Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

Aged 22 years and 28 days, Mason Mount is the second-youngest player to score 10

@premierleague goals for Chelsea, after only Arjen Robben (21y 342d).

koliko je Lampard imao u ovim godinama golova?

Aged 22 years and 28 days, Mason Mount is the second-youngest player to score 10

@premierleague goals for Chelsea, after only Arjen Robben (21y 342d).

Nadam se da će biti nasljednik Terrya ili Lamparda, prije svih JT-a, naš momak iz akademije dogurao do vrha i postao legenda i sve sam to ispratio 

Nenormalno je da niko iz akademije za 15 godina nije uspio da bude čak ni rezerva u timu, a ne nešto više. Klub je praktikovao da te koji bi bili rezerve pošalje na posudbu, a rezervu dovedu sa strane. Npr. Bertrand i Baba Rahman.

O tome trubimo Wizey i ja na nekoj od tema. Nervira me to krpljenje sa nekim ojebinama koje će tu biti par utakmica ili jednu sezonu i odigrati par dobrih tekmi i to je to, mora se to dugoročno gledati

Kurac bi ikada vidio Jamesa, Mounta, Abrahama da nije bilo transfer bana

• 2 sedmice kasnije...
Samo on zna da prodje igraca, samo on zna da prilijepi loptu, samo on ima neku kreativnost. Sram da bude ova "pojacanja" ugledajte se na ovog momka.
  • 2 sedmice kasnije...
Odličan, koja volja i baš slušam Tuchela poslije utakmice kako kaže da se vidi na njemu kako mu Chelsea puno znači na svakom treningu. Vjerujem kako će dobiti vrpcu kada bude vrijeme za to, idealan kandidat za kapetana

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.