14. august 2022.4 god. comment_332061 Igracina. Strasan spoj snage, sasvim solidne brzine i fenomenalne tehnike. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332065 Ovu gore sliku iznad mu komentarisali Antony Gordon (nova meta, poslali 40mil funti za njega) i Depay. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332127 Ne smije Reece biti stoper, NE SMIJE REECE BITI STOPER, NE SMIJE. Džaba protiv koga se igra ali Reece ako je spreman ne smije biti stoper, pa ovaj momak pregazi svakoga kad krene u napad, tačno kad sam vidio da je on dobio loptu u onoj šansi znao sam da je gol, ako ništa znao sam da će pljusnuti onu loptu ako ništa da golmanu ruku slomi ako je pokuša braniti Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332130 3 minutes ago, Kun Aguer0 said: Ne smije Reece biti stoper, NE SMIJE REECE BITI STOPER, NE SMIJE. Džaba protiv koga se igra ali Reece ako je spreman ne smije biti stoper, pa ovaj momak pregazi svakoga kad krene u napad, tačno kad sam vidio da je on dobio loptu u onoj šansi znao sam da je gol, ako ništa znao sam da će pljusnuti onu loptu ako ništa da golmanu ruku slomi ako je pokuša braniti Kad dođe Fofana ili neko vjerujem da više neće biti potrebe Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332133 5 minutes ago, Adi said: Kad dođe Fofana ili neko vjerujem da više neće biti potrebe Ako će dati 90 miliona za njega, bolje neka dođe neko drugi iako gotivim lika Prijavi
15. august 2022.4 god. comment_332154 10 hours ago, Kun Aguer0 said: Ne smije Reece biti stoper, NE SMIJE REECE BITI STOPER, NE SMIJE. Džaba protiv koga se igra ali Reece ako je spreman ne smije biti stoper, pa ovaj momak pregazi svakoga kad krene u napad, tačno kad sam vidio da je on dobio loptu u onoj šansi znao sam da je gol, ako ništa znao sam da će pljusnuti onu loptu ako ništa da golmanu ruku slomi ako je pokuša braniti Al pazi iako je on nominalno bio stoper on je bukvalno leteo svuda po terenu. Nije ga Tuhel ogranicavao na samo tu poziciju i to se isplatilo, vecito smo imali coveka vise u napadu. Prijavi
15. august 2022.4 god. comment_332157 I Tuchel sam kaze da smo u odbrani igrali sa 5, u napadu sa 4 nazad. Tako da mu je to pasalo. Prijavi
15. august 2022.4 god. comment_332162 Jesmo ga keru isprozivali nas dvojica, demantovao nas je zato ovom partijom samo tako. Citav mec je odlican bio, ali bukvalno u svemu. Prijavi
15. august 2022.4 god. comment_332164 Drago mi je što je se dozvao nakon nekoliko prosječnih partija, jučer je bio fantazija, onako kako smo naučili od njega. Započeo utakmicu kao štoper pa su neki ovdje psovali Tuchela zbog te odluke, da bi poslije zabio iz otvorene igre. Još kad napiše ono "My club", srce ti puno. Daj taj novi ugovor. Samo da ga povrede zaobiđu ove sezone. Malo rotacije, malo odmora i trebale bi ga izbjeći. Prijavi
15. august 2022.4 god. comment_332187 Prva plata legla, kupujem sebi njegov gostujući dres. Kad Azpi ode dati mu kapitensku traku,a sad već bi mu dao da bude zamjenik kapitena. O njegovim kvalitetima ne treba pisat, ima sve. Mana-neki saigrači. Prijavi
15. august 2022.4 god. comment_332230 7 hours ago, BT14 said: Prva plata legla, kupujem sebi njegov gostujući dres. Kad Azpi ode dati mu kapitensku traku,a sad već bi mu dao da bude zamjenik kapitena. O njegovim kvalitetima ne treba pisat, ima sve. Mana-neki saigrači. Ne moze on biti zamjenik kada je tu pass master, zlatna lopta 🙂 Prijavi
17. august 2022.4 god. comment_332310 Za njega i Mounta se spremaju novi dugoročni ugovori sa velikom povišicom. Prijavi
17. august 2022.4 god. comment_332311 Negdje sam vidio da i Broju spominju, vjerovatno će njemu produžiti kad riješe njih dvojicu. Trenutna plata mu je ispod 10 hiljada funti sedmično. Prijavi
18. august 2022.4 god. comment_332326 12 hours ago, Adi said: Negdje sam vidio da i Broju spominju, vjerovatno će njemu produžiti kad riješe njih dvojicu. Trenutna plata mu je ispod 10 hiljada funti sedmično. E čuj 10k funti, pa ne bi im ni ja igrao za te pare Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332488 Kad se sastavlja taktika za utakmicu, prvo se treba staviti njega desno i Kantea na sredinu i onda slagati ostalih 9 igrača. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332537 2 hours ago, Adi said: Kad se sastavlja taktika za utakmicu, prvo se treba staviti njega desno i Kantea na sredinu i onda slagati ostalih 9 igrača. Samo se pitam koga je danas morao da čuva pa je igrao kao RCB, budući da smo primili tricu. Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333163 Šta je sad sa njim? Uz Kantea je najvažniji igrač u ekipi. Desna strana danas nije postojala. Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333172 17 minutes ago, Adi said: Šta je sad sa njim? Uz Kantea je najvažniji igrač u ekipi. Desna strana danas nije postojala. Prehlada izgleda, ništa specijalno, predostrožnosti radi. Doduše i protivnik je bio slabija ekipa pa je i trebao biti dobar momenat da se i on odmori koliko toliko ali izgleda da ni slabije nije dovoljno slabo za nas Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333173 19 minutes ago, Adi said: Šta je sad sa njim? Uz Kantea je najvažniji igrač u ekipi. Desna strana danas nije postojala. Razbolio se kazu. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333193 Protivnik je nama bio na nivou Real Madrida. Drugo je što mi živimo u nekoj iskrivljenoj realnosti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.