15. maj 2022.4 god. comment_328316 Vidi Adi ja to nisam rekao samo sam se dotakao njegove statistike u finalima koja je priznat cemo ispodprosjecna. Svima nam je jasno sta Mount znaci ekipi i koliko je dao za klub u ove 3 godine, ali opet jednostavno ne mogu zatvarati oci na neke stvari koje su jasno vidljive. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328317 Ne znam ko ga je ucio da puca penale onako. Kad god sam gledao ista vrsta udarca i skoro uvijek golman brani. Nek ide na poduku kod Kanea. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328318 Vidi Adi ja to nisam rekao samo sam se dotakao njegove statistike u finalima koja je priznat cemo ispodprosjecna. Svima nam je jasno sta Mount znaci ekipi i koliko je dao za klub u ove 3 godine, ali opet jednostavno ne mogu zatvarati oci na neke stvari koje su jasno vidljive. To je sve tačno. Moj komentar se odnosio na tvoj prethodni komentar kako je luzer i to. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328319 To je sve tačno. Moj komentar se odnosio na tvoj prethodni komentar kako je luzer i to. Ako nastavi sa ovakvim partijama u finalu bojim se da ce zasluzeno nositi taj nadimak. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328326 Dobar je bio, svuda na terenu, pogreatao napade, fino razigravao ekipu, al ujebao ga onaj penal maksimalno, ili da ga neko poduci ili da ih bolje ne izvodi. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328327 ker daje 200% svaku utakmicu i voli klub vise od svega. Drago mi je da ljudi prepoznaju moj trud Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328459 Hahaha tek sad vidim. Ti si mi posle Kuna i Adija omiljeni na forumu pa zato taj lapsus :D . Takodje bih te prebacio na desetku vise ti lezi ta pozicija. Prijavi
22. maj 2022.4 god. comment_328539 https://twitter.com/ChelseaFC/status/1528421881358995458?t=XnJ_kZZq_yDeSZ4vUT3xpA&s=19 Prijavi
23. maj 2022.4 god. comment_328586 Da se izvinim sto sam ga vredjao posle kupa sa onim seronjama. Ovaj momak pod hitno mora biti prvi penaldzija, a ne ,, brazilac". Sramota da su kod vecine klubova penaldzije oni, koji su i medju najboljim strelcima. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328614 Igrač sezone po izboru navijača. Ja sam svoj glas dao Silvi, ali je i meni top 3 svakako. Jasno mi je zašto je pobijedio. Prvo, većina navijača gleda samo golove i asistencije. Drugo, glas navijača sa sezonskim ulaznicama vrijedi kao 3, ti ljudi su Englezi iz Londona, a Mount je dijete kluba i navijači ga posebno vole. Sezona jako dobra, nedostajalo je samo da riješi neko finale i da to bude kruna svega. Desilo se upravo suprotno, da promaši posljednji penal. Zabijao je najviše slabijim timovima što mu se dosta zamjera. Treba i to neko raditi. Naš daleko najbolji igrač u napadačkom dijelu, samo on ima zagarantovano mjesto i samo je on siguran da će ostati u klubu. Zbog svoje radne etike može se snaći na svakoj poziciji. Zaslužuje novi ugovor i veću platu. Samo da ne bude povreda i sljedeće sezone će opet biti glavni igrač, možda i kapiten. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328620 Slazem se sa Adijem, apsolutno najbolji ofanzivan ove ekipe i nema mu se sta zamjeriti. Sve pohvale i od mene. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328660 I ja sam glasao za njega. Novi ugovor bi trebao biti oko 160k funti po novinarima sto je meni normalno, ako jos svoje adute pojaca, vjerujem da ce se to nekad za par godina jos povecati. Prijavi
28. maj 2022.4 god. comment_328747 Imao je onaj period nekad u prvom dijelu sezone kada je bio odsutan zbog povrede i sad na kraju kada je čitavu ekipu bolio kurac, pored toga ostatak sezone je bio jako dobar, mada mislim da može biti još bolji. Čestitke miljeniku na još jednoj nagradi Prijavi
13. juni 2022.4 god. comment_329342 Kritikuju ga navijači engleske reprezentacije, kao on im kriv za sve. Odigrao čovjek 70 utakmica u sezoni i sad treba u nekim nebitnim utakmicama da dominira. Prijavi
13. juni 2022.4 god. comment_329356 Sve velike ekipe kiksaju u ligi nacija jer se igračima, sasvim logično, ne da igrat to nebitno natjecanje nakon duge sezone. Tko je smislia ovaj termin treba dobit otkaz. Prijavi
14. juni 2022.4 god. comment_329372 Ma daj, zamisli igraš čitavu sezonu i onda umjesto da ideš na odmor da puniš baterije i djevojku/ženu ti se jebeš i igraš neko kurčevo takmičenje, utakmice koje niko ne gleda ni na stadioni niti na TV-u. Logično da će te boliti kurac Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330200 Samo što na ovoj drugoj slici izgleda ko čoban iz Jabuke (selo u BiH) Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330205 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Samo što na ovoj drugoj slici izgleda ko čoban iz Jabuke (selo u BiH) jel te to strah spomenuti Gaćice Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330258 On 7/3/2022 at 10:38 PM, Spaha said: jel te to strah spomenuti Gaćice Joj kad je reLo prvi put rekao, kaže nisam ja iz Viteza ja sam iz Gaćica Reko koji ti je to kurac sve te jeblo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.