11. februar 2023.3 god. comment_340315 Kakva ubleha, nek se snima za Instagram to mu najbolje ide. Još jedan u nizu talenata koji će završiti u Championshipu jer mu puca kurac za fudbalom. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340324 44 minutes ago, hamco said: Molim te definisi "dobro"? Pa dobro je trčao Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340327 Pa ako si gledao mec, vidio bi sto dobro. Pass koji Havertz nije stigao, pa ubacaj sa lijeve strane kada je na kraju dosla do Conora i trebao biti penal. Kretnje iza zadnje linije veoma dobre. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340337 Nisam gledo tekmu al kakav je to pass ako se ne moze stignut? Meni su govorili da je to los pass Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340340 Vremena se mijenjaju. Lampard u njegovim godinama je vec bio covjek a ovaj i dalje dijete. Nezreo, nekonstantan i lijen. Odigrao sezonu i po i umislio sebi da je igracina. Treba raditi, trenirati svaki dan. Sut, desna-lijeva, pas igra, razmisljanje. Biti primjer svima u klubu koliko se daje za klub i na terenu to pokazivati. Ima i dalje mjesta u timu, ali je razocarao mnoge. Prije svega pristupom fudbalu pa onda Celziju. Dosad je vec trebao odrasti i nauciti neke stvari. Druga mogucnost je da jednostavno nije dovoljno dobar i nije ta klasa kojoj se mi nadamo. Odlika igraca svjetske klase je konstantnost i osobina da kad najgori mec odigraju budu medju 3 najbolja na terenu. Mount to nema. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340341 40 minutes ago, soxx said: Nisam gledo tekmu al kakav je to pass ako se ne moze stignut? Meni su govorili da je to los pass Ne znaš ti puno o fudbalu, citirat cu ti Muhamede Konjica:"Dobar pas samo da je malo niži i malo jači." Iz navedenog se može zaključiti da nije samo precizan pas dobar pas. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340342 Najgore za njega je to što ga se još od starta karijere poredi sa Lampardom. Oduvijek se gledalo na njega kao Lampsovog nasljednika, Lampsovog miljenika, itd. Preveliki je to teret za njega, ipak uglavnom što mu kvalitetom nije ni blizu, niti će biti ikad vjerovatno. Što kaže Wisey možda jednostavno nije tako dobar koliko navijači misle da jeste. Solidan igrač i to je sve, imao je perioda kada je igrao dobro, ali nikad neće biti tip igrača koji će povući tim i na kojeg se možemo osloniti tokom čitave sezone. Hoću reći da nije nezamjenjiv, te da eventualnim odlaskom neće klub propasti. Lijepa je ta priča oko njega, dijete kluba. i sve što ide uz to, ali ne radi se ovdje o nekom vanserijskom talentu pa da ga trebamo trpiti, moliti i kumiti hoće li proigrati ili potpisati taj novi ugovor. Preživjeli smo odlazak jednog Hazarda, preživjeti ćemo sigurno i bez Mounta, ako nas napusti. Prijavi
20. februar 2023.3 god. comment_340961 @diablo_bih pa ti rece da mu nista nije nudjeno? 😀 50+ miliona i masnica gratis. Prijavi
20. februar 2023.3 god. comment_340965 1 hour ago, Whisper said: @diablo_bih pa ti rece da mu nista nije nudjeno? 😀 50+ miliona i masnica gratis. Sta 50 miliona? Ne kontam? Pa nudili mu prosle godine ugovor koji je javno odbio. Nakon sto su krenuli transfere stopirali i sad su se poslije januara fokusirali na njega i Kantea. Kasnije ce druge igrace. Prijavi
22. februar 2023.3 god. comment_341032 Po meni je stara uprava malo zakazala nakon osvojene Lige Prvaka. Morao mu se odmah ponuditi novi, bolji, dugoročni ugovor. Prijavi
5. mart 2023.3 god. comment_341578 .. Odani ste svome klubu ali za pare, kad ne daju ugovor vi muda ladite, oooo srecno ti bilo kod Klopaa Mauntee.. Prijavi
10. mart 2023.3 god. comment_341940 iskreno, nikad nisam imao priliku da vidim u praksi kako izgleda ugovor koji potpisuju sportisti sećam se da je onaj menadzer Ražnatović pričao svojevremeno da je na našim prostorima to bilo u rasulu ranije..... sad da li izmišlja, hvali sebe, nemam pojma pričam to u kontesktu da ja ne vidim neki problem u tome da se potpiše ugovor na duži vremenski period, nije to NBA, pa ono, da čekaš da ti istekne ugovor pa tražiš drugi kao slobodan "agent", u fudbalu se to retko ali baš retko dešava, pogotovo ne sa dobrim igračima, u 95% situacija dolazi do transfera, zato ne vidim problem u obavezivanju na duži period primanja mogu detaljno da se urede kroz par članova, da se ubace bonusi, predvidi povećanje, nagrade i šta ti ja znam, jedino ako je ovde problem "osnovna" plata, pa je to suština problema a ne da li će on potpisati na 4 ili 8 godina Prijavi
12. mart 2023.3 god. comment_342146 Ima je povredu donjeg abdomena, nije se u potpunosti oporavio, ali mogao je vjerovatno na klupi biti. Vidjet cemo protiv Evertona, tada cemo biti sigurni da je oporavljen. Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342343 Možda to baš znači da će ostat, ko u FM-u kad ti igrač traži veću plaću pa mu kažeš da sacka agenta i nakon toga više ne traži Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342344 Mislim da na kraju sve zavisi od toga šta igrač želi, ako mu je želja da ostane onda će i ostati Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342357 Nekako me je najvise pogodio odlazak Mate. Za hazarda se znalo vec koju godinu pa sam psihicki bio spreman al odlazak mate mi je bilo nesto najtuznije. Mount ide svojo voljon pa mi svejedno. Mata je otjeran Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342364 1 hour ago, soxx said: Nekako me je najvise pogodio odlazak Mate. Za hazarda se znalo vec koju godinu pa sam psihicki bio spreman al odlazak mate mi je bilo nesto najtuznije. Mount ide svojo voljon pa mi svejedno. Mata je otjeran Mata je jedna od najgorih prodaja u istoriji kluba, može odmah da se stavi uz nogiranje De Brunea, Salaha pa i Robbena samo što on nije tad bio dijete kao pojedinci nego je bio jedan od glavnih igrača i nosilaca ekipe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.