29. maj 2021.5 god. comment_316000 Nova frizura u znak solidarnosti sa Abrahamom. Kurac, meni isti Jadon Sancho :D KOJI JE OVO KURAC VEČERAS, KAKVA JE OVO PARTIJA, ALO MAJSTORE POLAKO, POLAKO BAAAAAAAAAA GUZI STERLINGE, ARNOLDE, WALKERE I SVE TE PIČKE DOKTORE, MINISTREEEEEEEEEEEEEEE 43 passes 84% pass accuracy 1 key pass 3 successful dribbles 7 tackles won 5 clearances 1 blocked shot 10/16 duels won Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316042 Kakav bog, i kad pogrijesi, ispravi jebo te. I to nenormalne reakcije ima. Nevjerovatan igrac, iz nase akademije da napomenem!!!!! Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316335 Sjajna sezona iza njega i očekivano veliki napredak. Bio je podjednako dobar u obje formacije i zasluženo je pozvan u reprezentaciju. Ne mislim da je uopšte loš u odbrani koliko to neki žele da predstave (ne ovdje). U duel igri je tenk, zna se i postaviti, ima brzinu da sve to stigne i ne šalje riskantne lopte. Normalno je da kad si bek nekad ne stigneš da se vratiš u odbranu i tad te trebaju pokriti saigrači. Drago mi je što je od početka sezone bio prvi izbor. Lampard je učinio puno toga za Mounta, ali je i za Jamesa. Vidimo na primjeru Tuchela koliko je teško klupirati kapitena ekipe. Pokazao je da može igrati i desnog štopera po potrebi, što će nam biti jako važno ako se nastavi igrati sa ovom formacijom. Samo se nadam da će ga igrati u nekim lakšim utakmicama i da će desni bek u tom slučaju biti Hudson-Odoi ili tako neko izrazito ofanzivan. Ima samo 21 godinu i očekujem da bude samo bolji. Ne trebamo puno žaliti za Lampteyem jer je James ovakav ispao. Prijavi
4. juni 2021.5 god. comment_316386 Mislim da ga možemo očekivati u prvih 11 Engleske nakon povrede TAA Baš fenomenalna sezona iza njega, a do prije dvije sezone bukvalno nisam ni znao ništa o njemu, samo neki kiddo na posudbi u Wiganu Prijavi
4. juni 2021.5 god. comment_316392 Mislim da ga možemo očekivati u prvih 11 Engleske nakon povrede TAA Baš fenomenalna sezona iza njega, a do prije dvije sezone bukvalno nisam ni znao ništa o njemu, samo neki kiddo na posudbi u Wiganu khm Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316421 Rekao sam 1000 puta da si mi ti rekao za njega jebo te hljeb i picku Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316438 Pa kazes da nisi znao, znao si, ja ti rekao da ce biti zagarantovan kao prvotimac cim se vrati (po meni trebao bi tacnije sam rekao) :D Prijavi
11. juni 2021.5 god. comment_316616 Zamisli kad su došli u kamp, svi pitaju gdje je Sterling, nema lika a on još kod Reecea u džepu Prijavi
11. juni 2021.5 god. comment_316620 Zamisli kad su došli u kamp, svi pitaju gdje je Sterling, nema lika a on još kod Reecea u džepu Kune mozes ti mnogo bolje od tih fazona :P Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316654 Kune mozes ti mnogo bolje od tih fazona :P Sa ovim fazonima konkurišem za admina fb stranice Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316662 Sa ovim fazonima konkurišem za admina fb stranice Pa kad imaju niske standarde :D :D Prijavi
27. juni 2021.5 god. comment_316999 https://twitter.com/SJohnsonSport/status/1408717173296615431 Neka hvala. Prijavi
27. juni 2021.5 god. comment_317000 Po kojoj logici bi samo James htio preci u City? Trenutno igra u timu u kojem je od malena i za koji navija. Igra u timu koji je osvajac lige sampiona i koji je City pobjedio prosle sezone cak 3 puta. Igra u timu u kojem novca ne nedostaje i ne manjka kada poredis sa Cityem. Igra u timu u kojem ima i prijatelje i dobrog trenera, dobru strukturu i organizaciju i ima maltene zagarantovano mjesto u prvih 11. Koji bi kurac htio preci u City? Prijavi
27. juni 2021.5 god. comment_317002 Po kojoj logici bi samo James htio preci u City? Trenutno igra u timu u kojem je od malena i za koji navija. Igra u timu koji je osvajac lige sampiona i koji je City pobjedio prosle sezone cak 3 puta. Igra u timu u kojem novca ne nedostaje i ne manjka kada poredis sa Cityem. Igra u timu u kojem ima i prijatelje i dobrog trenera, dobru strukturu i organizaciju i ima maltene zagarantovano mjesto u prvih 11. Koji bi kurac htio preci u City? Pa da smo doveli Hakimija i njega gurnuli na štopera možda bi i imao neke primedbe :D Ovako ne vidim bas nikakav razlog da poželi da ode tamo. Jedino da Siti napravi neku dominaciju u Pl, al i za to treba vremena... Dobro je njemu ovde. Prijavi
27. juni 2021.5 god. comment_317004 Pa ako dovedu Kanea i Grealisha teško će im itko iduće sezone uzet PL. Ali slažem se, nema nekog posebnog razloga da ide... Pogotovo nakon ovako dobre sezone gdje se nakon početnih lutanja s Odoiem na beku zacementirao u prvoj postavi. Prijavi
27. juni 2021.5 god. Autor comment_317005 Po kojoj logici bi samo James htio preci u City? Trenutno igra u timu u kojem je od malena i za koji navija. Igra u timu koji je osvajac lige sampiona i koji je City pobjedio prosle sezone cak 3 puta. Igra u timu u kojem novca ne nedostaje i ne manjka kada poredis sa Cityem. Igra u timu u kojem ima i prijatelje i dobrog trenera, dobru strukturu i organizaciju i ima maltene zagarantovano mjesto u prvih 11. Koji bi kurac htio preci u City? Pa ukoliko bi dobio dosta vecu platu, sta ga sprijecava? Prijavi
27. juni 2021.5 god. comment_317006 Pa ukoliko bi dobio dosta vecu platu, sta ga sprijecava? Mnogi su propali jer su potpisivali ugovore SAMO zbog para. City na njegovoj poziciji ima 2 igrača. Jednog su svi engleski analitičari stavili u tim godine, a drugog su svi strani analitičari stavili u tim godine. Prijavi
27. juni 2021.5 god. comment_317008 Nema od te price nista, samo im je na listi. Svaki klub ima listu igraca koje bi htjeli dovesti. Prijavi
27. juni 2021.5 god. Autor comment_317013 Mnogi su propali jer su potpisivali ugovore SAMO zbog para. City na njegovoj poziciji ima 2 igrača. Jednog su svi engleski analitičari stavili u tim godine, a drugog su svi strani analitičari stavili u tim godine. koji su to mnogi propali? citav smisao fudbala na ovom nivou se odvija zbog plate. neki cak ni ne zele preci u druge klubove jer zele sacuvati visoku platu pa makar nikako ne igrali. hocu reci, ovaj transfer je trenutno nerealan, ali ne i nemoguc. a i ova vijest da ga city trazi je suplja samo takva. nismo mi neki osrednji klub koji ce tek tako pustiti svoje najbolje igrace. Prijavi
27. juni 2021.5 god. comment_317014 koji su to mnogi propali? Svaki onaj koji se kao mlad zaletio u tim u kojem nema nikakve šanse da zaigra u prvih 11, umjesto da je otišao u nešto slabiji klub, koji će ga malo manje platiti, ali će se u njemu bolje razviti. Drugo su Bale, Drinkwater i drugi koji su već ostvarili sve što su željeli u životu. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318446 https://twitter.com/cfcnathan26/status/1430458530650337280?s=19 Udri govno prgavo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.