Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pa nije samo bolji od njih, bolji je od mnogih Premierligaških igrača, kao što rekoh imao je više asistencija od KDB-a najboljeg veznjaka lige. Te sezone je bio 3. asistent lige... Znači nije baš da je bolji samo od naših jadnika. I ne traže ga sad bezveze i United i Liverpool ako je tako loš. 

Ok, ide ća nije smak svijeta, koga briga, ako mu se ide nek ide, ono što me smeta da ga se nakon jedne loše sezone (u kojoj smo pritom skoro ispali iz lige) predstavlja ko da Barkley, što jednostavno nije istina

• Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

Decko je dobar igrac, nas akademac, vole ga raja, igra u svom klubu. 

Ne vjerujem da mu je klub nudio neke ponizavajuce cifre, siguran sam da je to islo preko 150k sedmicno. Zato necu zaliti ako ode. U klubu nam trebaju domaci igraci koji ce biti primjer svim ostalima svojim ponasanjem, odnosom i odanoscu prema Celziju, a ne da se natezu za koju hiljadu vise. Pogotovo sad u ovakvoj teskoj rezultatskoj krizi treba nam jedan pozitivan impuls i znak da igraci vjeruju u bolju buducnost, da se mozemo vratiti iduce sezone.

Ocigledno Mount nije takav, decko zeli samo igrati i uzeti lovu i ne zanima ga nista vise. Zbog toga je promijenio agente, te prepustio sve njima. Misljenja sam da se dosta uzdigao, reci cu da nije toliko dobar igrac koliko on sam o sebi misli. Kako bilo, ako se rastanemo najvaznije je uzeti sto vise love. U ovim okolnostima ispod 75 miliona nema pricati sta.

• 2 sedmice kasnije...
5 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Ne znam koji onda kurac objavljuje farewell Kanteu i piše mu da je legenda i tako dalje, objavljuje neke postove na društvenim mrežama kao da je navijač Chelsea...

Ukoliko je istina da ovako želi da ode, neka ide, nabijem ga na kurac i jebo ga United

Stavi si ga na avatar

Razlika 11 miliona, ako bude i 4ta ponuda mislim daa je to to. Nepotrebno se navlace za par miliona, jos samo treba da odustanu pa da nezadovoljan ostane u timu. 

• Popularna objava

Ovo ako je istina i ako su imalo pametni, sad Bayernu ponuditi Mounta za 65 miliona, a od Uniteda iskati prvobitnu cifru od 70 miliona.

5 miliona gore dole ne znaci nam nista, ali drazi mi je ako bi uzeli vise para od Uniteda nego od Bayerna.

Meni je fascinantno da West Ham trazi da Declan Ricea 100+ a cigani za Mounta,koji je bolji igra  nece vise od 55. Ja bi ima trazio 90 i ko im jebe mater. A onamo dali za onog skakavaca iz ajaxa 100milki.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.