3. februar 2023.3 god. comment_339644 Kako li igraju najbolji igraci na ovoj poziciji, ako je on danas najbolji na mecu, prema nekim forumasima Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339650 Napravio jednu odličnu priliku usrao pas za 2-3 kontre. De se saberi malo jebo ga dan Prijavi
3. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_339730 Eh kad sam se ja morao iznervirati, evo i vi da se iznervirate. Kaže što ga mrziš, jebem ti sedamnesto koljeno i pr potez, jebo ti pljesak mater smrdljivu. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339746 Dosadio je vise sa ovim aplauzom za navijace poslije utakmice. Iskreno vrijeme je da preseli na klupu nije u formi, ne pruza dobre partije, a i nemamo nikakve koristi od njegovog sirenja ruku i trckaranja po terenu. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339756 Materemi, 1 na 1 situacija samo da je bolji pas. I to realno prosjecan igrac treba i moze ovaj pas bolje odigrati. Strasno koliko je grohno Mount. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339758 Ima i nevjerojatnu srecu sto mu je konkurencija redovno povrijeđena, Zakaria, Kova, Kante, svi out. Ima i Chukwuemeka ali ocigledno mu Potter ne vjeruje toliko da mu pocinje od prve minute. Bilo kako bilo, iritantan je vec duzi period, klupa obavezno, ali više mi je smor to govoriti, samo se ponavljam. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339805 5 hours ago, hamco said: Materemi, 1 na 1 situacija samo da je bolji pas. I to realno prosjecan igrac treba i moze ovaj pas bolje odigrati. Strasno koliko je grohno Mount. A ovih situacija ima skoro svaku utakmicu Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339881 12 hours ago, hamco said: Materemi, 1 na 1 situacija samo da je bolji pas. I to realno prosjecan igrac treba i moze ovaj pas bolje odigrati. Strasno koliko je grohno Mount. Mislim da je ovo situacija koja me ponajviše ispizdila, druga je bila ona kada je dodao Mudryku umjesto igraču koji je bio desno od njega, ne sjećam se ko tačno i to je bilo u prvom poluvremenu. Bukvalno je najgori pas odabrao, imao je Connora, lagana lopta po zemlji ispred njega, dobro je vidio drugu stranu ali ovaj pas je bio za kurac. Što se aplauza tiče poštujem, ako ga malo Potter sjedne na klupu nadam se da neće stati sa tim izlaskom pred navijače. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339922 On nas je proslih godina cesto vadio iz govana a realno je sve vreme igrac sa manjom platom u klubu. To sto je trenuttno u losoj formi ne znaci da ne zasluzuje nov ugovor. Ako cemo po toj logici 90% tima je u losoj formi. Ako dopustimo da ode na leto jebem ja tu boelijevu politiku dovodjenja i pustanja igraca. Sistem niko ne valja samo sam ja dobar pa sebi dajem za pravo da biram tim mimo struke. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339923 Živim za dan kad će ova prevara od igrača napustiti klub, mrzim ga više od Williana. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339924 Zar nije daily mail izvor ovoga? Ne znam, ne bih volio da nas napusti, ali jednostavno mora da popravi formu jer trpio bih ga do kraja sezone ovako, ali ne bih još jednu sezonu da ga gledam ovakvog. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339927 Ne dao bog da ga pustimo u neki Liv, Arsenal, Tot, Newcastle pa kad tamo bude plodio onda ce verovatno da se pitamo kako ovde nije mogao a tamo moze. A i dalje ce amateri da nam sastavljaju tim, davacemo 100+m i opet niko nam nece valjati. A on u losoj formi i takav je statisticki treci igrac tima po ocenama. Koliko igraca u nasoj istoriji je imalo dvocifren broj golova i asistencija po sezoni? Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339929 Ne bih se bunio ako bismo uzeli 50-60 miliona za njega. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339938 Kako se brzo odbacuju igraci kada padnu u formi. Mount je nas najbolji igrac u citavoj ekipi, trenutno nije, ali kada nastavi igrati kako zna jeste. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339939 Ne treba ga pustiti da ode, ali ono sto mi ne znamo je koliku on trazi platu i koliku mu platu nasi nude. Sto kaze cobinho, ima dosts igraca koji su u losoj formi pa zaradjuju 5x vise od Mounta. Sterling ima 300k sedmicno, pa Mount mora imati vecu od njega. Vjerujem da ne trazi toliku, nekih 150k je sasvim realna cifra, pa cak i 200k s obzirom koliko zaradjuju neki mlatimudani kao sto su Ziyech, Havertz, Sterling i ostali. Samo se sjetite kako je Rudiger bio los do dolaska Tuchela. Mount je dobar igrac ali je igrac sistema. S obzirom da mi nemamo nikakav sistem, nije cudo sto je Mount los. Naravno, ne opravdavam ga za sve i ne krivim za sve Pottera ali suludo je prodati Mounta a ostaviti neke parazite i levate. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339943 Opinion piece od daily maila, sto znaci nije tacno da je odbio. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339946 Cuj hoce da mu se poveca plata. Pa kako igra treba mu je i smanjiti. To malo gofno ni Kun vise ne drzi na avataru. Formu nek popravlja u nekom drugom klubu. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339956 Ne znam koliko su veliki dometi Enza ali sam poprilicno siguran da je uz Jamesa Mount nas najbolji igrac kad je u formi i kao takav uz Jamesa treba biti jedan od lidera nove generacije pa i plata treba biti u tim okvirima. Za ove standarde 200 do 250k/w je realno i treba mu dati. Prosle sezone je dao najvise klubu i na leto mu se trebalo oduziti. A da smo imali SD a koji iole ima viziju to bi se tada i desilo. Ovako je ovo sada stres i mucenje za obe strane. Primera radi ako smo mi za Enza dali 120, a vest ham odbija za deklan rajsa 120, a i dortmund ce od odbiti za Belingema manje od 100 u BLu, sa onim brojkama od prosle sezone i to u PLu ja ga ne bi ga dao ni za 150. Ako budemo imali iole normalan sistem igre do kraja sezone, proigrace on. U ovom sistemu i Hazard od pre 5 godina ne bi bio to. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339959 Ne znam kako mogu biti krivi sistem, trener i sportski direktor za to da ne može da promijeni stranu, da proigra saigrača ili da ne izgubi loptu čim je dobije. Mount je gori iz sedmice u sedmicu i samo klupa ga može izliječiti. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339960 54 minutes ago, cobinho said: U ovom sistemu i Hazard od pre 5 godina ne bi bio to. Mountove i Hazardove fudbalske sposobnosti u zajednički kontekst možeš staviti samo kao dvije sušte suprotnosti. Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339961 Kao što Adi kaze, samo ga klupa može izliječiti. Ništa loše nema u tome i treba mu malo da sredi glavu. Ocigledno je da ne ide na silu. Pokusava on i trudi se ali jednostavno mu nista ne ide od noge. Navijači su ga uzeli na zub, sto me ne cudi jer je sezona sama po sebi iritirajuca i svako ce naci nekog u koga ce uperiti prst. Meni bi bilo draze kad bi nekoliko utakmica ulazio s klupe, mislim da bi čak tako mogao i vise doprinijeti. Ali da starta svaku to nema ni govora. Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339962 44 minutes ago, Adi said: Ne znam kako mogu biti krivi sistem, trener i sportski direktor za to da ne može da promijeni stranu, da proigra saigrača ili da ne izgubi loptu čim je dobije. Mount je gori iz sedmice u sedmicu i samo klupa ga može izliječiti. Za SDa sam napisao da je trebalo da dobije nov ugovor da smo ga imali al nas VD se bavio kupovinom igraca a ne sustinskom izgradnjom tima. A sto se tice trenera jos kako ima veze. Ali se slazem da mu klupa na par meca ne bi skodila. @BT14 zavisi kako gledas, na taj nacin su svi naspram njega sustinska suprotnost a ako gledas po uticaju na igru nisu suprotnost, uticaj Mounta na nasu igru je itekako veliki. Prosle sezone nas je non stop vadio iz govana a sada nije u formi i nema ko da nas vadi a ponovicu, koliko smo imali igraca u istoriji sa 10+ golova i 10+ asista? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.