Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Uz Girouda igrac koji je protiv Wolvesa bio najmanje koristan. Pa bukvalno nista ne radi korisno, dodaje ili kovacicu do sebe ili Azpiliqueti i tako citavu utakmicu. Nema pasa izmedju linija, da prebaci teziste igre dugom loptom na drugu stranu, bukvalno nista ne nudi sto bi igrac na njegovoj poziciji trebao da radi.

Istina, tužno je što bi sa Kanteom bila ista stvar, tj ne bi ništa dobili pošto nam danas dodatne defanzive nije trebalo. Gilmour je to mogao odigrati puno bolje
Mozda kada je u pitanju taj pas, ali postoje stvari koje Kante radi bolje od ijednog igraca na svijetu a to je citanje igre i presjecanje iste. Takodjer moze trcati i igrati presing mnogo bolje od ovog puza, takodjer je agilniji od Jorginha i cesto zna ubrzati napad kada presjece loptu.

Ne znam iskreno ali apsolutno ne treba stavljati ova dva igraca u isti recenicu. Nije fer prema Kanteu.
Nitko ih i ne uspoređuje, nego hoću reći da ovo nije utakmica za njega. Gilmour bi na toj poziciji recimo dao puno više ovu utakmicu mislim
Poslo je mountu loptu ovaj hamelj.

Nije igrac za prvih 11 slazem se al njemu se broje samo pasovi unazad izgleda. Ostalo preskocimo

Ma niko ne sere po njemu samo reda radi. Previse igra oprezno i sterilno za igraca te pozicije. Ne donosi nista korisno. Ja kad cujem da neko kaze da je proslo vrijeme igracu kao sto je Kross, dodje mi da se ranim jer kad pomislim ko nama igra na tim pozicijama ne bude mi dobro momentalno.

Zato Kante kad igra mozes nekad i 2 vise ofanzivna igraca staviti a da ti odbrana ne pati. Dok kad je pass master na terenu treba ti 3 stopera plus jedan povuceni vezni do njega da stite pozadi, inace ce svaka kontra protivnika prolaziti laganini.
A to kakav mu je doprinos s loptom nema se sta reci.

Jednostavno beskoristan igrac, bukvalno se moglo Obi Mikela ostaviti i ustediti 60 miliona. Nista razlike ne bi osjetili.

Ja sam kod Baria skonto da bukvalno ima svoje omiljene igrace. Primjera radi, Jorginjo i Havertz, kako god da odigraju njemu su i dalje to dobri igraci. Ajd za Havertza mogu i razumjeti, mlad i perspektivan igrac, zalog za buducnost. Ali za Jorginha prosto ne mogu. Pa taj igrac bukvalno osim dodavanja prvom igracu do sebe ne radi nista drugo. Volio bih da cujem protuargument, sta vidi u Jorginhu sto mi ne vidimo?

Nemam nikakav protuargument. I ja mislim da je karina od igraca al ne tolika karina kao sto vi mislite pa ga eto s vremena na vrijeme 'branim'. Ne bi bilo zanimljivo da cijeli forum kritikuje, mora neko stati i u odbranu.

Nemam nikakav protuargument. I ja mislim da je karina od igraca al ne tolika karina kao sto vi mislite pa ga eto s vremena na vrijeme 'branim'. Ne bi bilo zanimljivo da cijeli forum kritikuje, mora neko stati i u odbranu.

Ja prvi mrzim kada se neki igrac pljuje samo po automatizmu, nebitno kako odigra. Nego sam fakat primjetio da ga cesto branis pa sam htio cuti misljenje, nista vise. 

Bas odavno nije delio ovako precizne duge lopte kao danas. Cak je u više navrata i gurao pasove ka napred.
Da bude startni prvotimac ne moze. Ali u mečevima protiv ovakvih rivala definitivno ima svoju ulogu.
Ne podnosim ga. Pogotovo ono njegovo odihram prvom do sebe i govorim gde da pošalju loptu. Generalno meni je nikakav igrač, što kaže Whisp, epizodnu ulogu može da ima, ali protiv jačih protivnika nema šta da traži na terenu. Ovi pola nisu prošli celu utakmicu, pa je mogao biti na terenu.
Ono sto on ne radi a sto je danas radio to su pasovi izmedju linija. Bukvalno je otvarao napad svojim pasovima izmedju veznih igraca Burnleya. To treba da radi mnogo cesce, mani se nepotrebnih dodavanja igracu do sebe koji stoji na 2m.
A sta ces se svaki put ponavljati moj soxx. Pass master prica prepricana hiljadu puta, ali jos dugo ce ovaj klub i ova ekipa patiti radi ovog igraca. Nikad vrhunskih titula i najvecih rezultata sa Zorzinjom kao nositeljem igre. Pa vi drukajte za njega i volite ga koliko hocete, ali to vam je tako. Zao mi je sinovci.

Hamco te je pasove danas max 3 puta dao, 2 puta u drugom poluvremenu i jednom u prvom. Na 94 minute.
Pa vi ste ti sto se ponavljate hahaha

Svaku tekmu pisete kako nije za klub. Pa skontali smo

Nek su kova tammy i azpi igraci za nas

Ja svakog realno ocjenim po mom misljenju nakon svake utakmice. Zvao se on jorginho, cho il drogba.

To sto pojedincima usi para kad neko odigra dobro, kije moj problen

Pa vi ste ti sto se ponavljate hahaha

Svaku tekmu pisete kako nije za klub. Pa skontali smo

Nek su kova tammy i azpi igraci za nas

Zašto sada Kovačić ne valja i stavlja ga se u koš sa tammyjem i azpijem, svašta
Nije da ne valja. Nego kako god odigra bitno je da je ispred jorginha na terenu

Ja bi prvi volio da sva pojacanja prorade, da veza bude kante mount havertz, napad werner, odbrana zuma silva james i chilly. Cak bi volio i kepu na golu al kvalitetnog kepu koji je naso novu picoku zgodniju i pametniju od bivse. Al sanse su za to minimalne da svi prorade.
Ako je neko u boljoj formi, treba i da igra a ne zbog imena ili ulozenih para.

Postava mi je danas ok bila. Jedino je zouma izbacen nepravedno. Ne znam zasto je on krivac bio kod lamparda za primljene golove. Samo mi to nije jasno sto je rudiger dobio sansu a ev i kod tuchela nastavlja.

Azpi igra prije jamesa zbog formacije najvjerovatnije. Izabrao je CHOa prije jamesa i nije se izgleda zajebo.

Chilly je dobio priliku prvu utakmicu i svako zna da je najlosiji na terenu bio.
Vjerovatno ce i tammy sljedecu na klupu a mozda i timo

Tuchela cu krivit ak nastavi forsirat alonsa i kad bude lose igrao, ak bude birao postavu po formi igraca bit ce dobro.

Protiv tottenhama bi malo defanzivnije izasao gurnut mozda choa u napadacku trojku a na rwb jamesa. Inace ce azpi izginut sa sonom i reguilonom

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.