16. oktobar 2022.3 god. comment_335187 Trenytno najbolji desni bek na svetu. Ne postoji kompletniji. Ogroman gubitak Prijavi
16. oktobar 2022.3 god. comment_335218 Izgleda da će to biti dva mjeseca, šteta za njega što će propustiti SP ali dobro po nas što ima prilike da se vrati relativno brzo, vjerujem da se možemo skrpiti ovih nekoliko tekmi bez njega. Značilo bi da ne mora na operaciju Prijavi
21. oktobar 2022.3 god. comment_335379 Za onakvu povredu malo je reci dobra, optimisticna prognoza. Daj Boze da tako bude, i da s koljenom bude sve ok. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335401 Odlično, da nam je Chilly prošle sezone ovoliko samo falio bilo bi mnogo bolje na kraju. Dakle vraća se tamo negdje kad se završi cirkus u Katru i praznici, za Novu godinu neka bude spreman i biće to odlično. Prijavi
5. novembar 2022.3 god. comment_336061 2 hours ago, soxx said: Kruzi po twitteru da je nas malo reece Peder I ja sam vidio al nisu bili neki jaki izvori. Prijavi
5. novembar 2022.3 god. comment_336067 Zato guzi svakog napadaca i penetrira odbrane. I da jeste, boli me kurac, njegova stvar, samo da se vise oporavi. Prijavi
5. novembar 2022.3 god. Autor comment_336089 11 hours ago, diablo_bih said: Zato guzi svakog napadaca i penetrira odbrane. I da jeste, boli me kurac, njegova stvar, samo da se vise oporavi. on njih tokom utakmice, oni njega poslije velika razlika Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336303 Zao mi je zbog njega samog ali mi je drago sto ce imati vremena zalijeciti povredu i pomoci u nastavku sezone. Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336306 Ima ga ko zamijeniti. Ako išta imaju, to su desni bekovi. Maloprije sam vidio da mu je sestra najuspješniji dribler u top 5 liga u Europi. Od žena naravno. Muška ekipa muku muči s tim, nijedan igrač nema više od jednog uspješnog driblinga po utakmici. Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336312 Mislio je da se moze oporaviti za 3 sedmice, ali ipak nece Southgate rizikovati. Prije ce tu Milnera staviti. Prijavi
9. novembar 2022.3 god. comment_336335 Bolje, koga briga za reprezentacija, nek se dobro oporavi i odmori a ne da tamo još više pogorša ozljedu Prijavi
15. novembar 2022.3 god. comment_336554 Ne mora znaciti, to su te nove tik tok, insta DEgeneracije. Prijavi
15. novembar 2022.3 god. comment_336557 Juče sam čitao ekskluzivu da u PL klubu postoji ljubavni par fudbalera, da se boje izaći iz ormara ali da svi u svlačionici znaju za njih. Mislim da su to James i Mount. Prijavi
15. novembar 2022.3 god. Autor comment_336560 1 hour ago, reLo said: Juče sam čitao ekskluzivu da u PL klubu postoji ljubavni par fudbalera, da se boje izaći iz ormara ali da svi u svlačionici znaju za njih. Mislim da su to James i Mount. ne vjerujem, mount voli ove stare koji komanduju, tipa lampard, southgate, potter. moguce da reeecea udara neki drugi fudbaler van chelsea. Prijavi
15. novembar 2022.3 god. comment_336561 Ja sam cito da su dvojica sto idu na SP. Znaci jamws nije, al je i james vjerovatno pedercic Prijavi
15. novembar 2022.3 god. comment_336580 Meni sad nije jasno, kako to kada je UK i Evropa sama po sebi tako slobodna i savršena dva fudbalera ne smiju reći da su pederi a kad bi slučajno rekli bili bi atrakcija, svi bi bilo jaaako ponosni na njih... Al čekaj, kad je sve tako slobodno i uređeno i kada se ta priča plasira a nas stavljaju u zemlje trećeg svijeta zašto onda oni ne smiju javno da priznaju nego se ovako nagađa i svira kurcu ? Prijavi
16. novembar 2022.3 god. comment_336584 Jeste, al sta znam, mozda ima nesto i oko toga da imas dosta navijaca po bogatim rupcagama, tipa Kina i Saudijska Arabija, lako je biti progresivan dok te to ne udara po dzepu Prijavi
16. novembar 2022.3 god. comment_336591 7 hours ago, Igi said: Jeste, al sta znam, mozda ima nesto i oko toga da imas dosta navijaca po bogatim rupcagama, tipa Kina i Saudijska Arabija, lako je biti progresivan dok te to ne udara po dzepu Vrlo moguće, liči na zapadnu politiku, podržavaćemo svaki maloumnizam ali će se koncipirati tako da nećemo zalaziti u sve sfere, zavisi sve od finansijske dobiti Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.