Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Meni je zao samo sto Potter nije ostao do kraja sezone, a mogao je komotno s obzirom da ga je nasljedio Fat Frank koji je bio jos veci downgrade, i ne znam jesmo li imali na kraju dvije pobjede sa ovom ublehom na do kraja sezone.

S druge strane Poketino je dobio sve sto je pozelio, predsezonu, prodali se igraci koji nisu zeljeli ostati u klubu, doveli igrace s kojima realno, kvalitetan trener moze napraviti kostur ekipe za sljedecih par sezona. Pored losih rezultata dobio je opet kredita da ostane na klupi.

Ali pickast pristup na terenu ne moze niti smije niko na forumu da brani. Nedopustivo je da se mi zadovoljavamo desetim mjestom na tabeli i da se tjesimo nekim tamo statistikama koje apsolutno nista ne govore. Jedan usrani Manchester United je ispred nas. Jel treba vise o tome kolika samo hakurčina postali?

Onaj remi protiv Arsenala od prosle godine mu nikako ne mogu oprostiti, i da sam se ja pitao, ja bih mu vec tad dao otkaz. Izgubljena pobjeda u toj utakmici je iskljucivo njegova krivica. Kod rezultata 2-0 kad pobjedjujes i sabijas ARSENAL on povlaci ekipu i zadovoljava se rezultatom 2-0. I ovi naravno na srecu zabiju gol i nasi se sjebu.

Evo samo zamislite da je Zerbi zamjenio Pottera kao u Brightonu. Sta je lik radio s Brightonovom ekiom, s nasom bi se borio za prvo mjesto na tabeli (kekekek)

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Jeste za leto al se suska da smo zainteresovani za De Jonga kao i da je Barca zainteresovana za Enza

Što se tiče transfera sve će zavisiti o tome hocemo li izboriti Evropu kroz kupove. Svi ti  financijski trikovi kojim su se služili ameri od preuzimanja više ne prolaze. I ako se ne varam ako uniđemo u EL/Conf. L onda nas tu isto fataju opet posebna FFP pravila. 

Koja god pravila da nas hvataju onda kada udjemo gledaoce se i ona godina kad nismo igrali. Ako se ne varam FFP se gleda za period proteklih 5 godina. 

• reLo mijenja naslov u Zimski prelazni rok 2026
  • reLo zaključava sadržaj: tema
  • reLo otključava sadržaj: tema
  • 4 sedmice kasnije...

Nadam se da je uprava pripremila 400 milijuna eura za 3 nova stopera i golmana, jer ovih klauna koji igraju bi se i FK Velež sramio.

Schlotterback, Inacio, Guehi i Costa već sad trebaju krenut u pregovore.

22 minutes ago, Geremi said:

Nadam se da je uprava pripremila 400 milijuna eura za 3 nova stopera i golmana, jer ovih klauna koji igraju bi se i FK Velež sramio.

Ovo nije Football Manager, a sumnjam da bi i tamo prošlo.

2 hours ago, Geremi said:

Ako uopste pratis desavanja oko kliba znao bi da ne mozemo ni 40 da potrosimo.

A posto umes da koristis drustvene mreze kao i mi ostali ja smatram da si ti samo obican trol.

17 hours ago, Bari said:

Samo sto u Strasburu ne igra beka nego veznjaka, zadnjeg veznog. 

U Evropu je dosao kao levi bek i smatram da treba da igra na toj poziciji.

1 hour ago, Whisper said:

U Evropu je dosao kao levi bek i smatram da treba da igra na toj poziciji.

Dok nije prebacen u sredinu i nije pruzao neke wow partije. Sve u svemu jedan od igraca kojeg treba pratiti. Vidjet cemo u sta ce se razviti. 

@Bari pa verujem da su ga nasi kupili za Brighton bas iz razloga da paze na njega. 

@Adi dobar izbor ali drugaciji profil od Cucurele. Dobili bi smo na pas igri na tom delu terena sigurno.

• Autor
20 hours ago, Whisper said:

Pojavljuje se prica da ce nasi nuditi loan + option za onog Hajvana Toneya.

A to indykaila, izvor kurcina. Toney ima odlicnu zavrsnicu doduse, ali nije to sto mi trebamo.

Kane je najbolji spic zadnje decenije, to bi bio nevjerovatan podvik na barem dvije sezone.

1 hour ago, diablo_bih said:

A to indykaila, izvor kurcina. Toney ima odlicnu zavrsnicu doduse, ali nije to sto mi trebamo.

Kane je najbolji spic zadnje decenije, to bi bio nevjerovatan podvik na barem dvije sezone.

Ornstein se letos pozvao na njih jednom 😁

Na ljeto vjerovatno odlazi Neto(dolazi Quenda) i vjv jos neko zvucno ime odlazi. Pitanje je da li ce i koga dovesti uopste.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.