Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Glavu gore Mikelele, iskluraj malo pa za nekoliko nedelja u nove pobede sa Čelsijem. Moraće neko i golove da daje.

https://www.youtube.com/watch?v=bB6GcL9_owg

Ma nemate vi pojam ovakav se igrač radja jednom u 100 godina.

Vidječete vi jednog dana kada ode kako če nam nedostajati.

Još jednom ću ponoviti ostani legedno, tebi je mjesto na Bridgeu.

• 3 sedmice kasnije...

Rami ostaje sigruno tako da je ovaj jako blizu odlaska posebno ako Pogba dodje... a Khedira je sličan tip igrača samo puno konkretniji i brži sa loptom u nogama...

Bilo koji igrac da dodje bolji je od Mikela a bolje dati priliku Van Ginkelu nego drzati vise Mikela koji osim vracanja lopti i usporavanja napada nezna nista.

Momak šuti i radi ne znam zašto bi nekom smetao, svakako nije fudbalski Mozzart ali što se recimo defanzive tiče on je odličan i kada treba učvrstit vezni red..

Svakako neće bit prvi izbor a sasvim dobar izbor za klupu..

Nek' Van Ginkel zna. Mikel masinerija. Ima pass bolji od sviju u timu osim Fabregasa i Oscara.

Ma kakav Mikel, ima bolji pas jedino od Toresa. Treba ga prodati obavezno.

Zasto prodavat lika koji u vecini slucajeva 100% zabetonira vodstvo kad udje, sto Mou cesto radi...nista prodavanje Mikela

Ne damo Mikela! Čovek je prva ozbiljna 10ka Nigerije posle Jay Jay Okoche!

Naravno da se šalim ne može Mikel da prismrdi Okoči po pitanju tehnike i ofanzive ali svakako ne treba da dovode Khediru za ogromne pare jer uopšte nije bolji od Mikela i nikad neće igrati za klub tako dobro kao za Nemačku reprezentaciju.

Za mene je Mikel prejak defanzivni vezni i uvek sam ga branio i uvek ću ga braniti od kritika nerealne dečurlije kojima je najveće dostignuće u životu što su osvojili Konami kup..

• 3 sedmice kasnije...
Koliko je prejak defanzivni vezni govori statistika da je I Ramires bio standardniji od njega I dobijao vise prostora kod murinja. Igrac koji moze igrati samo jednu poziciju I to ne tako sjajno ne moze biti prejak igrac. Lahm koji je po prirodi zadnji bocni mnogo bolje igra I razigrava I kreira igru od Mikela koji na poziciji zadnjeg veznog igra godinama. Za mene je bio I ostao prosjecan zadnji vezni.
Al zato kad vodimo i Jose uvede Obija znas da je armirani beton pozadi i da njemacki Panzeri ne mogu proci, kamoli protivnicki igraci. :D
Sigurno ce takvu ulogu imati i ove sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.