Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

Definitivno je vec sad bolji od Trent Arnolda. Toliko je napredovao ove sezone da je prosto nevjerovatno. Konrola lopte, driblinzi, citanje igre, centarsutevi, pa cak i zavrsnica.

Protiv Albanije mozda i najbolji igrac iako je Kane zabio hetrik.

https://youtu.be/LC9NkW8SScs

Poseduje sve fudbalske osobine kao Trent, jos je i jaci od njega fizicki, ali i mentalno je mnogo drugaciji tip. TAA vec sebe dozivljava kao rok zvezdu, arogantan je previse, misli da sve zna o fudbalu i cao. Dzejms je drugacijeg karaktera, on prica na terenu.
  • Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

Meni bas nemaju iste fudbalske osobine. TAA mi je mnogo ali mnogo ofanzivniji,. naprijed odlican ali zato nazad puse na sve strane na toj njegovoj strani. TAA je dosta brzi od Jamesa, dok je ovaj dosta jaci fizicki. Da banalizujem stvari Arnold mi je blize krilu dok je James blize klasicnom beku.
Za mentalitet se potpuno slazem, TAA trenutno najodvratniji igrac Premiershipa.
Jamesa bi uvijek prije odabrao nego TAA.
Kakva zavrsnica kod onog gola danas sto su mu ponistili. Kao da je napadac, ima smek za gol.

Ono sto je najbolje kod njega je sto je mlad i sto ce vremenom biti jos bolji.
Aspi sjedi na klupi i ponosno gleda kako ga nasljedjuje jedan TENK od momka u svakom smislu te rijeci.

Aspi sjedi na klupi i ponosno gleda kako ga nasljedjuje jedan TENK od momka u svakom smislu te rijeci.

Pa ovaj je svijet izmislio u svakom pogledu za Azpilicuetu.

Taktika mu odgovara jer James nije toliko dobar u odbrani kao u napadu kao krilni bek.
Za odbranu su zadužena trojka i to za sada izgleda odlično. Samo da nas povrede zaobiđu.
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.