Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

2 minutes ago, Bari said:

Danas dosta indisponiran i nonsalantan.  Imali smo srece sto nas ona njegova glupost nije kostala pobjede. 

Stani zar nije Fofana vracao loptu Mendiju kod ponistenog gola West Hama ili sam ja pogresno vidio.

Kakve vijesti, top!!!

Od iduce sezone, ne vidim razloga da ne bude kapiten. Azpi sigurno nece biti na terenu toliko. Moze komotno biti zamjenski kapiten.

sve stoji što ste napisali gore, ne osvrćem se na to, da me ne bi napali haha..

Ali morao sam mu posjetiti temu, i napisati da mi je njegova igra, zalaganje i trka jučer očiti dokaz da u ekipi stvarno nešto ne štima.

Još ga ja nahvalio svojoj ekipi, a na kraju i on ništa, i nije išao ni blizu 100% kao inače, i zato sam stvarno uvjeren da se nešto kuha u klubu, i problem/e imamo sigurno, a sad koji su točno, možemo jedino nagađati, ali nadam se i želim da se riješi sve čim prije, i da meljemo opet kao prije pod Tuchelom. 

11 minutes ago, diablo_bih said:

Licno mi je bio najbolji od najgorih, ali opet nedovoljno.

također i meni, ali znaš šta sam htio reći;) 

4 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Šta si im ga imao hvaliti, pa gledaju li oni fudbal ako gledaju moraju znati koliko je Reece dobar :D

hahaha ma ajmo reći da sam ga zapravo naglasio kao "jedinu" (obzirom kako izgledamo već neko vrijeme) prijetnju uz Sterlinga, tj njihovu individualnu snagu..

a istini za volju, i to šta kažeš, gledaju nogomet naravno, ali jedno je to a sasvim nešto drugo je baš pratiti neku ekipu kao što mi pratimo pa znaš svakog vraga u toj ekipi i onda ti se čude kad nešto kažeš, ili predvidiš dobro 

• 4 sedmice kasnije...

Suvisno je trošiti rijeci na njegov kvalitet. 

Nismo ni svjesni kakvog igrača imamo u svojim redovima. A sto je najbitnije voli klub i zna sta znaci igrati za Chelsea i koliku tezinu to nosi sa sobom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.