3. septembar 2022.4 god. comment_333507 Postaje najplaćeniji defanzivac u klupskoj historiji. Već 3 sezone igra na vrhunskom nivou a bio je među najmanje plaćenim igračima. I nikad A nije rekao. Ovo je naš najveći izdanak poslije Terryja. Jebo Mounta za njega. Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333508 Odmah i kapitensku traku da mu daju, da se ne brukamo sa zabarima i spancima vise! Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333509 Nadati se da će Reece i Mount postati što su bili Lamps i Terry Prijavi
3. septembar 2022.4 god. Autor comment_333515 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Nadati se da će Reece i Mount postati što su bili Lamps i Terry to ti sad zavisi do mounta Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333540 Danas dosta indisponiran i nonsalantan. Imali smo srece sto nas ona njegova glupost nije kostala pobjede. Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333543 2 minutes ago, Bari said: Danas dosta indisponiran i nonsalantan. Imali smo srece sto nas ona njegova glupost nije kostala pobjede. Stani zar nije Fofana vracao loptu Mendiju kod ponistenog gola West Hama ili sam ja pogresno vidio. Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333754 Samo zdravlja, za ostalo se ne sekiram. Buduci kapiten mora biti. Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333761 Kakve vijesti, top!!! Od iduce sezone, ne vidim razloga da ne bude kapiten. Azpi sigurno nece biti na terenu toliko. Moze komotno biti zamjenski kapiten. Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333768 Ovim se ispravlja greska. Duze vreme je bio nas najbolji igrac da namizernijom platom. Ovo ce mu biti vetar u ledja. Odlican potez. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333936 sve stoji što ste napisali gore, ne osvrćem se na to, da me ne bi napali haha.. Ali morao sam mu posjetiti temu, i napisati da mi je njegova igra, zalaganje i trka jučer očiti dokaz da u ekipi stvarno nešto ne štima. Još ga ja nahvalio svojoj ekipi, a na kraju i on ništa, i nije išao ni blizu 100% kao inače, i zato sam stvarno uvjeren da se nešto kuha u klubu, i problem/e imamo sigurno, a sad koji su točno, možemo jedino nagađati, ali nadam se i želim da se riješi sve čim prije, i da meljemo opet kao prije pod Tuchelom. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333939 Licno mi je bio najbolji od najgorih, ali opet nedovoljno. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333945 11 minutes ago, diablo_bih said: Licno mi je bio najbolji od najgorih, ali opet nedovoljno. također i meni, ali znaš šta sam htio reći Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334021 3 hours ago, drogba 11 said: Još ga ja nahvalio svojoj ekipi, a na kraju i on ništa Šta si im ga imao hvaliti, pa gledaju li oni fudbal ako gledaju moraju znati koliko je Reece dobar Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334022 4 minutes ago, Kun Aguer0 said: Šta si im ga imao hvaliti, pa gledaju li oni fudbal ako gledaju moraju znati koliko je Reece dobar hahaha ma ajmo reći da sam ga zapravo naglasio kao "jedinu" (obzirom kako izgledamo već neko vrijeme) prijetnju uz Sterlinga, tj njihovu individualnu snagu.. a istini za volju, i to šta kažeš, gledaju nogomet naravno, ali jedno je to a sasvim nešto drugo je baš pratiti neku ekipu kao što mi pratimo pa znaš svakog vraga u toj ekipi i onda ti se čude kad nešto kažeš, ili predvidiš dobro Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334667 Zaha je toliko nemocno izgledao zbog njega, apsolutno ga je nemoguce proci 1 na 1. U zadnje vrijeme bolje partije pruza defanzivno nego ofanzivno. Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334680 Ma on je kompletan igrač na obje strane, nema tu šta da se priča, pogledaš njega pa onu komediju od Arnolda danas. Dva različita svijeta. Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334696 Još bolji nakon što je dobio novi ugovor. Očito stimulacija pali. Prijavi
5. oktobar 2022.4 god. comment_334821 Slican gol kao Juventusu prosle godine, ma decko ima top u nozi. Klasetina i nadam se budici kapiten!!! Prijavi
5. oktobar 2022.4 god. comment_334822 Meni je slicniji go protiv Spursa ove sezone, cak i tada mu je Sterling asistirao. Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334844 Suvisno je trošiti rijeci na njegov kvalitet. Nismo ni svjesni kakvog igrača imamo u svojim redovima. A sto je najbitnije voli klub i zna sta znaci igrati za Chelsea i koliku tezinu to nosi sa sobom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.