21. januar 2023.3 god. comment_338617 Ma sjajan danas, čak je dva dobra pasa imao, to je dva više neko u prošloj tekmi. Trčao je u obje, samo da se zna ! Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338656 Ono sto niko od nas ne zna trenutno je visina plate koju on zahtjeva. Ako je to u granicama normale, nekih 150k sedmicno ne vidim razlog da mu se ne da taj ugovor. Mount je dobar igrac, veoma zahvalan i kada je u formi jedan od rijetkih igraca koji u oba pravca mogu pruziti mnogo. Na kraju krajeva, Mount je dijete ovog kluba, to uvijek treba uzeti u obzir. Istina, opao je u formi, cak i one najjednostavnije stvari ne radi vise kak treba. Ali on ima znanje, to mu ne moze niko osporiti. Ovo je zestoki pad forme ali nije mogao preko noci zaboraviti igrati. Mislim da bi bila ludost tek tako pustiti ga da ode, pogotovo u nekog rivala, dijete naseg kluba. Naravno, ako on sad zahtjeva 300k sedmicno to je nesto drugo. Ali sumnjam onda da ce i negdje drugo dobiti toliki iznos. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338657 Ugovor mu istice 24te. Moze otic za male pare il 24te besplatno a tad moze izvuc dobru platu kad nema obestecenja Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338659 Pa svakako do ljeta treba ili produziti ili prodati to se slazem kako ne bi izvisili na kraju. Primjetio sam da se preveliki negativni hajp digao oko njega, kao da je on glavni krivac za losu formu ekipe. Recimo ti prvi soxx bi ostavio Havertza a prodao Mounta, ono po kom osnovu, kojim zaslugama? Ne gledaju se zasluge samo zadnjih 6 mjeseci, nego i ranije. Plus na sve to, Mount je dijete ovog kluba ali bukvalno od neke 8. godine. Iz nekog razloga ljudi ne vole Mounta a ne vidim razlog za to. Eto ne mogu sebi jednostavno objasniti kako neko moze vise gotiviti jebenog havertza od Mounta. Nikako. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338660 Nigdje ja to nisam napisao. Ja bi havertza ostavio u prvoj naspram mounta po trenutnoj formi A ak ovako nastave igrat sto se mene tice obojica na ljeto neka idu Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338667 Mount je miljama bolji igrac od Havertza, u svakom aspektu igre. Jedino sta "generacijski talenat" moze bolje je igra glavom i to je samo na osnovu visine. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338670 Mount vec dvije godine bukvalno nema nista sto bi ga icim ucinilo boljim od nekoga, Havertz je isto tako los i vjerovatno su tu negdje (sa tim da je u zadnje vrijeme Havertz bolji). Bio je dobar u sezoni kada je dosao Lampard, onda je pao, vratio formu malo kad je Tuchel dosao i od tada igra na donjoj granici prihvatljivog za ovaj klub. Uz duzno postovanje tesko mi je naci ikoga da je Mount "miljama" bolji od njega, to bi morao biti poprilican odron od igraca da ga tako okarakterisem. Problem je sto se Havertz kritikuje konstantno, dok se Mount poceo kritikovati prije par mjeseci, a do tada niko nije nista smio napisati jer bi ti odmah skocili na glavu. Ovo nije nivo za Chelsea i pitanje je koliko vremena se moze trpiti ovako los nivo igre. Mjesto mu je na klupi pa neka se odatle bori za svoje mjesto. I Wisey nije mi jasno kako si cesto ultra kritican na neke pojave, dok na neke zmiris. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338673 A i to sto kazes dijete kluba. Jel i rice bio kod nas pa evo ga hoce u arsenal. A i Mount bi sutra otiso za pare u pool. Kakvi to dijete kluba, ljubav, qrac palac. Nek igra dobro pa dal je dosao iz akademije il zanzibara svejedno mi. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338674 Ne vidim zašto ga ljudi mrze, pokazuje strast i trči puno.Bog te ko da su to jedini preduslovi da bi igrao u prvih 11. Ljudi ne mrze Havertza jer ga svi kritikuju, Mounta svi brane i traži se razlog da ga se pohvali čak i kad je gori od svih na terenu. Englezima je to najveći problem misle da imaju sve najbolje, a nemaju. Volio bih da ode, jer ne bih mogao podnijeti da ga vidim s kapitenskom trakom. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338689 22 hours ago, diablo_bih said: pa big pay rise je duplo ili eventualno eto 200k. Pa sto ne potpise onda ? Pitam te opet, zar mislis da mu je ponudjeno manje nego Dzejmsu ? @Hamco ja licno bih mu jos danas stavio ponudu na sto, uzmi ili ostavi, pa ako odbije na transfer listu. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338693 Ko kaze da mu je ponudjeno? Tek idu pregovori sa njim i Kanteom. Cuj kera sta prica, rekao bi covjek da nije 2 prethodne godine igrac sezone bio. Mount ima losu sezonu, ali to ne znaci da je kurac od igraca. Ove sezone, nijedan igrac nije dobro igrao osim Thiaga. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338700 Ne zaboravimo da je Mount lani bio naš najbolji i strijelac i asistent. Ove godine je loš, al svi su... Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338702 Imao 10 golova, hajd pogodi koliko ih je zabio protiv Norwicha, koji je uvijek rupa,najveća, u PL? 4. I jedva smo izborili 4. mjesto lani. Zato smo bili (neki od nas) za otkaz Tuchela i da se otjeraju lešine koje u napadu ne daju ništa. Lik ne zna driblat, a igra krilo. Sad ćete reći nije on kriv što ga trener stavlja tu, pa na toj poziciji igra 90% vremena i na osnovu toga mu se i sudi. Ne znam da li bi mogao igrati 8icu, ali je svakako ne igra tako da ako će da bude krilo može ići iste sekunde jer je operisan od zadnje trećine. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338704 Nece biti na krilu u nastavku, tu je igrao, jer je morao. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338705 Ma ta nagrada za igraca sezone je smijesna, prva moze i proci, ali druga je cirkus. Prije je imao sut sad vise nema ni to, sutne jednom u pola godine kako treba, prije je bio prodoran sad unistava i usporava svaki napad. Nema tu sta, nikoga ne cijeni sem odredjenog dijela nasih navijaca i to je to. Sa ovakvom igrom u nastavku nema teoretske sanse da ce biti prvotimac. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338713 Prva ok, a druga cirkus, a u toj drugoj je ima bolju sezonu nego u prvoj. Ima logike. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338715 1 hour ago, ja13 said: Prva ok, a druga cirkus, a u toj drugoj je ima bolju sezonu nego u prvoj. Ima logike. Ne bori se sam protiv sebe za igrača godine. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338738 11 hours ago, BT14 said: Ne bori se sam protiv sebe za igrača godine. A ko je bia bolji? Eventualno James, al nije ni njegovo ne zasluženo. I opet stoji da je lošiji bio u prvoj nego u drugoj, u drugoj je recimo ladno moga dobit Kante koji je odigra maestralnu LP koju smo i osvojili Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338743 50 minutes ago, ja13 said: A ko je bia bolji? Eventualno James, al nije ni njegovo ne zasluženo. I opet stoji da je lošiji bio u prvoj nego u drugoj, u drugoj je recimo ladno moga dobit Kante koji je odigra maestralnu LP koju smo i osvojili To kad smo osvojili LP je prva u kojoj je osvojio. Druga je bila prošla, tad je trebao Silva ili Rudiger. U Lampardovoj je Kovačić bio igrač sezone. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338752 Tek mi sad nije jasno kako je osvojio dvije. Meni je nabolji bio pod Lampardom i dio nakon tog sa Tuchelom, zato sam i rekao da mi je bolji bio u prvoj, malo sam pobrkao periode. U sustini pretjerujem, ali tako je to kad me ponese jer vidim da se konstantno brani. Sad sa ovom situacijom oko ugovora slabo i imam neke simpatije prema njemu, kad nesto ne ide kako treba covjek treba da se malo pokloni, a ne da forsira. To dosta pokazuje o karakteru. Diablo spominje kako mu nije pozicija i kako ce igrati u veznom redu, ali mi nije jasno otkad je on veznjak, par puta se pokusavalo sa njim malo defanzivnije u sredini, ali nije to to, prirodno je ofanzivni vezni. Za krila takodje nije, ali moze proci i tu ako je u formi. Sve mi se cini da su i upravi primijetili da i njemu treba zamjena/konkurencija. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338759 Pa zato sto mu je to prava pozicija, nesto izmedju desetke i osmice. U 4-3-3 kao najofanzivniji od trojice. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338761 On jedino može praviti desetke u pola i u cijeloj lepini, trkač obični. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339076 Momak je zasluženo bio igrač sezone, jedna nagrada je morala biti njegova. Rudiger je imao pola sezone fenomenalne jer ga je Tuchel preporodio, prije toga svi smo mu htjeli vidjeti leđa. Kova isto tako, Mount je bio konstantan i kod Lampsa i odmah kod Tuchela Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339630 Maloumni okot, mater svoju koja ga je okotila da treba spasiti duplim pasom ne bi ga znao odigrati. Živi od jednog dobrog pasa i PR poteza, pu jebem ti mater i tebi i treneru koji te gura nonstop. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.