7. april 2022.4 god. comment_326399 Na dobrom je putu da opravda onih 80 miliona. Do sad je moze se reci opravdao tek 50 miliona. Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326400 Na dobrom je putu da opravda onih 80 miliona. Do sad je moze se reci opravdao tek 50 miliona. Nek uvalja het trik Realu... Prijavi
9. april 2022.4 god. comment_326473 https://twitter.com/CFCFeIix/status/1512802263315763200?t=9GQzlFqxIVVg5nPpKhaX7w&s=19 Poetry in motion Prijavi
9. april 2022.4 god. comment_326476 Bolji snimak te minijature Havertza. https://twitter.com/branojr/status/1512802961176543233 Prijavi
10. april 2022.4 god. comment_326488 https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1512939465731411973?t=JYPxfT9qjKAITDMSLruvZw&s=19 Posto je predhodni video uklonjen. Prijavi
14. april 2022.4 god. comment_326767 https://twitter.com/cfcpys/status/1514642300386914313?s=21&t=GrEv-aQ1gplUnF6-e52Y4Q Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327254 Nikad ovaj decko nece biti centarfor, napadac. A ni krilo. Igrac koji ne zna sutirati ne moze biti napadac. To je toliko prosto. A Havertz nema sut, koliko god vam to cudno zvucalo. U pocetku sam to primjetio, al ono, odbijas povjerovati da je decko dosao na taj nivo a da nema tehniku i snagu udarca. Poslije se nebrojeno puta potvrdilo. To sto je dao nekoliko golova glavom ne znaci da moze biti napadac u ozbiljnom timu. Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327257 Pa samo zato sto je visok daje glavom golove, on je bas onaj igrac iza napadaca. Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327298 Nije se ni očekivalo da on bude špic niti je doveden za to. On je ono što su nekada bili Berkamp i Totti recimo. Problem je što naš glavni špic u kojeg smo bacili 100 milona ne može ni doći do lopte a ne da je šutne a i kad je šutne obično promaši... Također problem je što imamo dosta tih igrača koji igraju po strani ili iza napadača, Kai, Werner, Mount, Ziyech, Pulišić, CHO jedini pravi napadač u ekipi je Lukaku, jedini pravi i najgori Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327431 Jebo ti bog mater, vama bi James trebao igrati sve da nadoknadi vaše maloumnosti. Ne znate završiti 1v1, bog vas jebo mutavi. Na tabeli smo bliži liverpoolu, u realnosti bliži Norwichu, puno lakše bi ispali nego što bi uzeli ligu liverpoolu i cityu. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327451 Pozdrav ljudi, posle dugog vremena da i ja napisem koju. Partija od veceras ovog jebivetra po meni konkurise za najgoru koju sam gledao. Pisem subjektivno. Decko se ispromasivao za medalju(behu dve ili tri sanse), zatim je SEBICAN u pm i na kraju NEMA JEBENI DRIBLING. Sramotno kretanje ima, nabija se u blizini kornera,i pocinje da se gradi. A jeste li primetili dve sanse za napad kroz sredinu, kako je usporio i vratio Alonsu ili Rudiju? Zaista se nakupilo vec njegovih partija koje su bez mozga. Meni bi on igrao na mestu Zorzinja. Nemaju dribling, sut ima je slabiji od kisele vode. Verujte mi da bih ga prodao ukoliko dodje ponuda preko 50m. Mada razumem situaciju u klubu, ali zbog ovakvih igraca mi nismo niti LIV niti City. Ako gresim, izvinjavam se Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327454 Ma brate imas pravo na misljenje ko i svi, nema na ovom forumu greske. :D Iskreno ima ponekad losu realizaciju, ali je inteligentan i razumije Tuchelov sistem igre. Zbog te inteligencije i dobrog kretanja ulazi u sanse i kreira sanse za suigrace, a sada je druga stvar to sto ima losu realizaciju. Tacno se vidjelo u onoj sansi glavom da nije klasicni napadac, onakvu sansu bi pravi napadac pucao po podu, a on je gadjao visoko sto je bilo idealno za De Geu. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327457 Sve ok, ali ne moze igrati spica, niti laznu devetku. Nema sanse da on treba da bude najistureniji igrac. Na isti nacin Werner ne moze da bude krilo jer je mu je kontrola lopte kao da igra sa lopticom skocicom. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327459 Onda se postavlja pitanje: Hocemo li biti robovi Tuhelove formacije ili cemo omoguciti svakom igracu da se nadje mesto na koje mu najvise odgovara? U prvom slucaju cemo imati sijaset ovakvih otakmica hde vola u du*e necemo ubosti. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327460 Šta onda može da igra? Najbolje utakmice je odigrao kao lažna devetka. On po svojim karakteristikama nije ni za jednu poziciju. Nema razornu brzinu, nema dribling, šut nogom ni snage ni preciznosti. Visok, ne pretjerano jak, sa odličnom tehnikom. Centaršut i proigravanja mu isto nisu jača strana. Gdje ga staviti? Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327461 Slazem se sa Adijem, on u nasem sistemu nije dobar nigde, a posbno mislim da dostojne partije pruza u kontinuitetu Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327469 Nema nam druge nego se nadati da ce popraviti realizaciju. Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327479 Ova pozicija je jedina gdje je bio dobar, ako vam i ovo ne valja, onda je do njega. On dobro igra, ali ocigledno zavrsnica steka, ali i to mi nije jasno zasto, jer u Leverkusenu je zabijao lagano golove. Mada i Werner je u Leipzigu... Nema veze Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327484 Haverc je greska jer nije doveden planski, vec kao hir ljudi iz uprave, da ne bi otisao negde drugde. On bi trebalo da se najbolje snalazi na poziciju 10, ali su mu prijem lopte i brzina oslobadjanja od iste jako losi. Da bude krilo opet ne moze, jer mu fale i brzina i dribling i igra 1 na 1. Gledali smo ga i kao spica, dao je neke golove, al mu je zavrsnica ocaj. Kad na to dodas da imamo i Maunta, koji je gotovo preslikan igrac, onda dodjes do toga da nam je ekipa napadacki limitirana. Njih dvojica zajedno mogu da igraju jedino u 4-3-3, ako iza njih imas dominantnog zadnjeg veznog i Dzejmsa i Cilvela u prajm formi, te dva klasicna krilna napadaca da nadomeste njihove nedostatke. Svakako drugavije ce ekipa trpeti i vec trpi. Pritislo nas je to da su i Verner i Lukaku promasaji, da su Pulisic i Zijeh totalno van formez te da zbog toga nemamo mnogo izbora nego da od Haverca pravimo nesto sto nije. Ja bih ga najradije prodao. Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327485 Ne bih ja prodavao Havertza, ima u njemu talenta ali decko mora da radi na sebi. Prije svega na zavrsnici i na svom tijelu, mora jos ojacati a to moze postici jedino radom u teretani. Sto kaze soxx, do neki dan nam je bio najbolji igrac, nije sad da toliko ne valja. Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327486 Jebo majku ne uđem poslije tekme na forum, odma prodali judi Havertza, tačno se treba vratiti reLova tiranija, puno ste se opustili Čuj prodaju Havertza a ostavljaju i dovode neke poluojebine Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327493 Ne slazem se da nema prijem, bas naprotiv. Pa dovoljno je pogledati njegov go protiv Newcastla. To da nije fizicki jak je bilo tacno prvu sezonu, svaki duel je gubio i padao od sale. Ove sezone je druga prica, mnogo vise koristi svoje tijelo i uopste nije mlitav u duelu (ovako na prvu se sjecam duela sa Trentom). Kakva prodaja, decko je odlican igrac. Da Lukaku isporucuje barem 50% onog zbog cega je doveden ili Werner, ne bi se ni primjetila Havertzova losa realizacija. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.