11. juli 2021.5 god. comment_317229 Nije on kriv sto ga vadi debil, a Sterlinga nemoj vaditi. Prijavi
12. juli 2021.5 god. comment_317246 Tacno ne volim kad onako skinu medalje, nekako mi to predstavlja manjak postovanja, pogotovo oni igraci koji nisu nista osvojili u karijeri ili su tek krenuli s ozbiljnijim fudbalom. Na stranu Phillips koji je pokazao postovanje. Prijavi
12. juli 2021.5 god. comment_317247 Mount i slicni su pravi pobjednici, ne zadovoljavaju se sa drugim mjestom i po meni tako i treba. Niko ne pamti drugo mjesto. Prijavi
12. juli 2021.5 god. comment_317249 sta mi brises post admine licemjeru, tamo one gadarije na racun rudigera mogu stajati na forumu, ali nedaj boze da neko kaze nesto protiv ovog malog govneta Prijavi
12. juli 2021.5 god. comment_317268 I meni je to bezveze kad skidaju medalju, ali ono to svi rade, malo mi je bezveze sad taj hajp na Engleze zbog toga kad to svi rade... Prijavi
12. juli 2021.5 god. comment_317271 sta mi brises post admine licemjeru, tamo one gadarije na racun rudigera mogu stajati na forumu, ali nedaj boze da neko kaze nesto protiv ovog malog govneta Ja sam ti brisao post, kao što brišem svakome ko pretera u nečemu. Pitaj samo Kuna koliko sam mu postova na Ridigerovoj temi skinuo :D Prijavi
14. august 2021.5 god. comment_318040 Danas bez gola i asistencije, ali je iznudio slobodnjak iz kojeg je pao prvi gol i centrirao za drugi gol. Trebam ove sezone brojati golove za koje je zaslužan, a nije dobio asistenciju. Prijavi
15. august 2021.5 god. comment_318057 To se pika u nekim okvirima kao asistencija. Odlican bio. Prijavi
21. august 2021.5 god. comment_318186 Ja sam ti brisao post, kao što brišem svakome ko pretera u nečemu. Pitaj samo Kuna koliko sam mu postova na Ridigerovoj temi skinuo :D Nadam se da mi nisi sve postove pobrisao, da ne bude poslije kada Ruđo opet bude malouman da sam ga hvalio a da mu se nikad majke najebao nisam Prijavi
22. august 2021.5 god. comment_318315 Ovaj decko nas navikao na vrhunske partije pa kad odigra samo dobro niko to vise ne spominje. Danas protiv Arsenala opet jedan od boljih, asistencija za Jamesa, namjestio sansu za Lukakua kod precke, imao jos bezbroj dobrih poteza kao onda kada je slomio Cedrica pa ubacio a Havertz malo zakasnio jer je bila visoka lopta... Vrhunski igrac. Prijavi
22. august 2021.5 god. comment_318332 Najbolji igrac pored Kantea zasigurno. Koliko vec zrelo izgleda, koliko se trudi, tehnika, ma bas sve osim suta koji mora poboljsavati. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319313 Hocemo li dozivjeti jedan posten sut od njega? Svaki mu je mrljav. Prijavi
1. oktobar 2021.5 god. comment_319700 Želio bih uporediti njega i Ziyecha. Hakim je igrač koji je talentom ispred njega, ali će Mount napraviti puno veću karijeru. Zašto? Kad Ziyech izgubi loptu, okrene se i prošeta do svoje polovine, a Mount se zaleti na protivničkog igrača, uđe u duel, podmetne leđa za ekipu i dođe do lopte. Nedostajao nam je u zadnje dvije utakmice. Prijavi
2. oktobar 2021.5 god. comment_319737 Samo ne znam kakva je povreda bila u pitanju, mora da je nešto glupo. Ako je stoposto spreman nadam se da počinje od prve minute danas Prijavi
2. oktobar 2021.5 god. comment_319773 Igrač prevage, energija, kretnja bez lopte, ubačaji sve vrhunski. Prijavi
2. oktobar 2021.5 god. comment_319782 Igrač prevage, energija, kretnja bez lopte, ubačaji sve vrhunski. Baš tako. Igračina u svakom smislu te riječi. Najdraži igrač u ekipi.Želio bih uporediti njega i Ziyecha. Hakim je igrač koji je talentom ispred njega, ali će Mount napraviti puno veću karijeru. Zašto? Kad Ziyech izgubi loptu, okrene se i prošeta do svoje polovine, a Mount se zaleti na protivničkog igrača, uđe u duel, podmetne leđa za ekipu i dođe do lopte. Nedostajao nam je u zadnje dvije utakmice. Kad te jedan trenerski autoritet kao što je Vahid Halilhodzic otpiše i onako opiše nema se tu više šta diskutovati. Džaba talenat ako je u glavi kurcobolja. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319813 Ma Vaha ako ga je otpisao treba odma raskidati ugovor sa njim :D Vraća se Mount napokon i naravno odma ove jebene raspale repke treba da igraju, jebem ti repke i njihov kurčev fudbal Prijavi
19. oktobar 2021.4 god. comment_320117 Sprema se novi ugovor za Masona, ali sve je to svježe i u početnoj fazi, neke druge stvari su prioritet trenutno poput Rudigera, Jorginha i Kantea. Prijavi
23. oktobar 2021.4 god. comment_320216 Ma jednostavno od njega uvijek mozes ocekivati nesto. I kad ne igra nesto Bog zna sta dobro on to nadomjesti energijom i zalaganjem. Prijavi
23. oktobar 2021.4 god. comment_320240 Ne samo da je prvi hat-trick, nego je i prvi put dao više od jednog gola na utakmici. Prvo pa muško. Za njega kažem da nije "igrač statistike", ali danas je malo napucao brojke tako da je zadovoljio i "stručnjake". Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320253 It was about fucking time... tri gola i asistencija i to sve majstorski ali jebo Mounta ajmo svršavati na Fodena Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.