Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ili vjezbati jedanaesterce ili ih nikako ne izvoditi. Ova posljednja tri su bila očajna. Mora i može to puno bolje i sigurnije. Doduše ovaj u raspucavanju je i najbolje izveden od ta tri  ali opet poluvisoka lopta, idealna za golmane i Foster sjajno brani. 

• Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

kralju šta bi sinoć? mora ono ući, mora...i odmah je druga utakmica, sve lakše, a ovako eto..

da si ono zabio ušla bi još koja i ne bi ni ovi neki stigli upropastiti sve dobro što se sinoć napravili, a bilo je toga

7 golova u ligi trenutno. Jel' mu ovo najbolji učinak otkad je u klubu?

Drago mi je što je pročepio. Tri utakmice uzastopno zabija. Samo onaj promašaj sinoć je bio kriminalan.

• 1 mjesec kasnije...

Otkad je ovaj postao ovako konfliktan? Unosi se u facu prvo jednom, pa drugom pa onda trećeg skrši. Kao da je malo nervozan.

Što se tiče igre, ne znam gdje mu je nestao onaj fini šut koji rješava lagano ove situacije iz kaznenog.

• 2 sedmice kasnije...

Da ostaje minimum pola sata duze posle svakog treninga ta vezba finishing, dva onakva zicera kod 0-0 su nas kostala na kraju.

Koliko se secam i protiv evertona je imao bolesnu sansu i sutirao je pored gola. Mora neko da ga spusti na zemlju, nema ga mesec i vise na nivou. E sad ne znam za povrede, ali mora da se dozove nije uhvatio Boga za bradu. Mora on jos da se dokazuje, da ne bi ostao malo prosecniji engleski fudbaler za sredinu tabele. Malo sam pod utiskom, ne zamerite.

Dosta ima nekontrolisanu tehniku, to je jedna stvar koja ga odvaja zasad od najboljih igraca. Jednostavno ne znas s njim, nekad zakuca nemogucu golcinu a nekad mu se podvrne lopta pod nogu i promasi onako zicer koji ocekujes od profesionalnog fudbalera da plasira u mrezu.

Dosta ima nekontrolisanu tehniku, to je jedna stvar koja ga odvaja zasad od najboljih igraca. Jednostavno ne znas s njim, nekad zakuca nemogucu golcinu a nekad mu se podvrne lopta pod nogu i promasi onako zicer koji ocekujes od profesionalnog fudbalera da plasira u mrezu.

To sam ja ranije i pisao, ne da mi se traziti post. Nekad bas zahvati loptu idealno, a nekad busen trave zakaci prilikom suta. Onda mu se desi kao veceras da se nekako podvuce pod loptu pa se jadan sav izvitoperi da je udari. Mora i treba to popraviti.
Jeste malo pao ali ne sumnjam da ce se vratiti na svoj standardno dobri nivo.

Hvalili smo ga ali ga treba i malo kuditi sad. Niko nije zaštićen od kritika.

U mojim očima glavni krivac za poraz, zajedno sa Pulisicem i Kepom, ali Kepa je posebna rubrika. Završnica, završnica i samo završnica i bit' će od njega nekog igrača. 

nema od njega kruha dok god nosi ovu novu frizuru, koma živa, ne znam samo šta li je umislio da je mladi Lampard pa onako nosi onu grivetinu

nema od njega kruha dok god nosi ovu novu frizuru, koma živa, ne znam samo šta li je umislio da je mladi Lampard pa onako nosi onu grivetinu

Hahha i meni nesto ide na kurac ona frizura.

Što je najgore u obje šanse je dobro uhvatio loptu tehnički ali je promašio

Ma volio bih iskreno da hoćemo preći na 4 3 3 ili na 4 2 3 1 pa da igra ko 8. Ima dobrih lopti, golova, ali mu nije prirodno ko Havertzu ili Ziyechu da igra u zadnjoj trećini.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.