8. februar 2021.5 god. comment_309669 Aged 22 years and 28 days, Mason Mount is the second-youngest player to score 10 @premierleague goals for Chelsea, after only Arjen Robben (21y 342d). Prijavi
9. februar 2021.5 god. comment_309718 Aged 22 years and 28 days, Mason Mount is the second-youngest player to score 10 @premierleague goals for Chelsea, after only Arjen Robben (21y 342d). koliko je Lampard imao u ovim godinama golova? Prijavi
9. februar 2021.5 god. comment_309734 Aged 22 years and 28 days, Mason Mount is the second-youngest player to score 10 @premierleague goals for Chelsea, after only Arjen Robben (21y 342d). Nadam se da će biti nasljednik Terrya ili Lamparda, prije svih JT-a, naš momak iz akademije dogurao do vrha i postao legenda i sve sam to ispratio Prijavi
9. februar 2021.5 god. comment_309743 Nenormalno je da niko iz akademije za 15 godina nije uspio da bude čak ni rezerva u timu, a ne nešto više. Klub je praktikovao da te koji bi bili rezerve pošalje na posudbu, a rezervu dovedu sa strane. Npr. Bertrand i Baba Rahman. Prijavi
9. februar 2021.5 god. comment_309748 Nenormalno je da niko iz akademije za 15 godina nije uspio da bude čak ni rezerva u timu, a ne nešto više. Klub je praktikovao da te koji bi bili rezerve pošalje na posudbu, a rezervu dovedu sa strane. Npr. Bertrand i Baba Rahman. O tome trubimo Wizey i ja na nekoj od tema. Nervira me to krpljenje sa nekim ojebinama koje će tu biti par utakmica ili jednu sezonu i odigrati par dobrih tekmi i to je to, mora se to dugoročno gledati Kurac bi ikada vidio Jamesa, Mounta, Abrahama da nije bilo transfer bana Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310168 Nema s kim igrat. Danas posebno nije imao s kim da igra Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310178 Jack Grealish ove ekipe, uvijek opasan sa loptom u nogama, danas jedini svih 90 minuta na maksimalnom nivou, uvijek opasan i uvijek nešto dobro odigra...kako im je gurao loptu kroz noge majko mila... Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310188 Samo on zna da prodje igraca, samo on zna da prilijepi loptu, samo on ima neku kreativnost. Sram da bude ova "pojacanja" ugledajte se na ovog momka. Prijavi
21. februar 2021.5 god. comment_310208 Sa kolikom, željom, trudom i samopouzdanjem igra ovaj momak to je fascinantno. Trenutno jedini koji je makar po meni blizu njemu je Kovačić ovo ostalo oscilira, imamo bolikurce, plačipičke itd. Kako god da se sezona završi mislim da bi trebao biti POTS sto se nas tiče Prijavi
22. februar 2021.5 god. comment_310244 Zašto na rezultatima piše da je bato upitan sutra radi nekih problema u koljenu? Prijavi
22. februar 2021.5 god. comment_310245 Zašto na rezultatima piše da je bato upitan sutra radi nekih problema u koljenu? Mason Mount on having ice pack on knee: "It’s just a little knock, a bit of bruising but I’ll be fine. Nothing can stop me." Prijavi
4. mart 2021.5 god. comment_310852 Odlican gol, to se desi kad ne uhvati busen zemlje prilikom suta. Bravo decko! Ali proslava je debilizam teski. Prijavi
4. mart 2021.5 god. comment_310853 Odlican gol, to se desi kad ne uhvati busen zemlje prilikom suta. Bravo decko! Ali proslava je debilizam teski. to je zbog onog crnca chugza ili kako vec cini mi se. Prijavi
4. mart 2021.5 god. comment_310875 Dati momku kapitensku traku bez bilo kakve dileme, zaslužio je, bukvalno pravi primjer igrača koji voli klub i daje sve od sebe. Prijavi
5. mart 2021.5 god. comment_310904 Odličan, koja volja i baš slušam Tuchela poslije utakmice kako kaže da se vidi na njemu kako mu Chelsea puno znači na svakom treningu. Vjerujem kako će dobiti vrpcu kada bude vrijeme za to, idealan kandidat za kapetana Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.