Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='_ ¤ Luiz Killer ¤ _' timestamp='1327929262' post='21557']A cekajte samo jednu stvar da pitam. Njegovim dolaskom naš Mata bi presao sa lijevog krila na veznog igraca, a Kevin bi igrao krilo... ? Eh sad zamislite jos da doÄ‘e Hazard ?! Gdje bi on igrao (veznjak ili krilo) ? Kevin Torres Sturridge Mata ------ Hazadr Romeu/Essien[/quote] po meni najbolje bi bilo ovako

danny
kevin hazard
mata

essien/romeu ramires
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

• Autor
Ne možeš ih sviju trpati u ekipu. Onda gubiš na balansu i to ne valja. Imali bismo extra ekipu za PES ili FIFU, ali u stvarnosti to sigurno neće izgledati tako. Evo igrača koje možemo rotirati dogodine na napadačkim pozicijama:

_________________[b]Ramires[/b]/Essien_______[b]Romeu[/b]/Mikel__________________
___[b]Sturridge[/b]/Lalković_____[b]Mata[/b]/McEachran (Moura ?)_______[b]Hazard[/b]/De Bruyne
________________________[b]Torres[/b]/Lukaku_________________________

Eh sad, sigurno će tu biti mjesta i za Lampsa jer je moguće da mladog Josha ne krene toliko dobro pa mu bude potrebna još jedna posudba, a vjerovatno će biti povreda tako da je jedan tako iskusan igrač možda od presudne važnosti. Samo kad bi on prihvatio tu ulogu i smanjenje plate. Dodaj ovome i Kakutu ako proradi naravno i eto ti sasvim respektabilne i kvalitetne mlade ekipe. Pa nakon par godina gurati Piazona, Clifforde, Mitrovića... Ha joj, jest fino maštati. :D
DE BRUYNE NA KORAK DO PRELASKA U CHELSEA

[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/de-bruyne-na-korak-do-prelaska-u-chelsea/73478"]http://sportsport.ba/ino_fudbal/de-bruyne-na-korak-do-prelaska-u-chelsea/73478[/url]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1327950821' post='21641']
TOOOOO kako ste me obradovali dolazim iz skole ulazim na chelseabalkan kad Kevin na korak od nas !!!!!!!!
[/quote]

Na ljeto bi ovako ili onako bio naš, tako da me nije obradovalo to što je samo potpisao, a ostao u Genku.
Podržavam ovaj transfer, ali mislim da bi bolje bilo da smo ga zadržali a ne poslali na posudbu jer sigurno ne bi mogao biti lošiji do Maloude a i Ramires nam se povrijedio.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1327954748' post='21664']
au nisam vidio da je na posudbi ostao :(
[b]mozda se onda ukaze neka prilika Lalkovicu[/b] sto ne bi bilo lose :D
[/quote]

Jasta ce.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1327954748' post='21664']au nisam vidio da je na posudbi ostao :( mozda se onda ukaze neka prilika Lalkovicu sto ne bi bilo lose :D[/quote]
Ma bitno je da Malouda igra.. :angry:
  • Autor
Vjerovatno će naši razvući ovaj transfer do sutra naveče (iako je sigurno danas potpisao) pa da imaju o čemu pričati u onoj emisiji.
[quote name='Blues_95' timestamp='1327962445' post='21719']
Dolaskom Kevina De Bruynea nismo dobili samo na kvaliteti , sad smo jedan od najljepsih ekipa u Premiershipu . <_<
[/quote]
Kad smo vec kod te ljepote i to, Ashley Cole izabran za najnemuzevnijeg igraca u Engleskoj xD
  • Autor
[quote name='mata10' timestamp='1327962669' post='21721']
Kad smo vec kod te ljepote i to, Ashley Cole izabran za najnemuzevnijeg igraca u Engleskoj xD
[/quote]
A Shrek za najmuževnijeg. :lol:
Vas dva nemojte mi oftopičarit ovdje! :P
Nego , ne znam ni sam šta da mislim o ovome, donekle se slažem sa kolegom dubrovcanin-om da bi mogli i pokušati sa Lalkovičem ili nekim drugim našim igračem ali ipak je De Bruyne prvotimac u Genku i ima više iskustva kao takav a igrao je i ligu prvaka tako da nemam ništa protiv njegovog dovoÄ‘enja ali bi se šansa mogla dati i Lalkoviću usporedo s njim. Naravno to bi značilo rješavanje Maloude i Kaloua u svakom slučaju. I velika je šteta ovo što se on mora vratiti u Belgiju.. naš AVB je rekao da će kupiti dva igrača ali nije rekao da će oba i ostati u timu.. bljuf
De Bruyne, dobrodošao. Puno sreće ti želim, Bog zna da ćeš je trebat ovdje...
[quote name='Tinmar' timestamp='1327970532' post='21741']
naš AVB je rekao da će kupiti dva igrača ali nije rekao da će oba i ostati u timu.. bljuf
De Bruyne, dobrodošao. Puno sreće ti želim, Bog zna da ćeš je trebat ovdje...
[/quote]
AVB nije bio za kupovinu Bruynea niti ga je on doveo, to je politika kluba. Tako da ocekujem do 00:00 jos jednog igraca ;)
[quote name='sisa01' timestamp='1327971918' post='21747']
AVB nije bio za kupovinu Bruynea niti ga je on doveo, to je politika kluba. Tako da ocekujem do 00:00 jos jednog igraca ;)
[/quote]
Nadajmo se
[quote name='Wisey' timestamp='1327962935' post='21724'] A Shrek za najmuževnijeg. :lol:[/quote]

Koje su to koze glasale, da mi je znati...

Sto se tice De Bruynea, nisam impresioniran ima i boljih u njegovim godinama ali otom potom, volio bih da ne ode u Genk jer bolji do Maloude u svakom slucaju, znaci bio bi pojacanje za Premier ligu ali ne moze igrati u Ligi prvaka, a Malouda moze.. Mislim da je to jedini problem zasto ce ostati na posudbi u Genku...
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2594667,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2594667,00.html[/url]
Eto ga, i zvanicno novi igrac Chelseja!
:)

[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/31/article-2094266-1188807F000005DC-188_468x286.jpg[/img]
a budale sto ga nismo odma doveli mogao je dobijati pomalo prilike ,,ja bas znam da nam je stvarao velike probleme kad smo igrali u genku ono 1-1 al jbg sve u svemu odlicno je ovo ,,dobar igrac

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.