6. juni 2012.14 god. comment_56994 ima i u ovoj nasoj upravi budala pa ovaj momak je igracina ima odlican sut i moze konkurisati za prvi tim a i dosta se utakmica igra u sezoni ima dosta takmicenja bice steta ako se da na posudbu nek bude na klupi povremeno ulazi u igru to bi bilo dobro za njega Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56995 ma sta ta nasa uprava kuzi... bitno da onaj mutavi malouda ostaje u klubu majcicu im njihovu... i da nam ostaje essien koji je gotov s svojom igrom na visokom nivou (nije da ga omalovazavam ali mislim da on nema vise sta ponudit chelseau i da treba otic kako bi mladjima dao priliku)... sto se essiena tice on je institucija kako neki vole rec na ovom forumu ali nema on vise sta ponudit essienu... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56997 Halo, nisu ga jos poslali, ovo samo sun sere, kada ga posalju onda psujte Polahko :) Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57006 Nadam se da je ovo za posudbu novinarska patka, ne vjerujem da imamo tako glupu upravu. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57008 Taman me uprava obraduje sa otpustanjem nekih igraca , a onda ovo . Nadam se da ovo nije istina . Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57155 Bez zalijetanja, molit ću. Da je to objavljeno na oficijalnoj stranici, pa hajd, već u sunu i odma poÄelo negodovanje. Kevin će na predsezonsku turneju s klubom, tako je neko izjavio, dal agent, dal on sam, ne sjećam se.. Eh, nakon te turneje, odluÄit će se, Å¡ta je dobro za njega. Ako se pokaže, normalno da će ga ostavit, ako baÅ¡ i ne ( u Å¡to sumnjam), onda posudba u neki klub nije losa opcija. Mada ja sam nekako uvjeren da će on ostati i da će igrati fin broj utakmica za Chelsea u narednoj sezoni. Opasno vjerujem u ovog momka. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57188 Ipak je The Sun objavio vest... A i kad bi ga slali na posudbu najbolje bi i i bilo u PL. Ali ja mislim da njemu ne treba posudba... Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57192 Odavno nisu neku glupost napisali pa su sad morali to da urade nemojte im zamjert... Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57214 S obzirom da mu vjerovatno ne gine klupa to bi bio odlican potez, u istoj ligi godinu dana da se usavrsi i to je to. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57296 budite realni ljudi, nemoze se doci iz belgijske lige (ma koliko talentovan igrac bio) i odma biti standardan i dobiti sansu u jednom od najvecih engleskih klubova. Southampton je najbolje rijesenje, kod njih ce igrat 100% i moci da se navikne na engleski nogomet Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57298 [quote name='EdvinTB' timestamp='1339071065' post='57296'] budite realni ljudi, nemoze se doci iz belgijske lige (ma koliko talentovan igrac bio) i odma biti standardan i dobiti sansu u jednom od najvecih engleskih klubova. Southampton je najbolje rijesenje, kod njih ce igrat 100% i moci da se navikne na engleski nogomet [/quote] Ne , nije . Ja sam za to da se polako gura u prvi tim ( ne da sada prvu sezonu odigra 30 utakmica ) nego polako . Moze on postati nas Lampard samo se treba raditi s njim . Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57311 Zar nije bolje da u Southamptonu odigra 30+ utakmica , nego da se kod nas "ugura 10ak puta sa klupe Ja mislim da je ova prva opcija bolja, pa onda sljedece sezone kada sljedeci val igraca bude napustio Chelsea da se vrati i igra vaznu ulogu u Chelsea-u Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57327 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1338988183' post='56811'] Ima mjesta, samo uprava nema muda. Umjesto da se momak gurne kao centralni veznjak (i da se na baca €30-40m na Modrice i ostale) jer je pola sezone odlicno igrao u Genku i pokazao da se tu odlicno snalazi, ovi nasi ce ga gurnuti na posudbu. Ne znam sta ovi nasi ocekuju od mladih igraca. Da mozda na posudbi igrac postane najbolji igrac na planeti pa da onda dobije sansu kod nas? Da ne ispadne da ja nesto serem i da sve znam, ali ovo vise nema smisla. Kod nas mlad igrac moze dobiti sansu jedino ako ga neki drugi klub napravi i ucini najboljim igracem te lige, kao npr. Hazard. Ne daj Boze da se ovim nasim momcima da sansa u nasem klubu, ma jok. Nisu "zreli". Da mi je samo prisustvovati jednom sastanku ove nase uprave, da vidim o cemu pricaju nase napacene glavesine. Nek prodaju nekom drugom pricu o akademiji i nasim mladim momcima, meni nece. [/quote] slažem se sa svime, od rijeÄi do rijeÄi, kao Å¡to reće Wajz jest sažvakano ali ja se osobno s tim jednostavno nemogu pomirit. Ali ako baÅ¡ mora ić n posudbu bilo bi fino da ode u Southampton, tek su doÅ¡li u prvu ligu i sigurno da će se trgat i borit da tu i ostanu te da će bit jako zanimljiv tim za pratit, bilo bi idealno kad bi viÅ¡e igraÄa mogli grurnut tamo npr i Lukakua i De Bruynea itd. Makar ja smatram da ni jednog nebi trebali pustit, nego se rijeÅ¡it Maloude i ostalih za koje smo već zakljuÄili da trebaju ić, te davat naÅ¡im mladima priliku kod nas, a ne ih slat na posudbe i kupovat igraÄe starije možda godinu sije, za masne pare pored kojih naÅ¡i neće ni tribine vidjet.... Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57339 Ne znam samo po kojoj osnovi Meireles,Lampard i Essien mogu igrati ispred ovog mladica? Ova trojica su vec svoje odigrali,oni su tu za rotacije al' Kevin mora igrati. Nece valjda dobiti priliku tek u 25 god. Odma sljedece sezone ga gurati u prvu i za 2 godine imamo TOP veznjaka. Evo najbolji primjer je Toni Kroos,nije on nista talentovaniji od Kevina ili Josha ali Bayern mu je dao priliku i imaju sada veznjaka za narednih 10 godina Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57343 [quote name='EdvinTB' timestamp='1339071065' post='57296'] budite realni ljudi, nemoze se doci iz belgijske lige (ma koliko talentovan igrac bio) i odma biti standardan i dobiti sansu u jednom od najvecih engleskih klubova. Southampton je najbolje rijesenje, kod njih ce igrat 100% i moci da se navikne na engleski nogomet [/quote] ovako razmisljaju i ove nase konjine u upravi i zato nam propadaju mladi igraci... ne moze doc igrac iz jedne belgijske lige i odma igrat u prvoj... pa o cem ti pricas... pa ne gleda se kvaliteta lige nego kvaliteta igraca!!! pa po takvom tvoj razmisljanju jedan Eduardo kad ga je kupio Arsenal nije smio dobivat priliku nego su ga trebali gurnut negdje u neki jadni blackburn na posudbu... samo zato jer je iz male lige kao sto je Hrvatska... ali ne... oni su bili REALNI, a ne kao ova nasa uprava i ljudi koji ovako razmisljaju... i dali su mu priliku koju je odlicno iskoristavao... i da nije bilo onog mesara koji mu je doslovno otkinuo nogu Eduardo bi sada bio jedan od najboljih napadaca ... Jedan Modric je dosao iz jedne jadne hrvatske lige... pa su ga platili 20 milja i nisu ga slali na posudbe nego su ga odma gurnuli u vatru i izrastao je u igracinu... Mlade igrace koje dovedemo u klub ili igrace iz juniora MORAMO odma gurat u vatru jer ce jedino tako postat igracine i nikako drukcije... rijetko tko ce uspjet po posudbama... jer kao prvo nece imat mentore kao sto su lampard, terry, cech, do ove sezone drogba, torres... kao drugo nece imat kvalitetno strucno osoblje kao sto ima chelsea (mada ih se po rezultatima nista ne slusa)... kao trece nece imat pritisak na sebi kao sto bi imali u chelsea... i kao cetvrto nece se dic na neku veliku razinu u nekom portsmouthu kao sto bi se digli u chelseau... Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57348 [quote name='EdvinTB' timestamp='1339071065' post='57296'] budite realni ljudi, [b]nemoze se doci iz belgijske lige (ma koliko talentovan igrac bio) i odma biti standardan i dobiti sansu u jednom od najvecih engleskih klubova.[/b] Southampton je najbolje rijesenje, kod njih ce igrat 100% i moci da se navikne na engleski nogomet [/quote] Nek se moze doci iz Meksika iz picke materine i zaigrati za United i uvaljati golova i golova (Chicharito). Nebitno sto je The Sun objavio da ce Kevin na posudbu, ja i vjerujem da ce tako biti poznavajuci nasu upravu. Ali ajde da vidimo i tu sezonu na posudbi. Bas me interesuje da li ce onda 2 godine nakon potpisivanja za nas zaigrati, ili ce opet na neku posudbu. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57384 to je razlika između pametnih i glupih... mi samo odbacujemo odgovornost i posao od sebe i dajemo mladiće nekom drugom da ih razvija za nas, umjesto da uzmemo stvari u svoje ruke, jer na kraju krajeva mali KDB (a i ostali) bi se 500 % bolje razvili kod nas nego u tamo nekom Swanseau... Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57413 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1339076044' post='57343'] ovako razmisljaju i ove nase konjine u upravi i zato nam propadaju mladi igraci... ne moze doc igrac iz jedne belgijske lige i odma igrat u prvoj... pa o cem ti pricas... pa ne gleda se kvaliteta lige nego kvaliteta igraca!!! pa po takvom tvoj razmisljanju jedan Eduardo kad ga je kupio Arsenal nije smio dobivat priliku nego su ga trebali gurnut negdje u neki jadni blackburn na posudbu... samo zato jer je iz male lige kao sto je Hrvatska... ali ne... oni su bili REALNI, a ne kao ova nasa uprava i ljudi koji ovako razmisljaju... i dali su mu priliku koju je odlicno iskoristavao... i da nije bilo onog mesara koji mu je doslovno otkinuo nogu Eduardo bi sada bio jedan od najboljih napadaca ... Jedan Modric je dosao iz jedne jadne hrvatske lige... pa su ga platili 20 milja i nisu ga slali na posudbe nego su ga odma gurnuli u vatru i izrastao je u igracinu... Mlade igrace koje dovedemo u klub ili igrace iz juniora MORAMO odma gurat u vatru jer ce jedino tako postat igracine i nikako drukcije... rijetko tko ce uspjet po posudbama... jer kao prvo nece imat mentore kao sto su lampard, terry, cech, do ove sezone drogba, torres... kao drugo nece imat kvalitetno strucno osoblje kao sto ima chelsea (mada ih se po rezultatima nista ne slusa)... kao trece nece imat pritisak na sebi kao sto bi imali u chelsea... i kao cetvrto nece se dic na neku veliku razinu u nekom portsmouthu kao sto bi se digli u chelseau... [/quote] Drugo su Arsenal i nizerazredni Tottenham, oni nisu imali kvalitenih igraca niti ambicije i pritisak za uspjehom pa su mogli slobodno da riskiraju sa bilo kakvim igracima. Problem je sto Chelsea ima pun qurac provjerenih igraca sa cvrstim ugovorima koji ovog ljeta nece napustiti Chelsea! Chelsea nije klub koji razvija igrace. To moze Arsenal da godinama tako bude bez ikakve titule, i na kraju kad naprave igracine od svih tih talenata onda ih prodaju i opet iznova. Na svim pozicijama koje moze igrati De Bruyne mi vec imamo po 2 igraca, i kako da se on tu probije i dobije sansu. Mogu oni sve mlade talentovane igrace odma gurnuti u vatru i davati im maksimalnu minutazu, ali dali cemo onda biti zadovoljni kad na kraju sezone u prvenstvu zavrsimo i gore nego ove ??? Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57419 Edvine, samo da te pitam jesil odgledao više od 2 utakmice Genka u zadnje dvije sezone?? Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57440 šteta da ide na posudbe, ali s druge teško će dobiti prilike u Chelseaju ove sezone. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57443 [quote name='EdvinTB' timestamp='1339089985' post='57425'] iskreno,nisam ni jedne [/quote] Onda bih te fino zamolio da o njemu ni jedne ne pišeš. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57451 Da je Wengeru pola talenata koje ima Chelsea, napravio bi cuda po Evropi. Verovatno ce KDB na pozajmicu, sto mi se nimalo ne svidja, osim u slucaju da u klub stigne neki vrhunski play. U suprotnom moze se primeniti Bertrand - Cole model, samo sto bi se KDB rotirao sa Lampsom. Ryanu je to donelo veliki napredak u igri, i 101% bi bio isti rezultat i sa Kevinom. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57456 [quote name='how yes no' timestamp='1339097138' post='57443'] Onda bih te fino zamolio da o njemu ni jedne ne pišeš. [/quote] ma neka pusti me, moram malo kontrirati, ovo je forum ,pa nebi bilo interesantno i nebi imali o cemu pisati da smo svi istog misljenja p.s. gledo sam ga na youtube Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57499 [quote name='EdvinTB' timestamp='1339104613' post='57456'] ma neka pusti me, moram malo kontrirati, ovo je forum ,pa nebi bilo interesantno i nebi imali o cemu pisati da smo svi istog misljenja p.s. gledo sam ga na youtube [/quote] Pa dobro jest ono, da nebi bilo fino kad bi svi imali isto mišljenje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.