13. juli 2012.14 god. comment_64144 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1342186719' post='64123'] [url="http://www.express.co.uk/football/view/332648"]http://www.express.c...all/view/332648[/url] kad to nebi bila istina... [/quote]Msm ipak da nece ici, dobio je broj ipak i to nest znaci :) Prijavi
14. juli 2012.14 god. comment_64299 Mislim da RDM na njega racuna i da ga nece slati na posudbu. Dovoljno se dokazao igranjem i u ligi prvaka i u nacionalnom prvenstvu a sama cinjenica da je uzeo broj 14 nesto govori... Prijavi
14. juli 2012.14 god. comment_64328 Da se mene pita ( ko što se ne pita ), manio bi se ja i Modrića i Moutinha nego bi lijepo postavio KDB-a na centralnu pozciju u veznom redu i dao mu barem pola utakmica u sezoni otprilike ( ostalih pola Lampard ). Imamo gotova igrača, samo mu treba davati šansu igranja u velikom klubu, u velikoj momčadi i najjačoj ligi svijeta i vjerujem da može pokazat kroz koju godinu da je bar u egalu i s Lukom i s Moutinhom. Prijavi
14. juli 2012.14 god. comment_64351 [quote name='Brane' timestamp='1342300037' post='64328'] Da se mene pita ( ko što se ne pita ), manio bi se ja i Modrića i Moutinha nego bi lijepo postavio KDB-a na centralnu pozciju u veznom redu i dao mu barem pola utakmica u sezoni otprilike ( ostalih pola Lampard ). Imamo gotova igrača, samo mu treba davati šansu igranja u velikom klubu, u velikoj momčadi i najjačoj ligi svijeta i vjerujem da [b]može pokazat kroz koju godinu da je bar u egalu i s Lukom i s Moutinhom.[/b] [/quote] Ako dobije šanse za igru, dakle da igra redovnije može postati klasa i za tu dvojicu. Potencijal ima za to, baš kao i JOsh.. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66255 Nije nesto posebno pokazao u ove dvije utakmice.Ako ne eksplodira naredne dvije siguran sam da ide na posudbu. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66286 Momak je vidi se pravi talent, samo mu trebaju još dvije godine iskustva. Definitivno još uvijek nije za prvi tim, ali bolje mu je na posudbu nego da igra za rezerve ili akademiju. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66302 pa vi bi citav tim poslali na posudbu jebote, nema igraca koji bi vama udovoljio, covjek odigra 2 utakmice i to pripremne i odmah na posudbu, kako mudro Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66308 [quote name='Spaha' timestamp='1343048784' post='66302'] pa vi bi citav tim poslali na posudbu jebote, nema igraca koji bi vama udovoljio, covjek odigra 2 utakmice i to pripremne i odmah na posudbu, kako mudro [/quote] Jebiga prijatelju, pripreme i pripremne utakmice i služe za to da se vidi tko je dovoljno napredovao za ulazak u seniorski tim, tko je dovoljno kvalitetan za isti. Predsezona nam iskristalizira sliku cijele momčadi i daje nam uvid na koga se možemo osloniti tokom cijele sezone koja je pred nama, a isto tako i na one kojima je potrebno još rada i razvoja da bi došli do te razine pa idu na posudbe u druge klubove, a oni koji su pokazali da nemaju kvalitete za prvi tim idu na prodaju. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66325 [background=#FFFFFF] CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it[/background] pa ne mogu 4 utakmice biti uvertira za iducih 50 nikako, moze recimo Hazard briljirati na pripremama a kad krene sezona skroz da podbaci, jednostavno previse ocekujete od nekih igraca naravno da sve to stoji sto ti kazes, al gotovo na svakoj temi citam o nekom igracu, svi spominju posudbe, odlazak, sinoc sam se naslusao hazarda ( forumasa) kako pametuje o Kakuti, a nikad ga u zivotu nije vidio kako igra do sinoc, poredi ga sa Hazardom, zesci rofl. malo je off al hbg ni Mata nije svaku utakmicu odigrao najbolje, pa nam je bio jedan od glavnih igraca prosle sezone Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66346 Sve to stoji, ali mi moramo prijaviti 25 igrača i ovih 4 utakmice su tu da se vidi na koga se može računati, na koga ne, i ako treba još nekog dovesti, popuniti neke rupe, a to da očekujemo previše od igrača, a de mi reci zašto ne očekivati nešto malo više od igrača koji je plaćen 40M €, a u vezi KDB posudba 80% zagarantovana, u neki malo bolji klub, ipak Mata, Marin, Hazard su ipak ispred njega. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66354 Ja sam vise ocekivao od Kevina . Nista nije pokazao u ove 2 utakmice . Steta . Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_66908 Nekolicina britanskih medija tvrdi kako je vrlo vjerojatan odlazak Kevina na posudbu u Werder Bremen nakon što se ovaj vrati s američke turneje. Evo njegove izjave kojom se to i naslućuje [i]‘For me, it is important to be playing. If that is not going to happen at Chelsea, perhaps it is better to go to another club and get some games. [/i] [i]‘I am pleased with how I have adapted so far, and I know I will continue to grow as a player. We will sort something out one way or another after we get back to London.’[/i] Kevin se nije pokazao baš u najboljem svjetlu u prve dvije utakmcie za vremena dok je proveo na terenu, ail iskreno mislim da ono i nisu njegove prave izvedbe i da on može još puno bolje. Ima vremena okrenuti vodu na svoj mlin u sljedećim pripremnim susretima i od srca se nadam da će to i uspjeti. Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_66932 Najbolje za njega i za klub je da ode na posudbu. Nije pokazao na pripremam da je kvaliteta za prvu momčad, doduše ima tu još utakmica, ali.. Možda je najbolje da ode u neki klub gdje će bit' redovan. A mislim da ako on ode na posudbu da Josh ostaje u klubu ovu sezonu. Prijavi
25. juli 2012.14 god. Autor comment_66944 Neki kažu da je već sve dogovoreno što se te posudbe tiče, ali će biti kompletirano kad se vrati iz Amerike. [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] Bremen general manager Klaus Allofs told [i]Kicker[/i] when asked about interest in De Bruyne: "I can confirm that. We are to work out a loan switch.[/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] "We have had many discussions and some talks lately and I feel we are at an advanced level regarding this loan deal."[/font][/color] Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_67120 Mediji se još više raspisali o Kevinovoj posudbi u Werder, a navodno se i službena potvrda očekuje ubrzo. Prijavi
26. juli 2012.14 god. comment_67186 mada bi ja vise volio da to bude neki klub iz PL ali dobro... Prijavi
26. juli 2012.14 god. comment_67201 Werder je odlicna opcija, nadam se da ce se naigrati i jos vise napredovati. Prijavi
26. juli 2012.14 god. comment_67203 [url="http://www.youtube.com/watch?v=EnbcgEQwyDo&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=2&feature=plcp"]http://www.youtube.com/watch?v=EnbcgEQwyDo&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=2&feature=plcp[/url] Prijavi
26. juli 2012.14 god. Autor comment_67211 [size=4][i]I'm leaving, that's for sure. I don't think I'll play a lot with Chelsea. Plus I'm played out wide right whereas I've never played there. Yesterday I made two tough training sessions with the youth. I said to the coach that if I had to train with the youth, then I'll leav immediately. I have to play games if I want to improve, I'm too much a ball lover, I love too much the game to stay on the bench. The coach knows well that many wlubs want me on loan, he understand my situation.[/i] [i]When I arrived at Chelsea it was 90% sure I'd be loaned. Today that's even more sure.[/i][/size] Prijavi
26. juli 2012.14 god. comment_67242 Ništa od njega u Chelsea-u. Marin je taj koji je uzeo "spotlight", ovom ne gine posudba, a i nakon nje čisto sumnjam. Prijavi
26. juli 2012.14 god. comment_67268 [url="http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1127438?cc=5739"]http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1127438?cc=5739[/url] Blizu je da ode.Kad je vec dosao Oscar,to je najbolje resenje. Prijavi
26. juli 2012.14 god. comment_67276 nije se realno ni pokazao na ovim pripremama da je za prvi tim,on je vec rekao da ako nebude igrao da zeli da ode na posudbu to bi i bilo najbolje za njega Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.