Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

Nekako se ne snalazi na terenu i u ovoj taktici u zadnje vrijeme, ne znam zašto, momak kojeg si prije osim ako ga ne staviš na krilo kao Lamps par puta uvijek vidio na terenu se totalno izgubio. Propustio dobru priliku da završi tekmu ali  nije je iskoristio, lopta nije bila savršena ali prostora i vremena je bilo i više nego dovoljno.

18 minutes ago, reLo said:

Vrijeme je da preseli na klupu. Neće mu biti teško, odradit će neki novi photo shooting i svi sretni.

Nemamo mi drugog desnog beka.

Ah da, on ni ne igra desnog beka, jer igra štopera dok mu desnog beka igra centralni vezni.

4 minutes ago, Igi said:

Bukvalno engleski Oscar, samo jos slabiji tehnicki.

Davno sam to uocio samo je razlika sto Mount vise radi za ekipu od Oscara, ali tu je to po stilu igre. 

• Popularna objava

2 puta najbolji igrac sezone nas, a poredite ga sa Oscarom zbog par losijih partija. Cak i danas 4 key passa je imao i 1 sut u okvir. Najbolji je bio od najlosijih, jer su Havertz i Sterling nekoliko puta losiji bili.

9 minutes ago, diablo_bih said:

2 puta najbolji igrac sezone nas, a poredite ga sa Oscarom zbog par losijih partija. Cak i danas 4 key passa je imao i 1 sut u okvir. Najbolji je bio od najlosijih, jer su Havertz i Sterling nekoliko puta losiji bili.

Upravo je problem u tome što se od Mounta naviklo da je uvijek prisutan na terenu te da uvijek nešto uradi na istom, osim naravno ako ga gurneš par puta na krilo što je radio Lampard...

E zbog toga se teško ljudima naviknuti da Mounta ne vidiš nikako na terenu, osim kad se izvodi korner.

1 hour ago, Adi said:

Kako ih je izvodio bolje da ga ni tad nismo vidjeli, treba ga vratiti na AMF možda bi više došao do izražaja.

Bukvalno ne znam koju poziciju lik igra na terenu, da mi daš FM  i da mi kažeš odredi pozicije Mountu i Havertzu i stavi im role, veze ne bi imao šta da stavim. Vjerovatno bi ih stavi po strani na nekog beka, čisto sigurnosti radi

1 hour ago, apeiron said:

Korneri su mu za klinac postali. Loš početak sezone za njega.

Inače su nam korneri i prekidi postali kurac, ne sjećam se kad smo poslednji put zabili iz nekog prekida. Bukvalno od odlaska Zoume ne znam da smo opasni poslije kornera

Lik je bas zreo za klupe, koliko samo nonšalantnosti dok igra. Kao da je kraj sezone i već dogovorio transfer u drugi klub.

I Floperc je istit takav, kad ga gledam kad ide u duel isto ko kakva curica. Nikakve muškosti u njemu, izgleda da se njemu dizao samo protiv Ramosa gdje je pokazo da ima muda.

Kako bih ja volio kazniti ovakva nezalaganja odmah nakon prvih 15 minuta ih klupirati, al time vec gubis izmjene bezveze rano.

4 minutes ago, Zemo said:

Zakuco bi ga na klupu, obicna kurcina. Lampard je gazio i vuko ekipu i kad nije u formi.

Nije mi jasno za sta sluzi Mount trenutno u ekipi da doda prvom do sebe i to je to, hm. Jos kad sam vidio da dize ruke u onoj kontri Leicestera sve mi je jasno bilo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.