo što je naša uprava hrpa debila koji su toliko glupi da ne kontaju da imamo i igrača u rezervama istog kvaliteta kao i De Bruyne, čak možda i većeg potencijala, samo im treba dat šansu. Da je gurnut Lalkoviča da igra za CFC jednu sezonu garantiram vam da više ne bi bilo priče o De Bruyneu i sličnim "wonderkidima" koji su to samo zato što igraju u žnj klubu gdje se mogu naigrati.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327503559' post='20283']
Nepotreban je. Takva je situacija, samo što je naša uprava hrpa debila koji su toliko glupi da ne kontaju da imamo i igrača u rezervama istog kvaliteta kao i De Bruyne, čak možda i većeg potencijala, samo im treba dat šansu. Da je gurnut Lalkoviča da igra za CFC jednu sezonu garantiram vam da više ne bi bilo priče o De Bruyneu i sličnim "wonderkidima" koji su to samo zato što igraju u žnj klubu gdje se mogu naigrati.
[/quote]

De dosta vise i nasih "talenata" iz nase odlicne akademije. Po tebi svaki igrac iz akademija razbija, pa da su tako dobri ne bi im se moglo desiti 3:3 sa Norwichom recimo... A bilo je takvih utakmica tonu. De Bruyne je potreban. Za zdravu konkurenciju, potrebni su igraci koji se mogu takmiciti medjusobno... Ali druga je stvar sto oni njega zele ostaviti u Genku, e to vec nije pametno.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1327504951' post='20285']

De dosta vise i nasih "talenata" iz nase odlicne akademije. Po tebi svaki igrac iz akademija razbija, pa da su tako dobri ne bi im se moglo desiti 3:3 sa Norwichom recimo... A bilo je takvih utakmica tonu. De Bruyne je potreban. Za zdravu konkurenciju, potrebni su igraci koji se mogu takmiciti medjusobno... Ali druga je stvar sto oni njega zele ostaviti u Genku, e to vec nije pametno.
[/quote]

Šta oćeš reć, da je tamo neki De Bruyne veći talenat od Lalkoviča??? Ma moš ti knjigu napisat o De Bruyneu, al nećeš me uvjerit, to 3-3 s Norwichem nije uopće problem Lalkoviča nego problem obrane, ta u rezervama nemamo stopera..
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327514322' post='20329']

Šta oćeš reć, da je tamo neki De Bruyne veći talenat od Lalkoviča??? Ma moš ti knjigu napisat o De Bruyneu, al nećeš me uvjerit, to 3-3 s Norwichem nije uopće problem Lalkoviča nego problem obrane, ta u rezervama nemamo stopera..
[/quote]

Nemoj izigravati bukvalistu. Normalno da Lalkovic nije zaduzen za odbranu. Ja sam ti to samo naveo kao primjer da shvatis da nasa akademija nije svemirska kao sto ti mislis da jeste...

A mozes i ti tonu postova sastaviti da je Lalkovic veci talenat od njega i neces me ubijediti. Isto tako mozes i hiljadu postova pisati o tome kako svi nasi igraci iz akademije mogu igrati u prvom timu, takodje me neces ubijediti...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.