Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

Idi buši mutavi Norwich i Southampton.

Jel moze da se ne psuje Bog, Allah? Posebno u ovom mjesecu Ramazanu ja 'moram' citati to, stvarno nema smisla. Razumijem da su neki izrevoltirani al nek probaju iskulirati.
  • Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

https://twitter.com/siphillipssport/status/1522104947822768128?t=vERKwoG36g1mlMmcpikBLg&s=19

Zorz se cak i ne spominje. Mislim da je njegovo vreme u Celsiju isteklo.
Naravno Maunt zasluzuje novi ugovor i povisicu.

Najmlađi od svih na listi. Ove sezone samo on, Salah i Bowen imaju double-double u PL.

Jedini igrači koji su mlađi od njega imali double-double u ovom formatu su Owen, Rooney i Fabregas. Owen je od njih imao najslabiju karijeru, a u vitrinama ima Zlatnu loptu. Toliko jako društvo.

Objavljena je neka lista kandidata za igrača sezone. Ima Saka, nema Mount. Nema niko od naših. Ima i Ward-Prowse. Zanimljivo.

Ma nema se sta Mountu prigovoriti. Zato nije ni sutirao u prvih 5. Azpi je iskusan, kapiten pa promasio gol, nije mu cak ni golman odbranio.

Nemoj mi brisati postove, pisem ih sa pokricem. Covjek ima sest izgubljenih finala na Wembleyu, luzer u 23 godini zivota...

Misljenje se moze izrazavati i bez psovki tolikih..

Jbg, svaki put imamo drugog tragicara, sta da se radi, ne mogu kriviti nekog jer je promasio penal. Ostatak utakmice je bio dobar, igrao je od pocetka do kraja i to je to.

Nije to samo sada, evo sad je promasio penal. Proslu utakmicu protiv Liverpula u finalu Karabao kupa je promasio 2 zicera, protiv Leicestera u finalu kupa nerezonski igrao, jednostavno decko je gubitnik i nadam se da ce to promijeniti u buducnosti.

Pa valjda se najbolji igrac pokazuje kada je najteze, a ne kada se busi Norwich.

Tačno, ali samo on je u stanju da buši Norwich i slične, zato smo kiksali 2 puta protiv Evertona, 2 puta protiv Brightona, 2 puta protiv Wolverhamptona i protiv Burnleya i Brentforda. Za njegovu partiju u 120 minuta danas se nema šta prigovoriti.

E vala ako imate njemu sta da prigovorite onda nek ide sve do djavola. Da je 4 penala zaredom promasio ne bih mu zamjerio ker daje 200% svaku utakmicu i voli klub vise od svega.

Ocjene Mounta u svojih 6 finala na Wembleyu:

2019 finale doigravanja Championshipa - Aston Villa: 7.1

2020 Fa Cup - Arsenal: 6.5

2021 Fa Cup - Leicester: 6.2

2021 finale Eura - Italija: 6.5

2022 Carabao kup - Liverpool: 6.2

2022 Fa Cup - Liverpool: 6.6

Slaba individualna statistika u finalima slozit cemo se svi, nemamo mi nista od toga sto on daje 100% na terenu tu istu stvar radi Azpilicueta godinama, a sluzi na terenu da popuni broj od 11 igraca na terenu. Da me pogresno ne shvatite ja nemam nista protiv Mounta, kako cu imati protiv naseg omladinca, ali neke stvari ne mogu presutiti. Puna su mu usta bila po medijima kako je zeljan osvete, kako ne zeli vezati tri poraza u finalima Fa kupa i jucer odigra utakmicu u ofanzivnom dijelu terena tako sto je napravio jednu sansu za Pulisica, u ostalim stvarima je bio nevidljiv. Da ne pricam o izvedenim kornerima od kojih su vecina bili na prvu stativu ili u ruke Allisona. Jednostavno jos jedna losa partija Mounta u finalima, jedino ako pod dobrim mozemo smatrati da je zatvarao rupe u odbrani u kontrama Liverpula, ali valjda mogu od njega nesto konkretno ocekivati u napadu, a ne u odbrani...

Mogao je imati 2 asistencije da su nasi igraci pogadjali juce.

U liga kupu je zakazao jer je masio 2 zicera ali juce je bio sasvim dobar ali je zajebao kod penala.

On je sila od igraca i ne bi uopste trebali pricati o njemu i njegovoj spredstavi kada su drugi igraci mnogo vise placeni od njega i mnogo iskusniji a opet zakazu.
Nije Mount sam izgubio tih 6 finala, kao što ni Jorginho nije sam prošle sezone uzeo LP i Euro. Ne može se samo Mountu pripisivati krivica za titule koje nismo osvojili. Nije ovo NBA gdje James odabere i trenera i saigrače koje želi i na kraju se priča kako LeBron nije uzeo titulu i LeBron izgubio finala, a ostali kao da ne postoje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.