12. oktobar 2021.4 god. comment_319984 Eto, vidjet cemo ga protiv Brentforda, jer vjerujem da ce Tuchel odmoriti barem 60 minuta Lukakua. Prijavi
13. oktobar 2021.4 god. comment_319989 https://twitter.com/cfbayern/status/1448197056175222786?t=82cksf4E0Y6V6ScJlV6HHw&s=19 Prijavi
13. oktobar 2021.4 god. comment_319990 Zainteresovani su za svakog boljeg igrača na svijetu, uključujući komplet klupu Manchestera. Prijavi
15. oktobar 2021.4 god. comment_320002 Samo neka ga uzmu i da mi zaradimo. Malo ce neki plakati kada zabije koji gol, a tamo statistika 10 golova u 38 meceva, ali izdrzat cemo. Prijavi
15. oktobar 2021.4 god. comment_320007 ako je tako, treba izvuci svaku mogucu funtu iz ovog transfera. Prijavi
15. oktobar 2021.4 god. comment_320010 Samo neka ga uzmu i da mi zaradimo. Malo ce neki plakati kada zabije koji gol, a tamo statistika 10 golova u 38 meceva, ali izdrzat cemo. Hajd napusti prostoriju Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321472 Kako je tanak u napadu u pm. Dali smo 50 miliona za njega, pa daj rijesi bar jednu ovakvu utakmicu. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321485 Kako je tanak u napadu u pm. Dali smo 50 miliona za njega, pa daj rijesi bar jednu ovakvu utakmicu. Sto prije prestanes to ocekivati od njega bit ce ti lakse. Ja digao ruke, i ne nadam se da ce on rijesiti neku utakmicu, izgubio sma nadu u njega. Igrac koji ce postici neki pogodak, asistirati i to je sve od njega. Volio bi da me iznenadi i stvarno rijesi neku bitnu utakmicu ali do sada nista Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321488 Iskreno nemam razloga da momka ne volim ali stvarno on nije dorastao klubu koji se bori za trofej Premieshipa. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321490 Ma nema sta on trazit kad se protivnik povuče kao United danas. Cak kad je i bio u poziciji da ga proigraju, suigraci ga ili ne vide ili ne dodaju mu iz nekog razloga. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321491 Najjača scena je kad je dobio loptu na desno krilo i širi ruke kao "šta sad da radim ovdje sa njom". Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321494 Ma nema sta on trazit kad se protivnik povuče kao United danas. Cak kad je i bio u poziciji da ga proigraju, suigraci ga ili ne vide ili ne dodaju mu iz nekog razloga. Upravo tako, protiv protivnika koji se povuku i stanu u dva bloka Werner je fakticki neupotrebljiv. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321510 Pa takva je svaka ekipa haman protiv nas, Werner je nepotreban znaci uvijek. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321512 Nije bas toliko crnilo oko njega, moze biti koristan u paru sa Lukakuom i posebno s klupe da sa svojom brzinom pravi probleme umornim protivnicima. Danas se slazem odigrao je katastrofalno. Prijavi
29. novembar 2021.4 god. comment_321521 Poredeći s njim, Morata se čini kao WC napadač, a ni Torres nije loš. Prijavi
29. novembar 2021.4 god. comment_321539 Kad bi se vratio Morata, molili biste da se Werner vrati. Prijavi
30. novembar 2021.4 god. comment_321558 Doveli smo napadaca od 50 miliona da radi presing. Jebes golove, ko da je to bitno. Salu na stranu, svi znamo da Werner radi te neke stvari kao sto je presing, utrcavanje iza ledja odbrane i slicno. Medjutim, doslo je krajnje vrijeme da on pocne zabijati i golove. Ja iiskreno ne mogu da shvatim kako decko bas toliko moze promasivati. Mislim da je njegovo vrijeme u Chelsea gotovo, i pitanje je trenutka kad cemo ga prodati. Lukaku cim bude 100% spreman igrace prije njega. Cak u zadjne vrijeme je i Havertz bio poprilicno dobar na toj poziciji. Ako bi kojim slucajem prodali Wernera, dovesti igraca slicnog profila, koji ce se razlikovati od Lukakua ii Havertza, nekog ko je brz ali i vjest s loptom. Ja zelim da Werner uspije u Chelsea ali izgubio sam svu nadu u njega. Nazalost. Prijavi
30. novembar 2021.4 god. Autor comment_321559 Doveli smo napadaca od 50 miliona da radi presing. Jebes golove, ko da je to bitno. Salu na stranu, svi znamo da Werner radi te neke stvari kao sto je presing, utrcavanje iza ledja odbrane i slicno. Medjutim, doslo je krajnje vrijeme da on pocne zabijati i golove. Ja iiskreno ne mogu da shvatim kako decko bas toliko moze promasivati. Mislim da je njegovo vrijeme u Chelsea gotovo, i pitanje je trenutka kad cemo ga prodati. Lukaku cim bude 100% spreman igrace prije njega. Cak u zadjne vrijeme je i Havertz bio poprilicno dobar na toj poziciji. Ako bi kojim slucajem prodali Wernera, dovesti igraca slicnog profila, koji ce se razlikovati od Lukakua ii Havertza, nekog ko je brz ali i vjest s loptom. Ja zelim da Werner uspije u Chelsea ali izgubio sam svu nadu u njega. Nazalost. Jedino preostalo je da mu se da desetak utakmica u kontinuitetu sa Lukakuom, da mu "nosi dzakove", da trci, otvara prostor i odvlaci cuvare. Ako i ta solucija ne uspe, onda prodaja na leto. Prijavi
1. decembar 2021.4 god. comment_321584 Kad bi se vratio Morata, molili biste da se Werner vrati. ma kakav Morata, užas. U životu nisam vidio većeg padavičara od njega. Jedino koristan u 16tercu kad treba zabiti glavom gol, a mislim da je kod nas i najvise golova zabio upravo glavom. Vala kad bih birao izmedju Morate i Wernera, uvijek bih Wernera prvo izabrao. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_321976 Odavno nisam vidio jednog relativno niskog igraca sa tako losom tehnikom, pogotovo vodjenja lopte. Obicno nizi igraci zbog niskog tezista lakse kontrolisu loptu, brze dolaze do suta i lakse mijenjaju pravac. Ali ovome stalno lopta bjezi, gura sebi prejak for, pa ne stize reagovati. Cudan lik skroz. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_321988 Ako ga je neko danas prvi put gledao, sve mu je jasno. Igra sa loptom u nogama 0, igra glavom 0, ali ulazak u šanse jako dobro. Realizacija danas na nivou. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322006 Od njega barem imamo neke koristi i znamo šta su mu prednosti. Nadam se da ga se nećemo tako lako riješiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.