Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 49 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor
11 hours ago, diablo_bih said:

Zato guzi svakog napadaca i penetrira odbrane. I da jeste, boli me kurac, njegova stvar, samo da se vise oporavi.

on njih tokom utakmice, oni njega poslije

velika razlika

• Autor
1 hour ago, reLo said:

Juče sam čitao ekskluzivu da u PL klubu postoji ljubavni par fudbalera, da se boje izaći iz ormara ali da svi u svlačionici znaju za njih.

Mislim da su to James i Mount.

ne vjerujem, mount voli ove stare koji komanduju, tipa lampard, southgate, potter.

moguce da reeecea udara neki drugi fudbaler van chelsea.

Meni sad nije jasno, kako to kada je UK i Evropa sama po sebi tako slobodna i savršena dva fudbalera ne smiju reći da su pederi a kad bi slučajno rekli bili bi atrakcija, svi bi bilo jaaako ponosni na njih...

Al čekaj, kad je sve tako slobodno i uređeno i kada se ta priča plasira a nas stavljaju u zemlje trećeg svijeta zašto onda oni ne smiju javno da priznaju nego se ovako nagađa i svira kurcu ? 

Jeste, al sta znam, mozda ima nesto i oko toga da imas dosta navijaca po bogatim rupcagama, tipa Kina i Saudijska Arabija, lako je biti progresivan dok te to ne udara po dzepu :D

7 hours ago, Igi said:

Jeste, al sta znam, mozda ima nesto i oko toga da imas dosta navijaca po bogatim rupcagama, tipa Kina i Saudijska Arabija, lako je biti progresivan dok te to ne udara po dzepu :D

Vrlo moguće, liči na zapadnu politiku, podržavaćemo svaki maloumnizam ali će se koncipirati tako da nećemo zalaziti u sve sfere, zavisi sve od finansijske dobiti

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.