Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Zorz Mendes izjavio da je transfer Fernandesa daleko od gotovog i da nije sigurna stvar kako se misslilo.
Eto zamene za Azarov ucinak u Celsiju.
Covek pogadja, asistira, cesto zna da se izvuce na desnu stranu, ima kvalitetan centarsut, jak na lopti, veliki radijus kretanja, dobro izvodi kornere, timski je igrac. Sve sto nam treba.
Znam, dzaba pisem i trosim vreme.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Mogu uzeti i jeftiniju Englesku verziju. Jacka Grealisha

Na leto da. Vila se grcevito bori za opstanak, nece ga oni pustiti sile nema.
Dok se u slucaju Fernandesa pita Mendes.
I nece biti jeftiniji, osim ako ne ispadnu. Gde si ti cuo za jeftinog Engleza iz PL? :D

Harry Wilson - desno krilo, ljevak, ima šut izvana, najbolji strijelac Bournemouha ove sezone, Liverpool bi ga rado prodao, ne bi mu problem bio da bude rezerva.

Nisam previse upucen u njegove kvalitete ali ne bih ga cisto iz neke logike da je Liverpul mogao da zadrzi njega kao rezervu ali su umesto toga uzeli Minanina.
Koja je masina ovaj Adama Traore iz Wolvesa. Bas je sazrio kao igrac, nije vise muha bez glave koja zna samo trcati.
Naime ManU je ponudio 55M £ za Bruna Fernandesa. Izgleda da je Sporting htio prihvatiti tu ponudu ali onda su valjda u ManU skontali da Sporting ima finansijskih problema i sad daju 42M £

Dakle, popusili smo Eriksena koji ode u mrtvi Inter, evo Fernandes je dostupan za 50M £ sto i nije bog zna kakva pljacka...

Mada ja mislim da nas zaboli kurac za sve to, ne znamo ni sta bi ni sta nam treba.

I meni je Adama Traore nevidjeni talenat, masina je postao.

Treba ono dovesti. Zamisli da onakva zivotinja krene prema tebi u punom sprintu

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Sto je najgore kako mi obicni laici vidimo da je neki igrac odlican a ovi nasi skauti koji su placeni milione za taj posao ne vide.

Harry Wilson - desno krilo, ljevak, ima šut izvana, najbolji strijelac Bournemouha ove sezone, Liverpool bi ga rado prodao, ne bi mu problem bio da bude rezerva.

Lester(cini mi se) ga mogao uzeti za 20M ljetos.

Sad na posudbi u Bournemounthu, iskreno ništa posebno, zabio je par slobodnjaka i to je to mada je i Bormut kita jebi ga. Mali ima talenta ali sad kad bi došao ne vjerujem da bi nešto previše kvaliteta u prvih 11

Gledam ovaj Milan veceras proriv Brescie koji raspad od ekipe. Medjutim pisem iz drugog razloga a to je lijevi bek : Theo Hernandez. Kakva je ovo igracina (barem ove dvije utakmice sto sam pratio hahah).
Koja pljacka uprave Milana, dobili ga za samo 20 miliona. Brz, ofanzivan, dobar i u odbrani, ima projektil u ljevici... a povrh svega jako mlad, samo 22 godine ima.

Gledam ovaj Milan veceras proriv Brescie koji raspad od ekipe. Medjutim pisem iz drugog razloga a to je lijevi bek : Theo Hernandez. Kakva je ovo igracina (barem ove dvije utakmice sto sam pratio hahah).Koja pljacka uprave Milana, dobili ga za samo 20 miliona. Brz, ofanzivan, dobar i u odbrani, ima projektil u ljevici... a povrh svega jako mlad, samo 22 godine ima.

Tacno smo svi zaboravili na Ernandeza. Tako to ide kad neko ode u Milan :D
Ali dobro s njima je bar lako poslovati jer im uvek fali para.

Lester(cini mi se) ga mogao uzeti za 20M ljetos.

Sad na posudbi u Bournemounthu, iskreno ništa posebno, zabio je par slobodnjaka i to je to mada je i Bormut kita jebi ga. Mali ima talenta ali sad kad bi došao ne vjerujem da bi nešto previše kvaliteta u prvih 11

Više sam ga razmatrao kao zamjenu za Pedra, da bude rezerva, nadam se, Sanchu, Odoiju i Pulišiću.

Mali Wilson ima odličnu u preciznu šutinu, zna itekako zabiti iz slobodnjaka, a moze i van 16 opucati, a pogotovo mi igramo pickas fudbal kad niko ne puca van 16.

I ja ga vidim kao zamjenu za Pedra, al koji kurac vise pise o ovim transferima i zeljama i pozdravima.

https://twitter.com/GoalNews/status/1220843202653061120

Samo da znas da je ono sto ja napisem ili objavim tacnije i validnije od Goal.com :D

Sto se Cavania tiče on ako negdje ode to je Atletico. Politano u Napoliju (posudba) sa otkupom na kraju sezone za 21M

Emre Can mozda u BvB09

Trampa Kurzawa u Juve, De Sciglo u PSG

Samo da znas da je ono sto ja napisem ili objavim tacnije i validnije od Goal.com :DSto se Cavania tiče on ako negdje ode to je Atletico. Politano u Napoliju (posudba) sa otkupom na kraju sezone za 21M

Emre Can mozda u BvB09

Nizar Kinsela je uvek odlicno obavesten kad se radi o Celsiju.

Ko je gledao tekmu večeras, kakav je utisak na vas ostavio Jarred Bowen, desno krilo Hulla.

Naime u pitanju je momak koji ima 23 godine, Englez.

Naravno da vas obradujem lijevak, ugovor mu istice ovog ljeta tako da bi se mogao dobiti za neke male pare, po transfermarktu vrijedi nekih 10m Eura.

Ove sezone u 30 utakmice 17 golova i 5 asistencija samo jedan gol u kupovima sve ostalo u ligi. Naime učestvovao je u 52% golova Hulla u ligi (gol ili asistencija).

Prošle sezone isto dobar 46 utakmica u ligi 22 gola i 4 asistencije, tako da nije bas one season wonder boy :D

Nakupio je za Hull 130 utakmica i 54 gola već, tako da očigledno da je prerastao Championship...

Po meni vrijedi pokušati, male pare, možda se isplati, under the radar, bez ikakvog pritiska ni za klub ni za igrača, ukoliko faila sigurno se moze prodati nekom slabijem ili vratiti u championship jer je mlad.

Predlagao sam ja njega vec.
Decko je nivo iznad Cempionsipa. Takav tip transfera je idealan za januar. Jeftino placen igrac, englez koji igra tu deficitarnu poziciju u svetu fudbala, poseduje odredjeni kvalitet, uvek moze biti prodat za slicnu cifru nekom od manjih PL klubova.
A nama krila manjka. Pedru i Vilijanu isticu ugovori, Pulisic je sklon povredama, Odoi je mlad jos uvek za neki kontinuitet kvalitetnih igara. Dobio bi i vremena i prostora da pokaze sta zna.
Rizik skoro pa nikakav, mogao bi debelo da se isplati. Samo treba probati razmisljati izvan okvira nekad.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.