Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

Najbitnije je to sto se on trudio i dosta trcao, a sto nije u stanju nista kreirati ili smisliti u svojoj igri u 5 kola nove sezone je apsolutno nevazno... 

10 hours ago, Wisey said:

Decko je indisponiran totalno. Vidis da su im pripreme smijesne bile, nista radjeno nije s igracima. 

Za njega se ja ne brinem, cim potpise novi ugovor proigrace 

Slobodno se i ti goni u klinac, igras za onu stvar od predsezone. Treba stopirati svaku pricu o novom ugovoru. 

Suzdrzavao sam se od pisanja na ovoj temi iako sam imao svasta napisati, covjek nije iskoristio utrcavanje u prostor suigraca od finala lige prvaka, kad je proigrao Havertza, da ne pricam o nekim golovima i asistencijama od pocetka sezone, jer ih nema ni na mapi.

Treba njega klupirati i to dobro. 

Dobijao bonus poene jer je Englez, Kante je pretprosle godine bio apsolutni nosilac, a prosle je Rudiger to zasluzio vise za zalaganje i konstantnost jebes mi sve.

Evo, mozda sad ce mozda on i ostatak ekipe malo vise da se trudi i trckara po terenu kad im dovedu novog trenera. Dok se opet ne pokace za koji mesec, kao i uvek.

Jeste, nabudzio g/a ratio protiv Norwicha, Southamptona, Sheffielda, WBA i Fulhama i odmah POTY. :D Imao je par drugih dobrih utakmica, protiv ozbiljnih ekipa kao protiv Reala, Cityja i tako, ali ni blizu nije bio toliko kljucan kao neki drugi.

Nije soker samo g/a ratio.

Ne trebamo živjeti na račun stare slave. Činjenica je da ove sezone nema ni asistencije ni golova, što je poražavajuće, a već je prošlo 6. kolo. Vrijeme mu je da se dozove, ima igrača u redu da ga zamijene.

2 hours ago, Igi said:

Jeste, nabudzio g/a ratio protiv Norwicha, Southamptona, Sheffielda, WBA i Fulhama i odmah POTY. :D Imao je par drugih dobrih utakmica, protiv ozbiljnih ekipa kao protiv Reala, Cityja i tako, ali ni blizu nije bio toliko kljucan kao neki drugi.

Nije soker samo g/a ratio.

Kazem pored odlicne igre imao i najbolju statistiku. Covjek je igracina. Sad evo prica i ne treba zivjeti od stare slave, a Tuchel bukvalno zivi od polusezone, a to sto smo ocajni vec sezonu i ovih 7 kola to nista. Mount nije dobro poceo sezonu, prosle isto bio odlican. Pravi igrac, samo mu treba pravi trener, a ne ziheras.

Pa nije se dalo Tuchelu da živi od stare slave, što bi se dalo igračima. Igračina je Haaland, De Bruyne, i tako ta klapa koji iz ničega stvore nešto. Pravom igraču ne treba pravi trener da ga pogura ekipu, a ono što sam ja vidio u ovoj sezoni, više mi je ličilo da usporava ekipu.

Daleko od toga da je Tuchel svetac, svaki trener ima svojih mana i grešaka, ali svaljivanje krivice isključivo na njega nema smisla, veliki udio u ovom otkazu imaju i igrači. 

Mount je imao golemu sreću što se u jednom trenutku zadesio Lampard kao trener i onaj čuveni transfer ban. Ja ti garantujem da ga danas ne bi gledali u Chelseau. Ispostavilo se da je dobar igrač, i da zaslužuje mjesto u timu, ali da ću mu gledati kroz prste samo zato što je naš momak, nema govora. Ima isti tretman kao i svi ostali. Štaviše, koštao nas je i par finala svojim lošim izvođenjima penala.

U rangu tima poput Chelsea moraš svako kolo doprinijeti na neki način, zabrinjavajuće je da si nestao već 6 kola a i ovo u ligi prvaka protiv Dinama. Želim da vjerujem da će se dići formom, ali za njega važi isto kao i za Havertza, kojeg ne štediš na njegovoj temi svaki put kad odigra loše. 

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.