Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Sve je to lijepo, samo što će naši prije dovesti nekog propalog igrača u nadi da oživi karijeru kod nas i dati mu platu od 200 hiljada sedmično, nego što bi doveli nekog ko nije toliko atraktivan.

Jebes ga mora neko i dresove da prodaje :D
Pa danas konatantno bio opasan, kad god bi dobio loptu nesto bi korisn napravio. Nevjerovatno je brz i pokretljiv, dribling strasan.

Jbga, nema od tog nista, dzaba raspravljamo.
Kako kaze zuta stampa napadac Brentforda Oli Votkins na meti Celsija.
24 godine, klasican spic, 18 golova na 29 meceva ove sezone.
Moguce da ga je Lampard stavio na spisak zelja tamo negde zadnjeg, sitnim slovima jer ga zna iz Cempionsipa.
Ako vec prate njega ne znam kako ne vide Bouena al ajde.
Za 20 miliona imas obojicu.
Hajd jedan spic kvalitetan naravno treba, jer Bascuaji je ocajan ali zasto se ne pricao o isturenom veznjaku ili krilnim igracima? To je puno veci problem nego naci rezervnog centarfora.

Pulisic nam nasusno treba da se vrati u dobroj formi i zauzme mjesto u sastavu. Jedini je u stanju napraviti visak 1 na 1 i zavrtiti napad.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pustena je glasina da smo ponudili 27 miliona za Pjonteka ali nisam uspeo sa nadjem potvrdu toga ni na jednom validnom izvoru tako da nista.
Eno i Sky Italija objavila da je Chelsea poslao zvanicnu ponudu za Piateka. Materemi bolje Girouda ostavit al eto...
Dobar je Piatek ali nije ni on igrac koji moze donijeti prevagu, bolje ganjati Dembelea.

Dobar je Piatek ali nije ni on igrac koji moze donijeti prevagu, bolje ganjati Dembelea.

Prevaga je Abraham, mi trazimo zenu trenutno.

Jebo majku toliko se borili da im skinu transfer ban sad u januaru i opet nista nisu kupili. Ok shvatam da je u januaru komplikovana situacija, ali zasto su se onda koji kurac borili, gubili vrijeme? 

Tottenham don't see the value in paying the desired £30 million for Krzysztof Piatek, resulting in his agent offering him to Chelsea. The Blues may be more amenable to a six-month loan with an option to buy, but Milan are insistent on a full sale.

Source: Independent

Tottenham don't see the value in paying the desired £30 million for Krzysztof Piatek, resulting in his agent offering him to Chelsea. The Blues may be more amenable to a six-month loan with an option to buy, but Milan are insistent on a full sale.

Source: Independent

Pozajmica sa OPCIJIOM otkupa moze. 5+25 

To automatski otkazuje poteru za Vernerom na leto ako se Pjatek pokaze kao dobar izbor, no dobro. Nije bitno ime i prezime, samo da daje golove.

I dalje mislim da je bolji igrac no sto prikazuje trenutno.

Pitam se samo da li cemo u jedan prelazni rok uci spremni.
Da se samo jednom desi da neko iz uprave treneru donese spisak i kaze
Slusaj znamo da nam fali napadac, evo mozemo da priustimo jednog od ove petorice pa ti vidi koga mozes da uklopis najbolje.
Nema od toga nista
https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1221823514359074817

Sad je i zvanicno da smo zainteresovani.
Dalje Real ce najverovatnije dozvoliti pozajmicu Luke Jovica do kraja sesone. U Celsiju su svesni toga, ali on nije meta, za sada.

Opcija je Jovic, ali zadnja. Nadam se da ce i ostati zadnja i da cemo ga dovesti na pozajmicu.

Sa opcijom otkupa nadam se.
Zajebo se sto je poleteo u Real ali nama bi legao samo tako.

Sto se Jovića tiče, volio bih da on dođe više nego Pjona ili Dembele ili ko već ali mislim da bi nam kožu odrali sa tom klauzulom otkupnom mislim da bi isla preko 70 milki jer jebi ga, to je Real kakav god da je igrač oni ga prodaju za masne pare...

Luka je odličan finisher, jak, dobar sa loptom i u Eintrachtu je bio ubica jedan na jedan, nije propustao takve sanse...

Pjona je isto dobar napadac, mislim da bi se mogao dobro pokazati ako dođe

Gua odlican golman, ukoliko ga dovode da bude na klupi onda oke ali ukoliko zele  nekoga ko bi se borio sa Kepom za mjesto mislim da je bolje da se okrenu Rajkovicu, Ryanu, Popeu ili nekome mlađem golmanu.

Btw Ryan je nizi od Kepe :P

https://www.espn.co.uk/football/soccer-transfers/story/4042019/
ESPN kaze Cilvel i Zijeh, ali letos.

https://www.whoscored.com/News/jRNO0mNkd0qoRKpYKKTRWg/Show/Cavani-snubs-Chelsea-for-European-giants

Dobro ovo za Kavanija smo znali vec.

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1222136917107580928

Obrni-okreni necemo dovesti nikoga.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.