Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

• diablo_bih mijenja naslov u Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)
On 6/22/2023 at 4:48 PM, diablo_bih said:

Pricaju kako je prihvatio ponudu od Uniteda za platu od 200k sedmicno, a davno nekad su novinari pisali da je odbio ponudu istu od Chelseaja prije svjetskog prvenstva.

E moj diablo, koga si ti branio

• Popularna objava

Uh, šta reći za njega? Sve je počelo tako što mu se nije na vrijeme produžio ugovor. Naša uprava, i ova i prošla, u posljednje vrijeme ne rade dobar posao kada su produženja ugovora u pitanju. Evo ja ne znam kojem smo bitnom igraču osim Jamesa produžili ugovor u zadnjih 5-6 godina ne računajući starije igrače koji dobiju na godinu-dvije. Kada je došla nova situacija za pregovore, on je imao katastrofalnu sezonu iza sebe i nije vrijedio ni ovih 200 hiljada što mu je nuđeno.

On je po fudbalskom talentu igrač za neke klubove izvan top 6. On je ovo što jeste zahvaljujući svojim radnim navikama. One ga u kombinaciji sa talentom dižu da igra za Chelsea, nikad jaču reprezentaciju i da ga traže najveći klubovi. Kako mu se nije dalo da igra za nas, želim mu od srca da mu se neda da igra u Unitedu. Razočaran sam što se ovako ponašao prema klubu u kojem je ponikao i što je prešao u redove (za mene najvećeg) rivala. Mogao je biti legenda. Obavezno zviždati svaki put kad se pojavi na stadionu. Niko ga nije otjerao, sam se otjerao.

• Popularna objava

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  zadnjeg dana. 

Bio je nisko plaćen kroz ovih par sezona u poređenju sa govnima koja smo plaćali mnogo više ali vjerujem da nije bio siromašan. Chelsea i Lampard su osigurali njemu i njegovoj porodici i unucima lagodan život.

Epilog svega je da on pređe u redove jednog od najvećih rivala a budući da je u godinama u kojima jeste United je sigurno bio najveći rival Chelsea u zadnjih 20ak godina. I onda mi snima neki kurčev video sa nekim kurčevim tekstom i serenda tu nešto, nisi ti nikakav navijač niti voliš i poštuješ navijače, da si takav ne bi prešao ni u jedan drugi klub u engleskoj dok si u nekom dobrim igračkim godinama a ovako se ti prodaš za nekih 50k sedmicno. 

Kao da si iz Afrike pa treba da hraniš 3 sela i svu moguću familiju pa ti to nešto znači, totalno razočarenje. Ne želim mu nikakve povrede ali se nadam da će mu najveći uspjeh u Unitedu biti Carabao Kup ili kako će se već to takmičenje tada zvati...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.