12. august 2022.4 god. comment_331895 Ali zato večeras na twichu prenosi kako igra Warzone. Lagano. Od kraja prošle sezone loš. Prijavi
13. august 2022.4 god. comment_331925 Sramota da niko od naših igrača nije ušao ali dobro, svakako je to sviranje kurcu kad iz treće ekipe u najjačoj ligi, polufinalisti LŠa ni jedan igrač ne bude u užem izboru a ovamo nakrkaju nekih insta igrača Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332077 Tanke partije od ovog momka se nastavljaju. Nekad je bio igrač odluke, a sad je igrač "dodaj prvom do sebe". Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332087 Nista posebno danas. Najgori od ofanzivaca. Trebo bi koju presjedit da dodje sebi. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332115 Nekako se ne snalazi na terenu i u ovoj taktici u zadnje vrijeme, ne znam zašto, momak kojeg si prije osim ako ga ne staviš na krilo kao Lamps par puta uvijek vidio na terenu se totalno izgubio. Propustio dobru priliku da završi tekmu ali nije je iskoristio, lopta nije bila savršena ali prostora i vremena je bilo i više nego dovoljno. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332475 Nek mi neko objasni kako izgledaju njegove partije na terenu, 90% utakmica je kao u danasnjoj nesto pokusava, a nista ne uradi. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332492 Vrijeme je da preseli na klupu. Neće mu biti teško, odradit će neki novi photo shooting i svi sretni. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332508 18 minutes ago, reLo said: Vrijeme je da preseli na klupu. Neće mu biti teško, odradit će neki novi photo shooting i svi sretni. Nemamo mi drugog desnog beka. Ah da, on ni ne igra desnog beka, jer igra štopera dok mu desnog beka igra centralni vezni. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332513 4 minutes ago, ker said: Nemamo mi drugog desnog beka. Ah da, on ni ne igra desnog beka, jer igra štopera dok mu desnog beka igra centralni vezni. Ovo je Mountova tema Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332517 2 minutes ago, Adi said: Ovo je Mountova tema Jbg, kontao sam da priča o Jamesu 😅 Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332532 4 minutes ago, Igi said: Bukvalno engleski Oscar, samo jos slabiji tehnicki. Davno sam to uocio samo je razlika sto Mount vise radi za ekipu od Oscara, ali tu je to po stilu igre. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332544 Od igrača koji je bio jedna od najvećih radilica na terenu, do igrača koji je tu samo da izvodi kornere. Dobro ga je Tuchel uklopio u sistem... Prijavi
21. august 2022.4 god. Popularna objava comment_332546 2 puta najbolji igrac sezone nas, a poredite ga sa Oscarom zbog par losijih partija. Cak i danas 4 key passa je imao i 1 sut u okvir. Najbolji je bio od najlosijih, jer su Havertz i Sterling nekoliko puta losiji bili. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332551 9 minutes ago, diablo_bih said: 2 puta najbolji igrac sezone nas, a poredite ga sa Oscarom zbog par losijih partija. Cak i danas 4 key passa je imao i 1 sut u okvir. Najbolji je bio od najlosijih, jer su Havertz i Sterling nekoliko puta losiji bili. Upravo je problem u tome što se od Mounta naviklo da je uvijek prisutan na terenu te da uvijek nešto uradi na istom, osim naravno ako ga gurneš par puta na krilo što je radio Lampard... E zbog toga se teško ljudima naviknuti da Mounta ne vidiš nikako na terenu, osim kad se izvodi korner. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332553 Da nisi imao Hazarda, Costu i Fabregasa onomad, Oscar bi nam bio najbolji igrac. Inace, Sterling los? Bukvalno jedini je pravio probleme Leedsu. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332554 1 minute ago, Igi said: Da nisi imao Hazarda, Costu i Fabregasa onomad, Oscar bi nam bio najbolji igrac. Inace, Sterling los? Bukvalno jedini je pravio probleme Leedsu. Cime? Nije osutao po golu uopste, 1 key pass. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332561 Korneri su mu za klinac postali. Loš početak sezone za njega. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332564 1 hour ago, Kun Aguer0 said: E zbog toga se teško ljudima naviknuti da Mounta ne vidiš nikako na terenu, osim kad se izvodi korner. Kako ih je izvodio bolje da ga ni tad nismo vidjeli, treba ga vratiti na AMF možda bi više došao do izražaja. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332568 1 hour ago, Adi said: Kako ih je izvodio bolje da ga ni tad nismo vidjeli, treba ga vratiti na AMF možda bi više došao do izražaja. Bukvalno ne znam koju poziciju lik igra na terenu, da mi daš FM i da mi kažeš odredi pozicije Mountu i Havertzu i stavi im role, veze ne bi imao šta da stavim. Vjerovatno bi ih stavi po strani na nekog beka, čisto sigurnosti radi 1 hour ago, apeiron said: Korneri su mu za klinac postali. Loš početak sezone za njega. Inače su nam korneri i prekidi postali kurac, ne sjećam se kad smo poslednji put zabili iz nekog prekida. Bukvalno od odlaska Zoume ne znam da smo opasni poslije kornera Prijavi
22. august 2022.4 god. comment_332583 Lik je bas zreo za klupe, koliko samo nonšalantnosti dok igra. Kao da je kraj sezone i već dogovorio transfer u drugi klub. I Floperc je istit takav, kad ga gledam kad ide u duel isto ko kakva curica. Nikakve muškosti u njemu, izgleda da se njemu dizao samo protiv Ramosa gdje je pokazo da ima muda. Kako bih ja volio kazniti ovakva nezalaganja odmah nakon prvih 15 minuta ih klupirati, al time vec gubis izmjene bezveze rano. Prijavi
27. august 2022.4 god. Autor comment_332884 Zakuco bi ga na klupu, obicna kurcina. Lampard je gazio i vuko ekipu i kad nije u formi. Prijavi
27. august 2022.4 god. comment_332886 4 minutes ago, Zemo said: Zakuco bi ga na klupu, obicna kurcina. Lampard je gazio i vuko ekipu i kad nije u formi. Nije mi jasno za sta sluzi Mount trenutno u ekipi da doda prvom do sebe i to je to, hm. Jos kad sam vidio da dize ruke u onoj kontri Leicestera sve mi je jasno bilo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.