Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

S obzirom da jos uvijek nema svoju temu otvorio sam da bih mogli komentarisati. Po meni trenutno nas najbolji igrac.

• Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

Uz emersona, trenutno najbolji igrac. Kao sto je netko napisao, ima covjek sve da postane top igrac, volju, trudi se, talent, tehniku, prvi dodir, zavrsnicu, ima njuh za gol tj stalno se nalazi u dobrim pozicijama za poentirati. Neka samo nastavi
  • 3 sedmice kasnije...

Nisam od pocetka gledao utakmicu, kakav je start bio, je li ista ozbiljno?

Evo upravo vidio, meni ovo ne izgleda kao neka ozbiljna povreda, izasao iz mjera predostroznosti. Kako sam vidio, sam je odsetao s terena. Grimasa na licu vise zbog razloga jer se momak prepao.

Nisam od pocetka gledao utakmicu, kakav je start bio, je li ista ozbiljno?

Na gležanj đonom, vrlo gadno je izgledalo, mogla noga puknut kao čačkalica

Dobar znak je da je mogao stati na tu nogu nakon starta i malo hodati. Ako prodje samo s tim, neke 2-3 sedmice pauze i imao je jebenu srecu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1174367387329712128?s=19

Izgleda kako nije ništa strašno, sva sreća.
Nosi mi tog Lawa jebo mu ja mater mrtvu.Moja baba iz groba je kriva što je Barkley ofulo penal,samo nije Barkley kriv.Koja su smeća njihovi novinari jebo im ja mater, Jorginho i Willian glavni krivci što je debil promašio penal,po engleskim "ekspertima". Koja propaganda jebo im ja sve.

Nosi mi tog Lawa jebo mu ja mater mrtvu.Moja baba iz groba je kriva što je Barkley ofulo penal,samo nije Barkley kriv.Koja su smeća njihovi novinari jebo im ja mater, Jorginho i Willian glavni krivci što je debil promašio penal,po engleskim "ekspertima". Koja propaganda jebo im ja sve.

Tako je to sa englezima, isto za Lamparda su rekli kako nije kriv ništa, da je sve dobro napravio. Nema ni mjesec dana kako su razapeli Olea za penal, kako je kriv i da se ne zna tko kolo vodi u unitedu.
  • 2 sedmice kasnije...

Da ga ne ureknem igra za 10 stvarno, danas presjekao loptu i iznudio penal, samo nek nastavi ovako!!!

Mali je stvarno sila od igraca ali ne moze trenutno niko biti korisniji igrac za klub od Kante. Majke mi pa ja ne bih ni Hazarda vratio za njega toliko gotivim tog igraca.

To nikao ne umanjuje kvalitet Mounta koji je vec svima prirastao srcu a najbolja stvar je sto vremenom moze biti samo bolji.
  • 4 sedmice kasnije...

U prvom protiv Burnleya veoma blijedo izdanje, ali je zato u drugom pokidao. 

Generalno mislim da bi mu trebao mali predah, komotno sad protiv Uniteda bi mogao odmoriti.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.