Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

Ja cu opet o medicinskim kadru, pa majka mu stara procenjuju li oni spremnost povredjenih igraca i jos bolje pitanje kako. Ovo je bezobrazluk, jos kao po medijima se prozimala prica da je hteo na WC. Sed kuci pizda ti materina i oporavljaj se, pa makar i pola godine.

Ma ne znam ni jesul doktori u pitanju

Pa kako mount, jorgingo, azpi, i da nw nabrajam dalje se ne povrijedjuju.

Uvijek ista klapa

James koca kante chilwell

Kako je krenulo moraćemo se naviknuti bez njega, bila je priča da će se oporaviti prije Svjetskog, a navodno ni sinoć nije bio spreman.

I tako je sa svakim igračem koji se povrijedi. Kažu da će poveda trajati x mjeseci pa izostane 2*x mjeseci, na kraju se vrati i povrijedi se jer je nespreman.

Nešto tu ne štima.

Sreća pa za tjedan dana počinje prijelazni rok, valjda ćemo konačno kupit tog desnog beka... Ova ozljeda je možda čak sreća u nesreći da nas prisili konačno dovest alternativnog desnog beka

Koliko znam, svi su otpusteni doktori i slicni, a dovedeni novi. Zato je Drogba i srao, kao otpustaju se svi sto su dugo tu, gubi se identitet.

Reece je vec igrao prijateljske meceve, trenirao, sve normalno. Tesko su mogli ocekivati da ce se desiti opet ovo. Jedino ako ih nije lagao sam James.

Ti ljudi su jako dobro placeni. Nema sta James da ih laze ili ne. Doktor daje pisanu procenu a samo trener moze da na svoju ruku da se oglusi o procenu doktora. Toliko Poter lud nije da to uradi kao sto ne verujem da bi mogo da se uzda u to Jamesovo "sefe ne brini fit sam slobodno me pusti da igram". 

Mada kad Boeli menadzerise u fudbalu a pojma nema nista me ne bi cudilo.

Može tu i Reece da slaže malo. Vidjelo se sinoć da se štedio malo, nije bio na 100% ali to mi je bilo okej ionako sam računao da će odigrati nekih 65 minuta. I sa tako slabijim intenzitetom opet povreda jebem ga...

Što se tiče kompletnog medicinskog tima, treba ga pročešljati malo, prvo što imamo veliki problem kod samog oporavka od povreda drugo što su nam igrači i nakon povreda u jako lošem stanju. Chily, James, Kante itd. da ne nabrajam

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
On 2/11/2023 at 3:30 PM, BT14 said:

Počeo je i on biti retardiran i to užasno. Nije loptu finu gurno dok mu nisu kompići iz akademije ušli. Ziheraš mrtvi posto.

Lažna uzbuna, doktorski odrađeno drugo poluvrijeme, falio gol samo da kruniše. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.