4. juni 2023.3 god. comment_345535 Pa nije samo bolji od njih, bolji je od mnogih Premierligaških igrača, kao što rekoh imao je više asistencija od KDB-a najboljeg veznjaka lige. Te sezone je bio 3. asistent lige... Znači nije baš da je bolji samo od naših jadnika. I ne traže ga sad bezveze i United i Liverpool ako je tako loš. Ok, ide ća nije smak svijeta, koga briga, ako mu se ide nek ide, ono što me smeta da ga se nakon jedne loše sezone (u kojoj smo pritom skoro ispali iz lige) predstavlja ko da Barkley, što jednostavno nije istina Prijavi
4. juni 2023.3 god. comment_345537 Decko je dobar igrac, nas akademac, vole ga raja, igra u svom klubu. Ne vjerujem da mu je klub nudio neke ponizavajuce cifre, siguran sam da je to islo preko 150k sedmicno. Zato necu zaliti ako ode. U klubu nam trebaju domaci igraci koji ce biti primjer svim ostalima svojim ponasanjem, odnosom i odanoscu prema Celziju, a ne da se natezu za koju hiljadu vise. Pogotovo sad u ovakvoj teskoj rezultatskoj krizi treba nam jedan pozitivan impuls i znak da igraci vjeruju u bolju buducnost, da se mozemo vratiti iduce sezone. Ocigledno Mount nije takav, decko zeli samo igrati i uzeti lovu i ne zanima ga nista vise. Zbog toga je promijenio agente, te prepustio sve njima. Misljenja sam da se dosta uzdigao, reci cu da nije toliko dobar igrac koliko on sam o sebi misli. Kako bilo, ako se rastanemo najvaznije je uzeti sto vise love. U ovim okolnostima ispod 75 miliona nema pricati sta. Prijavi
4. juni 2023.3 god. comment_345538 Ma nisu mu problem pare, već uloga na terenu, zahvaljujući glupim engleskim navijačima koji su ga digli u nebesa on misli da je Lampard. Prijavi
16. juni 2023.3 god. comment_345825 sjetite se ovog maestralnog pasa. Bit ce vam lakse sto odlazi Prijavi
16. juni 2023.3 god. comment_345826 Za ovo bi ga Guardiola istjero odmah i prodo u prvom prelaznom roku. Prijavi
19. juni 2023.3 god. comment_345881 E jebi ga sad, nećemo ga najuriti zbog jednog pasa lošeg Kad smo mogli gledati zlatnu loptu godinama, može se i ovo oprostiti lagano Prijavi
22. juni 2023.3 god. comment_346012 Navodno je ponovo izricito naglasio da nece produziti ugovor i da zeli otici. Ispao je dosta nezahvalan, jer ga je ovaj klub stvorio i dao mu sansu a on jedan jedini ugovor odradio i bjezi. Prijavi
22. juni 2023.3 god. comment_346017 Ne znam koji onda kurac objavljuje farewell Kanteu i piše mu da je legenda i tako dalje, objavljuje neke postove na društvenim mrežama kao da je navijač Chelsea... Ukoliko je istina da ovako želi da ode, neka ide, nabijem ga na kurac i jebo ga United Prijavi
22. juni 2023.3 god. comment_346018 5 minutes ago, Kun Aguer0 said: Ne znam koji onda kurac objavljuje farewell Kanteu i piše mu da je legenda i tako dalje, objavljuje neke postove na društvenim mrežama kao da je navijač Chelsea... Ukoliko je istina da ovako želi da ode, neka ide, nabijem ga na kurac i jebo ga United Stavi si ga na avatar Prijavi
22. juni 2023.3 god. comment_346023 Pricaju kako je prihvatio ponudu od Uniteda za platu od 200k sedmicno, a davno nekad su novinari pisali da je odbio ponudu istu od Chelseaja prije svjetskog prvenstva. Prijavi
24. juni 2023.3 god. comment_346070 Razlika 11 miliona, ako bude i 4ta ponuda mislim daa je to to. Nepotrebno se navlace za par miliona, jos samo treba da odustanu pa da nezadovoljan ostane u timu. Prijavi
24. juni 2023.3 god. comment_346071 Ostane li u timu, lagano s njim postupiti kao s Maloudom pa će sljedeće ljeto besplatno u Alaves. Prijavi
24. juni 2023.3 god. comment_346073 Ako ga ne prodamo on potpisuje novi ugovor, ljubi grb 2 puta i nastavlja kao da se nikad ništa nije desilo. Prijavi
24. juni 2023.3 god. comment_346075 Zasad je samo sa njima sve dogovorio i tamo hoce. Ako propadne, vjerovatno ce se i drugi ukljuciti da provjere situaciju. Prijavi
24. juni 2023.3 god. Popularna objava comment_346082 Ovo ako je istina i ako su imalo pametni, sad Bayernu ponuditi Mounta za 65 miliona, a od Uniteda iskati prvobitnu cifru od 70 miliona. 5 miliona gore dole ne znaci nam nista, ali drazi mi je ako bi uzeli vise para od Uniteda nego od Bayerna. Prijavi
24. juni 2023.3 god. comment_346083 + ne moramo ga gledati u Unitedovom dresu. Bayern kao i mi ima igrača viška, ali nemamo koga da im tražimo kad su tanki tamo gdje smo i mi. Prijavi
25. juni 2023.3 god. comment_346085 Meni je fascinantno da West Ham trazi da Declan Ricea 100+ a cigani za Mounta,koji je bolji igra nece vise od 55. Ja bi ima trazio 90 i ko im jebe mater. A onamo dali za onog skakavaca iz ajaxa 100milki. Prijavi
25. juni 2023.3 god. comment_346086 Riceu oni mogu produziti ako hoce jos jednu godinu, jer ima tu klauzulu, pa vjerovatno zato. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346197 Na kraju su pristali na zahtjeve kluba. Dobra cifra za nezadovoljnog igraca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.