25. januar 2012.14 god. comment_20334 Ja evo iskreno bez obzira na DubrovÄaninovo mišljenje bih rado prije LalkoviÄa vidio u prvom timu, nego davao 9 milijuna za dovoÄ‘enje De Bruynea ili kako se već zove. Gledajte jednu stvar De Bruyne i LalkoviÄ igraju na skoro istim pozicijama, imaju sliÄaj stil i sve to. A što se tiÄe kvalitete obojica su kvalitetna igraÄa, ali prema onome što sam ja vidio mislim da LalkoviÄ ima više PROSTORA za napredak, i ima više POTENCIJALA od Bruynea. Tako da ja bih u drugom dijelu sezone dao nekim ljudima poput LalkoviÄa šansu da se pokažu u prvom timu koliko toliko, pa da do ljeta znamo na Äemu smo. Šta je toliki problem u prvi tim staviti LalkoviÄa, Piazona. Pa zar mogu ta dva mlada supertalenta iz naše škole odigrati GORE OD TETOVIRANOG??? Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20347 Nebi se slozio da su Byurne i Lalkovic slicni igraci. Lalkovic igra RMF (desno krilo), dok Byurne igra LMF, AMF, CMF (lijevo krilo, prednji vezni, centralni vezni).. Ali Byurne veoma slici Piazonu stim da Piazon igra vishe ofanzivno Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20351 [quote name='chelseathebest' timestamp='1327502042' post='20279'] Malouda ♥[/quote] Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20360 Ja sam također da se da prilika Lalkoviću, ali ne treba sad pljuvat po Kevinu i smatrat ga ne kvalitetnim. On je jedna od najvećih nada belgijskog fudbala, tako da... Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20361 [quote name='how yes no' timestamp='1327524257' post='20360'] Ja sam također da se da prilika Lalkoviću, ali ne treba sad pljuvat po Kevinu i smatrat ga ne kvalitetnim. On je jedna od najvećih nada belgijskog fudbala, tako da... [/quote] Uz Lukaku-a Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20366 [quote name='Blues_95' timestamp='1327524493' post='20361'] Uz Lukaku-a [/quote] Felajinija, Hazarda, Courtoisa ... Još su tu izgraÄ‘eni igraÄi poput Kompanija i Vermalena.. Bogami imaće Belgija respektabilnu ekipu Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20375 Ovaj momak igra odlicno, i ako ga dovedu za sumu od oko 8 miliona funti, to ce biti fantastican posao! Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20395 [quote name='Kalouda' timestamp='1327526757' post='20366'] Felajinija, Hazarda, Courtoisa ... Još su tu izgraÄ‘eni igraÄi poput Kompanija i Vermalena.. Bogami imaće Belgija respektabilnu ekipu [/quote] Neće Belgija nikad bit ekipa, pazi što ti kažem. Usput, da ispravim netoÄan navod, LalkoviÄ bez problema može igrati i LW, tako da je univerzalac. Prijavi
26. januar 2012.14 god. comment_20496 [quote name='how yes no' timestamp='1327524257' post='20360'] Ja sam takoÄ‘er da se da prilika Lalkoviću, ali ne treba sad pljuvat po Kevinu i smatrat ga ne kvalitetnim. On je jedna od najvećih nada belgijskog fudbala, tako da... [/quote] slažem se, bolje bi možda bilo da probamo ono što imamo što prije( da vidimo kako bi se LalkoviÄ snašao u prvom timu ili jel bi ga trebalo na posudbu slati) pa da vidimo na Äemu smo Prijavi
29. januar 2012.14 god. comment_21258 [url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KBV-73l995U#!"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KBV-73l995U#![/url] Prijavi
29. januar 2012.14 god. comment_21428 [quote name='Kalouda' timestamp='1327526757' post='20366'] Felajinija, Hazarda, Courtoisa ... Još su tu izgraÄ‘eni igraÄi poput Kompanija i Vermalena.. Bogami imaće Belgija respektabilnu ekipu [/quote] Verthongen, Niangolan,Chadli, Vanden Borre, van Buyten, Alderwieirled,Witsel,Dembele... uff stvarno jak spoj mladosti i skustva , najbolje mlade igraÄe imaju u ovom ternutku definitivno, dakako slažem se stobom ćak bih rekao da će bit više od respektabilne ekipe ako budu imali pravog trenera.što se De Bruynea tiÄe bio bi super posao njega dovest al imamo mi puno talenta i nitko ne dobiva šansu i da se radi i postupa s talentima kako bi trebalo ovo bi bio super posao i za ovo bi navijao a ovako mi je više manje svejedno :/ Prijavi
29. januar 2012.14 god. comment_21434 [quote name='Vinko' timestamp='1327862928' post='21428'] Verthongen, Niangolan,Chadli, Vanden Borre, van Buyten, Alderwieirled,Witsel,Dembele... uff stvarno jak spoj mladosti i skustva , najbolje mlade igraÄe imaju u ovom ternutku definitivno, dakako slažem se stobom ćak bih rekao da će bit više od respektabilne ekipe ako budu imali pravog trenera. što se De Bruynea tiÄe bio bi super posao njega dovest al imamo mi puno talenta i nitko ne dobiva šansu i da se radi i postupa s talentima kako bi trebalo ovo bi bio super posao i za ovo bi navijao a ovako mi je više manje svejedno :/ [/quote] ima i J.Lukaku Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21521 [b] [size=3][font=arial,helvetica,sans-serif]According to Belgian Media Kevin De Bruyne will complete his Chelsea move today!![/font][/size][/b] Izgleda da će Kevin de Bruyne danas kompletirati svoj transfer u Chelsea. Samo još ne znamo da li će ostati u Londonu ili će se vratiti u Genk da ostane na posudbi do kraja sezone. Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21534 Konacno i to! Volio bih da ostane, ali to se nece desiti. Inace, taj transfer je potez kluba a ne Boasa, vjerujem da to znate. Htjeli smo ga i proslog ljeta i sada se to konacno desava. Boas je to pozdravio i rekao da je De Bruyne interesantan igrac. Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21537 Odlican posao ali bio bi jos zadovoljni kada nebi ostao na posudbi vec nam se odmah prikljucio jer bio bi nam od pomoci. Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21538 Da nam se rijesiti Kaloua i Maloude, otvorio bi se prostor za Piazona i Lukakua, ali izgleda ostace s nama do ljeta...... U svakom slucaju dobar potez sto su doveli Kevina! Prijavi
30. januar 2012.14 god. Autor comment_21552 Odšteta tek 8 miliona eura (6.7 u funtama) što je fantastiÄan posao s obzirom da je Genk tražio 12. I da, biće posuÄ‘en do kraja sezone svom matiÄnom klubu. Kevin je dobar igraÄ, potencijal, treba mu veći izazov i mislim da smo povukli dobar potez. Eh da ga je još spariti sa sunarodnjakom Hazardom... Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21554 Ja sam malo razoÄaran kada sam proÄitao da će ostati do kraja sezone u Belgiji. Nama treba pojaÄanje - SAD, ODMAH! Prijavi
30. januar 2012.14 god. Autor comment_21555 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327928640' post='21554'] Ja sam malo razoÄaran kada sam proÄitao da će ostati do kraja sezone u Belgiji. Nama treba pojaÄanje - SAD, ODMAH! [/quote] Slažem se, ali možda je to bio jedini naÄin da ga dobijemo i po ovakvoj cijeni. Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21557 A cekajte samo jednu stvar da pitam. Njegovim dolaskom naš Mata bi presao sa lijevog krila na veznog igraca, a Kevin bi igrao krilo... ? Eh sad zamislite jos da doÄ‘e Hazard ?! Gdje bi on igrao (veznjak ili krilo) ?                                                                                         Kevin          Torres            Sturridge                                     Mata ------ Hazadr                                       Romeu/Essien Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.