Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ove do sad sto je zabio nisu bili bitni?

jesu neki, zato je i trazio bolji ugovor. Al jbg opet werner zaradjuje vise od odoia pa ce sad u wernera se ugledat
  • Odgovori 981
  • Pregledi 52,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Znao je imati problema sa bukom na stadionima, smeta mu te se ne osjeća dobro. Valjda se bude priviknuo na Stamford Bridge ako se navijači vrate

Znao je imati problema sa bukom na stadionima, smeta mu te se ne osjeća dobro. Valjda se bude priviknuo na Stamford Bridge ako se navijači vrate

A inace su nasi navijaci na Bridgeu preglasni, atmosfera se dovede do usijanja

A inace su nasi navijaci na Bridgeu preglasni, atmosfera se dovede do usijanja

A i to haha iako je akustika dosta jaka na SB, jedan od glasnijih stadiona na otoku. Nije kao u Turskoj doduše

Ako je vjerovati statistici, nasi su drugi najjaci bili ove sezone, Cityevi prvi, pa vi vidite. Nije Werneru toliki problem, njemu je problem kada oni turci pocnu topovske udare, pa mu ne godi. Eno igrao je normala i protiv Dortmunda i protiv drugih njemackih klubova gdje bas jako navijaju.

Drugi najglasniji u ligi sa bukom od 100 decibela odnosno negdje u poređenju sa bukom koju pravi komšija kada pali Golfa MK2 1.6 dizel.

• 2 sedmice kasnije...
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1293195116283338752?s=19
Kako Werner može fino potegnuti, nazabijao se već ovakvih golova dosta. Zna i promašiti zicera doduše.
Trebat će ga pretvoriti u špica, mislim kako će to funkcionirati sa Kaiom iza njega vrhunski

Budući da se transfer Kai-a "malo" odužio moram negdje metnuti 10k post. Tako da sam odlučio da neću prcati skara i pisati na temi njegovog ljubimca.

Rekao sam i sam da mi je Werner bio velika želja, mada se transfer činio u potpunosti nemogućim prije par mjeseci ali evo iznenada Werner dođe :D

Tako da ono, nadam se da će nastaviti da kida i da će se pokazati kao pun pogodak :D

Å teta Å¡to nema neku oficijalnu sliku u dresu da stavim :D 

Budući da se transfer Kai-a "malo" odužio moram negdje metnuti 10k post. Tako da sam odlučio da neću prcati skara i pisati na temi njegovog ljubimca.

Rekao sam i sam da mi je Werner bio velika želja, mada se transfer činio u potpunosti nemogućim prije par mjeseci ali evo iznenada Werner dođe :D

Tako da ono, nadam se da će nastaviti da kida i da će se pokazati kao pun pogodak :D

Šteta što nema neku oficijalnu sliku u dresu da stavim :D

Hahahaha Diablo je izdržao da ćuti, strpio se i nije pisao par dana. Kun bi na guzicu progovorio :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.