Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

Ova njegova povreda me podsjetila da pohvalim potez onoga ko je zaslužan za dovođenje Cucurelle ovo ljeto. Istom mogu zamjeriti što nije doveo dostojnu zamjenu za Jamesa.

Sad možemo vidjeti kako je bitno imati kvalitetnu zamjenu na ovim pozicijama, na drugim se i nekako zakrpimo. Ostaje nam da se nadamo da sa Jamesom nije ništa ozbiljno.

2 hours ago, diablo_bih said:

Onaj Clauss sto se spominjao igra vrhunski fudbal u Marseilleu. Jeftin bio k'o Azpi svojevremeno, ali kasno sad. Meni bi opcija bio Tavernier iz Rangersa, kad god sam gledao njega, bio je odlican.

Ajde ba traži tamo info koliko će biti out, taman sam pomislio da imaš nešto 'ebo te Clauss

39 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Ajde ba traži tamo info koliko će biti out, taman sam pomislio da imaš nešto 'ebo te Clauss

Ako ti ista znaci..

Kakav peh imamo, uvjerljivo najbolji igrač ove sezone, jedini igrač za kojeg nemamo pravu zamjenu i on se ozljedi. Nadam se da nije duga ozljeda. Pouzdan se i u Pottera, fleksibilan je trener, valjda ce smisliti nesto da prebrodimo period bez njega.

Breaking: There are 'growing fears' Reece James will miss the World Cup. His knee injury is more serious than first feared. He may need surgery.

[via @SamiMokbel81_DM]

Gasi mjesalicu, motaj kablove.

Desno Cucurella, lijevo Chilwell. Vjerujem da Potter to može ostvariti.

Nije ovo kao ozljeda Chilwella onomad. Chilwell je bio jedini igrač koji je nešto igrao, i kad smo ostali bez njega, sve je otišlo u kurac. James jeste bitan, ali hvala Bogu Potter slaže ekipu i ima igrača koji će ga dostojno zamijeniti. U svakom slučaju, ide i ta pauza zbog Svjetskog pa će ti biti bezbolnije za nas.

6 minutes ago, reLo said:

Desno Cucurella, lijevo Chilwell. Vjerujem da Potter to može ostvariti.

Nije ovo kao ozljeda Chilwella onomad. Chilwell je bio jedini igrač koji je nešto igrao, i kad smo ostali bez njega, sve je otišlo u kurac. James jeste bitan, ali hvala Bogu Potter slaže ekipu i ima igrača koji će ga dostojno zamijeniti. U svakom slučaju, ide i ta pauza zbog Svjetskog pa će ti biti bezbolnije za nas.

Svi su tad nešto igrali, bili smo najbolji tim na svijetu.

Dobro je što će James propustiti manje utakmica. Bit će tu raznih kombinacija, 4 nazad sa Azpilicuetom, Loftus na beku, Cucurella ili Chilwell desno..

To je najmanje sto ce pauzirati. Moja prognoza je 6-9 mjeseci minimum bez ozbiljnog fudbala ako su ligamenti u pitanju, a tako je izgledalo na prvu.

Strasan peh za cijeli tim. Reece nam je ubjedljivo najbolji i najvazniji igrac. Imam strah iskreno i kako ce izgledati poslije ovoga. Za onakvu mrcinu kad jednom nacnes koljeno, to je jako opasno.

Prokleti glumac Hernandez i njegova frizurica, jebo ga mis

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.