Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

Malo mu je završnica otanjila u zadnje vrijeme, sve neki polušutevi. To mu je bio najbolji kvalitet.

šutevi su mu pola pola.  ili će je dobro ošutati ili će izvaliti busen,

Lampard ga je ograničavao na to da bude radilica uglavnom s tim da još i šutira van 16 metara. S Tuchelom i radi, ali i kreira mnogo više. Zadnje dvije tri utakmice je malo oslabio, ali ja mislim da je do umora. U svakom slučaju mnogo bolji igrač nego što je bio kod Lampsa.

Lampard ga je ograničavao na to da bude radilica uglavnom s tim da još i šutira van 16 metara. S Tuchelom i radi, ali i kreira mnogo više. Zadnje dvije tri utakmice je malo oslabio, ali ja mislim da je do umora. U svakom slučaju mnogo bolji igrač nego što je bio kod Lampsa.

Ne znam šta si gledao od početka sezone ali od prve do zadnje utakmice je bio najbolji i najkonstantniji igrač. I kod Lamparda a i kod Tuchela je bio vrhunski.
I u finalu Lige Prvaka je dokazao da se radi o velikom igraču.

Šta reći o našem igraču sezone? Mislim da u javnosti nema tretman kakav zaslužuje samo iz razloga što nema puno golova i asistencija. Prema transfermarktovoj statistici to je 6 golova i 6 asistencija u ligi i 9 golova i 9 asistencija u svim takmičenjima. Kada se gleda malo šira statistika, onda je on jedan od najkompletnijih igrača lige. Stvorene šanse, ključna dodavanja, dueli, pretrčani kilometri, parametri pressinga itd. U svim tim kategorijama ima sjajne brojke. Disciplina, želja, borba, talenat, ima sve. Ne zna se više je li Lampardov sin, Tuchelov sin, Southgateov sin ili je sin Tonya Mounta. Treba DNK test napraviti. Samo naprijed buduća legendo Chelseaja. Kakvi će samo aplauzi sa tribina biti kad se vrate navijači.

Kod Tuchela su se svi digli jedan nivo više. To se dešava često u fudbalu kada je promjena trenera. Mount je i kod Lamparda bio naš najbolji igrač i s pravom ga je forsirao od njegovog dolaska u Chelsea dok su mnogi ovdje na forumu osporavali taj potez i pisali razne gluposti dok sada svi pišu samo riječi hvale.
Ne treba zaboraviti da je Lampard najzasluzniji zašto ovaj igra u Chelseau a ne negdje drugo.
Oko njega treba nastaviti graditi tim. Momak je buducnost kluba u svakome smislu rijeci, vec je do sada za relativno kratak period pokazao i potvrdio sposobnosti.
  • 2 sedmice kasnije...

Među najboljim igracima uz Philipsa i Fodena danas protiv Hrvatske. Kakve je lopte dijelio Sterlingu i Kejnu, identicno kao u finalu protiv Sitija. Pored toga imao je jedan slobodnjak zamalo neprecizan, tik iznad precke.

Gareth Southgate is seriously considering including Mason Mount in England's starting XI on Tuesday vs Germany. A 'last minute' decision will be made ahead of the #Euro2020 clash.

[via @RobDorsettSky]

Mase vs Kai

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.