24. maj 2021.5 god. comment_315473 Imao par dobrih partija, al ovaj je trenutno Barkley za bogate ni blizu nikakve klase. Ne možeš trolat na Mountovoj temi, ne prima se :D Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315488 Malo mu je završnica otanjila u zadnje vrijeme, sve neki polušutevi. To mu je bio najbolji kvalitet. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315540 Malo mu je završnica otanjila u zadnje vrijeme, sve neki polušutevi. To mu je bio najbolji kvalitet. Pa jeste kad se Schmeichel uz pomoć polimerizacije spoijo sa svojim starim iz najboljih dana i branio sve u one dvije tekme Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315673 Malo mu je završnica otanjila u zadnje vrijeme, sve neki polušutevi. To mu je bio najbolji kvalitet. šutevi su mu pola pola. ili će je dobro ošutati ili će izvaliti busen, Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315749 Mason Mount was the only player to create 60+ chances, attempt 60+ shots and make 60+ tackles in Premier League. Prijavi
28. maj 2021.5 god. comment_315806 https://www.youtube.com/watch?v=mwEMwgVLb_w&ab_channel=BTSportBTSportVerified Prijavi
28. maj 2021.5 god. comment_315812 Lampard ga je ograničavao na to da bude radilica uglavnom s tim da još i šutira van 16 metara. S Tuchelom i radi, ali i kreira mnogo više. Zadnje dvije tri utakmice je malo oslabio, ali ja mislim da je do umora. U svakom slučaju mnogo bolji igrač nego što je bio kod Lampsa. Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315870 Kapa dole majstore, perfektan pas u stilu najvećih fudbalskih znalaca. Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315961 KAKAV KURČEV PHIL FODEN I KURČEVI TALENTI Uđem na temu da napišem da Foden i ostali mogu samo sanjati da ovakav pass daju, kad ono već napisano. Imao jedan pogrešan pas na utakmici. U prvom poluvremenu stvorio više šansi od kompletnog Citya. Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315975 Lampard ga je ograničavao na to da bude radilica uglavnom s tim da još i šutira van 16 metara. S Tuchelom i radi, ali i kreira mnogo više. Zadnje dvije tri utakmice je malo oslabio, ali ja mislim da je do umora. U svakom slučaju mnogo bolji igrač nego što je bio kod Lampsa. Ne znam šta si gledao od početka sezone ali od prve do zadnje utakmice je bio najbolji i najkonstantniji igrač. I kod Lamparda a i kod Tuchela je bio vrhunski. I u finalu Lige Prvaka je dokazao da se radi o velikom igraču. Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315995 Joj kakvi prizorii, joooj. Bravo i bravo. Mr. Chelsea što kaže Kun Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316039 Oj moja igracino, kakva ces ti biti legenda tek! Jebo mater ako ne bude veci od sviju. Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316347 Šta reći o našem igraču sezone? Mislim da u javnosti nema tretman kakav zaslužuje samo iz razloga što nema puno golova i asistencija. Prema transfermarktovoj statistici to je 6 golova i 6 asistencija u ligi i 9 golova i 9 asistencija u svim takmičenjima. Kada se gleda malo šira statistika, onda je on jedan od najkompletnijih igrača lige. Stvorene šanse, ključna dodavanja, dueli, pretrčani kilometri, parametri pressinga itd. U svim tim kategorijama ima sjajne brojke. Disciplina, želja, borba, talenat, ima sve. Ne zna se više je li Lampardov sin, Tuchelov sin, Southgateov sin ili je sin Tonya Mounta. Treba DNK test napraviti. Samo naprijed buduća legendo Chelseaja. Kakvi će samo aplauzi sa tribina biti kad se vrate navijači. Prijavi
3. juni 2021.5 god. comment_316371 Lampard ga je ograničavao na to da bude radilica uglavnom s tim da još i šutira van 16 metara. S Tuchelom i radi, ali i kreira mnogo više. Zadnje dvije tri utakmice je malo oslabio, ali ja mislim da je do umora. U svakom slučaju mnogo bolji igrač nego što je bio kod Lampsa. Kod Tuchela su se svi digli jedan nivo više. To se dešava često u fudbalu kada je promjena trenera. Mount je i kod Lamparda bio naš najbolji igrač i s pravom ga je forsirao od njegovog dolaska u Chelsea dok su mnogi ovdje na forumu osporavali taj potez i pisali razne gluposti dok sada svi pišu samo riječi hvale. Ne treba zaboraviti da je Lampard najzasluzniji zašto ovaj igra u Chelseau a ne negdje drugo. Prijavi
3. juni 2021.5 god. comment_316373 Oko njega treba nastaviti graditi tim. Momak je buducnost kluba u svakome smislu rijeci, vec je do sada za relativno kratak period pokazao i potvrdio sposobnosti. Prijavi
3. juni 2021.5 god. comment_316378 De mi opet nešto napiši pa ću ti odgovoriti.. Third time's the charm Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316712 Među najboljim igracima uz Philipsa i Fodena danas protiv Hrvatske. Kakve je lopte dijelio Sterlingu i Kejnu, identicno kao u finalu protiv Sitija. Pored toga imao je jedan slobodnjak zamalo neprecizan, tik iznad precke. Prijavi
18. juni 2021.5 god. comment_316812 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1405997531444793350?s=20 Prijavi
18. juni 2021.5 god. comment_316816 Ma najbolji igrač Engleske večeras. Ne shavatam ovog trenera što ne igra Sanchoa. Prijavi
20. juni 2021.5 god. comment_316851 Ma najbolji igrač Engleske večeras. Ne shavatam ovog trenera što ne igra Sanchoa. Southgatea niko ne shvata i njegov fudbal. Od najbolje repke je napravio prosječnu ekipu. Uspio je od Kanea napraviti Bentekea Prijavi
28. juni 2021.5 god. comment_317025 Gareth Southgate is seriously considering including Mason Mount in England's starting XI on Tuesday vs Germany. A 'last minute' decision will be made ahead of the #Euro2020 clash. [via @RobDorsettSky] Mase vs Kai Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.